Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

już pojawiła masa kłamstw ze strony uśmiechniętej koalicji

Dodatkowo zakaz jej sprzedaży obowiązuje w całej Unii Europejskiej, z wyłączeniem Szwecji.

Kolejna manipulacja jeżeli Szwecja należy do Unii Europejskiej to nie jest to zakazane na terenie całej unii Europejskiej to tak jakbym napisał ze cos jest niedozwolone na terenie całej unii europejskiej z wyłączeniem i wymienił 26 państw 

Woreczki nikotynowe (white snus) to produkty beztytoniowe, ale zawierające nikotynę, które działają na podobnej zasadzie jak snusy. Umieszczane są pod wargą, gdzie nikotyna stopniowo uwalnia się do krwiobiegu. Woreczki te są legalne w Polsce i dostępne na rynku - zarówno w sklepach stacjonarnych, jak i online. Jednak niosą ze sobą podobne zagrożenia zdrowotne, co produkty tytoniowe.

White snus zawiera nikotynę, która może pochodzić z wyciągu z tytoniu lub syntetycznej nikotyny. Produkty te są zazwyczaj w postaci małych woreczków, które zawierają suche lub lekko wilgotne granulki. Woreczki te są zaprojektowane tak, aby stopniowo uwalniały nikotynę, która jest wchłaniana przez błonę śluzową jamy ustnej - woreczek umieszcza się pod górną wargą. 

Z tego co pisali on właśnie zażył ten white snus który jest legalny , równie dobrze można zrobić aferę ze ktoś papierosa zapalił , uśmiechnięta koalicja platformy jest tak zdesperowana ze łapie się brzytwy po czym przecina dłoń i narzeka ze znów spada im poparcie a Nawrockiemu rośnie 

Piszecie o tym ze ta nikotyna jest toksyczna dla zdrowia , ale już Randap (Roundup) w jedzeniu które zjedliście z Ukrainy to już wam nie przeszkadzało 

W ogóle nieźle się wami manipuluje , zajmujecie się nic nie znaczącą sprawa zażycia tytoniu a jak uśmiechnięta koalicja była przeciw w Sejmie który właśnie odrzucił wniosek o zobowiązanie premiera do udzielenia informacji na temat udziału Polski w pakcie migracyjnym i jego mechanizmie rozdzielania imigrantów do poszczególnych krajów EU w tym Polski.

To wam nie przeszkadza i o tym nie dyskutujecie

499653439_1090343156462828_6243410045622

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, Faflucy napisał(a):

Zgodzę się, ale tak robi chyba każdy.

Każdy kto ma przeszłość polityczną, która ciąży. Dlatego PiS nie chciał ryzykować Błaszczakami czy Morawieckimi. Każdy pamięta memy o Dudzie, jak mu wypominali jego własne wypowiedzi sprzed lat. 

Nawrockiego też dopadły demony z przeszłości, ale sporo ludzi ma wywalone na to jak kupił kawalerkę od - do przedwczoraj od "biednego pana Jerzego", a teraz już "skazanego przestępcy seksualnego" (narracja szybko się zmienia, co nie?) czy z kim się nawalał na ustawkach.

Ludzie po prostu bardziej nie lubią polityków którzy kłamią niż kolesia który politykiem nie jest, i też kłamie. Jak to było z tym demagogiem? 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, hubio napisał(a):

wciągać się w przekaz Karolka

Przekaż do szybkiego ucięcia.

24 minuty temu, hubio napisał(a):

Patrząc tak po ludzku to byłoby to dla mnie wielkie upokorzenie

I dlatego jesteś zbyt miękki na polityka.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Element Wojny to prawda. Ja brzydzę się Trzaskowskim, nie lubię go i nie szanuję, dlatego też nie miałem głosować w drugiej turze. Problem w tym, że Nawrocki to już totalne dno. Dla mnie ważne jest dawanie dobrego przykładu dzieciom, nie chcę, żeby zobaczyły, że kibol, dresiarz, bandzior, oszust, typ który wyłudza mieszkania i leje się po ryju z małpoludami może zostać prezydentem i że ludzie popierają takiego troglodytę. Jeśli patus wygra, to w domu zmieniamy narrację dla dzieci, że niestety większość ludzi to idioci I nie mają ich naśladować. Nie rozumiem jak można być rodzicem i głosować na takiego patologicznego śmiecia. Nawet jeśli ktoś zarzuci, że trzask miał mafię w ratuszu to dzieci tego nie rozumieją, nie wiedzą o co chodzi, a chodzenie do lasu żeby obić komuś ryj już rozumieją, bo to jest o wiele prostsze. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Być może coś mnie ominęło, ale gdzie Trzask zarzucał patusowi branie dragów?

