Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Odpusc sobie dyskusje. Leman to lewak ze spranym mozgiem. 

Nie ma sensu iść tak daleko. Na pewno są ludzie o poglądach lewicowych, którzy podzielaliby nasze zdanie.

Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Pytanie tylko czy chciałbyś z tymi zwichrowanymi laskami tworzyć związek? Znam kilka lasek w podobnym wieku do mnie. Tylko pieseły w głowie, ładne, ale pustka w głowie. No ale na fejsbuczkach wzajemnie się lajkują przy postach, że każdy by je chciał mieć :rotfl2:

Jako, że byłem w kilku związkach to mogę się tutaj trochę powymądrzać. Wszystko się rozpadło, gdy jedna z drugą za bardzo chciały mi zarządzać czasem. Zero czasu na moje hobby i zawsze mieliśmy robić to co jedna z drugą chciała. Na początku to może i coś tam nowego i jakaś tam odskocznia, ale przy kolejnym weekendzie nie miałem ochoty oglądać znajomych jednej, czy drugiej. No i ja zawsze muszę trafić laskę, która ma obiekcje na punkcie grania w gierki. Nie rozumiem co w tym takiego złego?

to żyj samemu , nie widzę problemu , każdy układa sobie zycie jak chce

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Żonę poznałem w tzw. morzu gówna, czyli.... na Tinderze :E 

A to przyznaję, że wyczyn. Ja niestety w dużej większości znam przypadki, gdzie Tinder odebrał kolegom resztki godności i pozostawił PTSD xD 

Też problematyczne jest to, że coraz większy % związków się zaczyna w Internecie. Trochę to działa na zasadzie wybierania lepszego kotka czy pieska.

I nie, nie, ja tu nie snuję teorii spiskowych ani całkiem nie demonizuję Tindera. Po prostu mam wrażenie, z czym zresztą chyba zgadzają się też psychologowie, że ten współczesny wybór partnera na zasadzie przesuwania kafelek w aplikacji raczej nie jest zbyt zdrowym mechanizmem dla społeczeństwa.

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano

Nie rozumiem, jak można szukać kogoś przez Internet. Przecież większość profili jest mocno naciągana. Potem okazuje się, że laska pracuje, że laska pracuje w Sejmie, w biurze Hołowni, ale jako sprzątaczka, a nie jego asystentka. :rotfl2:

Opublikowano
34 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

A to przyznaję, że wyczyn. Ja niestety w dużej większości znam przypadki, gdzie Tinder odebrał kolegom resztki godności i pozostawił PTSD xD 

Generalnie po tym jak my usunęliśmy Tindera to nie ma tam już nikogo ciekawego :E  :E :E

34 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

I nie, nie, ja tu nie snuję teorii spiskowych ani całkiem nie demonizuję Tindera. Po prostu mam wrażenie, z czym zresztą chyba zgadzają się też psychologowie, że ten współczesny wybór partnera na zasadzie przesuwania kafelek w aplikacji raczej nie jest zbyt zdrowym mechanizmem dla społeczeństwa.

Oj, nie jest. To prawda.

28 minut temu, Winter napisał(a):

Nie rozumiem, jak można szukać kogoś przez Internet. Przecież większość profili jest mocno naciągana. Potem okazuje się, że laska pracuje, że laska pracuje w Sejmie, w biurze Hołowni, ale jako sprzątaczka, a nie jego asystentka. :rotfl2:

Da się.

Ja nie oceniam ludzi przez pryzmat tego jaką mają pracę. Dla mnie najwazniejsze było, żeby nie była prawniczką, ale i to bym (może) (jako) (chyba) (nie, jednak nie :E  ) przeżył.

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Generalnie po tym jak my usunęliśmy Tindera to nie ma tam już nikogo ciekawego :E  :E :E

Oj, nie jest. To prawda.

Da się.

Ja nie oceniam ludzi przez pryzmat tego jaką mają pracę. Dla mnie najwazniejsze było, żeby nie była prawniczką, ale i to bym (może) (jako) (chyba) (nie, jednak nie :E  ) przeżył.

I tu Cię mam!

Żadna wykształcona laska na posiadzie nie weźmie sobie prostego fizola, a już wykształcony facet na posiadzie weźmie sobie taką zwykłą ekspedientkę ze sklepu z drogerią.

To samo jest z ocenianiem wyglądu. Kobieta weźmie sobie takie 4/10 tylko, jeśli ma on sześć zer na koncie.

Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Żadna wykształcona laska na posiadzie nie weźmie sobie prostego fizola, a już wykształcony facet na posiadzie weźmie sobie taką zwykłą ekspedientkę ze sklepu z drogerią.

