Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Inteligentny to ty jesteś, ale “inaczej”.

Potwierdzam, stesknilem sie za nim i wyrazilem zaniepokojenie, a dla niego od razu oznacza to ze jestem homo xD Kazdy post interpretuje po swojemu, dopowiada sobie, a jak koncza sie argumenty to tylko ublizanko. Ale od nadpolaczka trudno oczekiwac czegos wiecej niz wyzwiska.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Lock11 napisał(a):

Nie ma czegoś takiego, jak już to Trzaskowski byłby bardziej "neutralny" bo jestem przekonany, że w przeciwieństwie do Dudy pozwalałby przeciwnemu obozowi zdecydowanie bardziej "normalnie" rządzić nie wetując wszystkiego jak leci,

Zgadzam się. Mnie najbardziej zabolało weto dotyczące ustawy o aborcjii i związkach partnerskich, nie chciał też podpisać ustawy o podniesieniu kwoty wolnej od podatku Jeszcze kilka razy rzucił kłody pod nogi ekipie rządzącej tylko nie mogę sobie przypomnieć w jakich tematach :E

Edytowane przez Klakier1984
  • Like 1
Opublikowano

Nie, no nie udawajmy że Trzaskowski będzie neutralny :E 

Bedzie klepał ustawy koalicji jak leci, bo to chłop bezjajeczny. 

Ale jeśli alternatywą jest facet z powiązaniami ze środowiskiem neonazistów i bandytów, to jak można nie głosować na niego?

ovzywoscie - dla takich jak Umpero, te jego powiązania są bez znaczenia, bo to zindoktrynowany ignorant. 

Ale normalni ludzie jednak powinni się zastanowić czy chcą żeby w pałacu prezydenckim rezydował kolejny kumpel bandytów.

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale normalni ludzie jednak powinni się zastanowić czy chcą żeby w pałacu prezydenckim rezydował kolejny kumpel bandytów.

Może będzie cud i na ostatniej prostej pojawi się jakiś bezpartyjny mąż stanu z prawdziwego zdarzenia ;) ?

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Klakier1984 napisał(a):

Może będzie cud i na ostatniej prostej pojawi się jakiś bezpartyjny mąż stanu z prawdziwego zdarzenia ;) ?

Na Andrzejczaka glos bym oddal.

Teraz, GordonLameman napisał(a):

Dobra, to startuje :E 

O Panie :gordon:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

@Pitt_34

zapraszam do dyskusji. Jeśli Cię stać na to, intelektualnie :) 

Z kim z Tobą ? Wystarczy , że czytam te Twoje i nie tylko wypociny z kosmosu i mam ubaw po pachy 😂 „Powiązania z neonazistami i bandytami „ siła propagandy i kłamstw jednak jest nieoceniona, słabe umysły albo inteligentni inaczej łyknął 😂 a sporo ich jest jak widać w tym ściek….u 13 grudnia.

Opublikowano
19 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Według Ciebie nie ma róznicy w tym jak działa Republika vs to jak działa TVN?

To chcesz powiedzieć? 

Republika propaguje bezczelne kłamstwa. Z kolei techniki TVN zostały już dawno przeanalizowane i działa od lat na zasadzie manipulacji i zadawaniu pytań oraz stawianiu jednocześnie tez w taki jednoznaczny sposób aby przekaz propagandowy do nich dotarł. Jaki ktoś dokładnie wie jak to dziala to zauważy że ze schemat się powtarza za każdym razem