A jego środowisko. Nawet tutaj się kilku klaunów znalazło.

To są naczynia połączone.

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Faflucy napisał(a):

Ja to jestem bardzo ciekawy co zrobi Mentzen. Teoretycznie po tym jak się wypowiedział na temat Nawrockiego to słabo by to wyglądało jak by go nagle poparł.

On nikogo nie poprze, jego wyborcy sami zdecydują. On zwyczajnie pokazuje siłę, że inny kandydaci przychodzą do niego z prośbą o głosy. 

1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ja brzydzę się Trzaskowskim, nie lubię go i nie szanuję, dlatego też nie miałem głosować w drugiej turze. Problem w tym, że Nawrocki to już totalne dno.

I mamy powtórkę z 2020, 2015 i wszystkich poprzednich wyborów - wybierzesz "mniejsze zło", a nie kandydata którego chcesz. Dlatego całe te wybory nie mają kompletnie żadnego sensu. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, crush napisał(a):

A jego środowisko. Nawet tutaj się kilku klaunów znalazło.

To są naczynia połączone.

To są naczynia połączone bo tak mówisz? Klauny z drugiej strony rzucały bezpodstawne oskarżenia dużo wcześniej, ale o tym nie wspomnisz i się burzysz dopiero teraz. 

https://www.newsweek.pl/polska/polityka/dzieba-oskarzyl-trzaskowskiego-o-branie-narkotykow-musial-przepraszac/4x6ebep

Ja się w tej kwestii zgadzam ze stanowskim, nie ma co robić z siebie pajaca too dlatego, że Nawrocki jest słaby i nie umie wytrzymać 90min bez stymulacji chemicznej OUN. 

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Fatality napisał(a):

W onecie to ćpią na pewno. Żeby coś takiego wywnioskować to na zdrowy umysł się nie da

Teraz będzie szukanie brudów w ostatnim momencie, wyciąganie czego się da. To pokazuje jakimi poziom paniki panuje w koalicji. Już pojawiły się sondaże, dające wygraną Nawrockiemu - zapewne to jest powodem. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

@Element Wojny to prawda. Ja brzydzę się Trzaskowskim, nie lubię go i nie szanuję, dlatego też nie miałem głosować w drugiej turze. Problem w tym, że Nawrocki to już totalne dno. Dla mnie ważne jest dawanie dobrego przykładu dzieciom, nie chcę, żeby zobaczyły, że kibol, dresiarz, bandzior, oszust, typ który wyłudza mieszkania i leje się po ryju z małpoludami może zostać prezydentem i że ludzie popierają takiego troglodytę. Jeśli patus wygra, to w domu zmieniamy narrację dla dzieci, że niestety większość ludzi to idioci I nie mają ich naśladować. Nie rozumiem jak można być rodzicem i głosować na takiego patologicznego śmiecia. Jest jeśli ktoś zarzuci, że trzask miał mafię w ratuszu to dzieci tego nie rozumieją, nie wiedzą o co chodzi, a chodzenie do lasu żeby obić komuś ryj już rozumieją, bo to jest o wiele prostsze. 

Czy przeszłość w której był ultrasem i brał udział w jakichś ustawkach X lat temu dyskwalifikuje go na ten urząd? Czy może człowiek, który swoimi światopoglądem i decyzjami w tej kwestii może zniszczyć kraj? Odpowiedz sobie sam

Teraz, Element Wojny napisał(a):

Teraz będzie szukanie brudów w ostatnim momencie, wyciąganie czego się da. To pokazuje jakimi poziom paniki panuje w koalicji. Już pojawiły się sondaże, dające wygraną Nawrockiemu - zapewne to jest powodem. 