Hmm, kiedyś pracowałem z laskami, których naczelnym hasłem było "od prawnika wolę mechanika" :E 

Ale... jak patrzę bo mojej baļce (środowisku) to faktycznie nie znam żadnej laski, która miałaby faceta odstającego wykształceniem/karierą. Jak nie ma wyższego to ma chociaż świetnie prosperujący biznes. 

Teraz, Winter napisał(a):

To samo jest z ocenianiem wyglądu. Kobieta weźmie sobie takie 4/10 tylko, jeśli ma on sześć zer na koncie.

W przypadku faceta 4/10 bardzo łatwo zamienić w 7 lub 8/10. :) 

Opublikowano
5 minut temu, Winter napisał(a):

I tu Cię mam!

nie zgodze sie zalezy od wieku pani i dlugosci oraz grubosci przyrodzenia pana xd

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Hmm, kiedyś pracowałem z laskami, których naczelnym hasłem było "od prawnika wolę mechanika" :E 

Ale... jak patrzę bo mojej baļce (środowisku) to faktycznie nie znam żadnej laski, która miałaby faceta odstającego wykształceniem/karierą. Jak nie ma wyższego to ma chociaż świetnie prosperujący biznes. 

W przypadku faceta 4/10 bardzo łatwo zamienić w 7 lub 8/10. :) 

One wolą mechanika, ale tylko na przelotny seks, na pewno nie na związek.

Czwórka nigdy nie będzie ósemką. Łamiesz zasady matematyki i zdrowego rozsądku. Pieniądze Ci twarzy nie zmienią. Uważasz, że Kononowicz mógłby być ósemką?

Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

One wolą mechanika, ale tylko na przelotny seks, na pewno nie na związek.

Przesadzasz. :) 

1 minutę temu, Winter napisał(a):

Czwórka nigdy nie będzie ósemką. Łamiesz zasady matematyki i zdrowego rozsądku. Pieniądze Ci twarzy nie zmienią. Uważasz, że Kononowicz mógłby być ósemką?

A to już bzdura. Kononowicz nie był 4 :)

Włosy, zęby, strój i zarost. 3-4 punkty do ugrania.

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Przesadzasz. :) 

A to już bzdura. Kononowicz nie był 4 :)

@Pentium D Słyszałeś? A Ty się chcesz włosów pozbawić! :E

Opublikowano

No co za przypadek.

Cytat

Przewaga Trzaskowskiego topnieje w oczach. Najnowszy sondaż WP

Najnowszy sondaż United Surveys dla Wirtualnej Polski pokazuje, że wyścig o fotel prezydenta RP w 2025 roku staje się coraz bardziej wyrównany. Przewaga Rafała Trzaskowskiego nad Karolem Nawrockim w drugiej turze topnieje w oczach. - Gdyby mierzył się z kimś mniej polaryzującym, niż kandydat popierany przez PiS, to ta przewaga byłaby jeszcze mniejsza - komentuje prof. Rafał Chwedoruk.

https://wiadomosci.wp.pl/przewaga-trzaskowskiego-topnieje-w-oczach-najnowszy-sondaz-wp-7113876328004320a

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Dodałbym do listy jednak trochę jakichś tam 'miękkich umiejętności interpersonalnych', bo jak widzę wypowiedzi kilku forumowiczów, to absolutnie nie wierze żeby jakakolwiek szanująca się kobieta miała ochotę na cokolwiek z kimś takim. Te przesycone dramatyzmem, agresją i pogardą posty są zarówno niepokojące, jak i wiele mówiące.

No chyba że to postawa pt. "przy kolegach kozak, przy kobitach maślak" -ale fakt, że to tylko maska na chwilę założona, wychodzi przy dłuższej znajomości i tak.

Edytowane przez jagular
  • Upvote 1
Opublikowano

Nie wiem czemu o tym jest w temacie politycznym, ale oczywiście że kasa potrafi zmienić wygląd, tak mężczyzn jak kobiet. W tym dosłownie poprzez operację uszu, nosa, aż po wygląd szczęki, przeszczep włosów. Do tego dentysta. No i fryzjer, barber, ubiór, dodatki(zegarki) itd.

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, jagular napisał(a):

Dodałbym do listy jednak trochę jakichś tam 'miękkich umiejętności interpersonalnych', bo jak widzę wypowiedzi kilku forumowiczów, to absolutnie nie wierze żeby jakakolwiek szanująca się kobieta miała ochotę na cokolwiek z kimś takim.

Ulala. Taki szowinizm z progresywnej strony? :o

Opublikowano (edytowane)

52 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie trzeba robić wielkich operacji. Serio - wystarczy ogarnąć szczecinę

A jak nie ma się już szczeciny? :cool:

Edytowane przez Camis