Tylko teraz jakby coś wyszło "na prawdę" to nikt w to nie uwierzy

• Like 1
Opublikowano

Dla mnie problemem nie jest Trzaskowski, bo ten koleś to słup - problemem jest ten, który realnie będzie rządził. Nie lubię i nie ufam temu człowiekowi. Ostatnie 2 lata w niczym nie zmieniły mojego zdania. 8 lat się pluli że rząd i prezydent z jednego nadania to najczystsze zło, a teraz chcą tego samego dla siebie. Widzę w tym problem. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Fatality napisał(a):

Czy przeszłość w której był ultrasem i brał udział w jakichś ustawkach X lat temu dyskwalifikuje go na ten urząd? Czy może człowiek, który swoimi światopoglądem i decyzjami w tej kwestii może zniszczyć kraj? Odpowiedz sobie sam

Tylko teraz jakby coś wyszło "na prawdę" to nikt w to nie uwierzy

Człowiek, który kiedyś robił coś takiego, ale uznał to za błędy młodości i za nie przeprasza może nawet zasługiwać na szacunek. Stary koń, który się tym chwali i startując na najwyższy urząd w kraju mówi, że była to forma szlachetnej, sportowej rywalizacji jest patologicznym debilem, daje zły przykład dzieciom i młodzieży i nie powinien być prezydentem. Co więcej syn tego patusa miał już 9 lat kiedy ten chodził na ustawki i mógł za to wylądować w pudle, czyli postawił lanie się po ryju ponad tacierzyństwo. To znaczy, że nie umie ustalać priorytetów. Jestem rodzicem i nie przekonasz mnie, że facet który nie widzi niczego złego w laniu się po mordzie powinien być prezydentem. Może w Rosji albo w czeczenii, gdzie promuje się "silnych ludzi" ale nie w Polsce. 

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Klauny z drugiej strony rzucały bezpodstawne oskarżenia dużo wcześniej, ale o tym nie wspomnisz i się burzysz dopiero teraz. 

Testy rozwiązują zarzuty obu stron.

Chyba, że jedna strona nie chce...

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

...marnować czasu na zarzuty patusa, który nie mógł zrobić sobie 90 minutowego odwyku. 

... z którym prawdopodbnie przegra. Jeden wart drugiego. Dalej głosujcie na POPIS to będziecie mieć takie quality pojedynki 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, Fatality napisał(a):

... z którym prawdopodbnie przegra. Jeden wart drugiego. Dalej głosujcie na POPIS to będziecie mieć takie quality pojedynki 

A dlaczego piszesz coś takiego do mnie? Ja głosowałem na Zandberga a w II turze w ogóle nie chciałem głosować.

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

...marnować czasu na zarzuty patusa, który nie mógł zrobić sobie 90 minutowego odwyku. 

Pobieranie krwi trwa minutę.

Kończąc tą jałową wymianę. Ja mam sporo znajomych którzy w dupie mają politykę ale chodzą na wybory. Głupie -wiem.

Już usłyszeli ode mnie o ustawkach I kamienicy, to teraz jak tęczowy konserwatysta nie zgodzi się na badanie, usłyszą o tym, że coś ukrywa. Tyle.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

A slyszeliście, że Dps z najwyższą frekwencją podobno ma dostać roczny zapas snusów:D

17 minut temu, Fatality napisał(a):

Dlatego ja bede teraz glosowal na.... Bążura. Z każdej strony slychac jak sie w pisie zra i skaczą sobie do gardel. Rudy jaki jest taki jest, ale kazdy wie, ze to msciwy dziad. Jak bedzie mial Rafalka prezydenta to imho wykoncza PIS. Pis bez prezydenta juz nie pociagnie i mam nadzieje, ze Konfa zgarnie sporo elektoratu. To jest szansa na rozbicie duopolu jakiej jeszcze nie bylo.

• Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano
@VRman Przejrzałem wątek "Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny" i oto linki, które pojawiły się dzisiaj:

1. Główna strona wątku: [Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny](https://forum.ithardware.pl/topic/7993-polityka-w-polsce-i-na-%C5%9Bwiecie-w%C4%85tek-og%C3%B3lny/)
2. Strona 348 wątku: [Strona 348](https://forum.ithardware.pl/topic/7993-polityka-w-polsce-i-na-%C5%9Bwiecie-w%C4%85tek-og%C3%B3lny/page/348/)
3. Strona 647 wątku: [Strona 647](https://forum.ithardware.pl/topic/7993-polityka-w-polsce-i-na-%C5%9Bwiecie-w%C4%85tek-og%C3%B3lny/page/647/)
4. Strona 355 wątku: [Strona 355](https://forum.ithardware.pl/topic/7993-polityka-w-polsce-i-na-%C5%9Bwiecie-w%C4%85tek-og%C3%B3lny/page/355/)

Możesz kliknąć bezpośrednio na wybranych stronach, jeśli chcesz sobie skrócić przeglądanie całego wątku 😉 Dzięki temu ominiesz całe tony mniej interesujących treści 😄

gpt-4.5-preview-2025-02-27

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, crush napisał(a):

Pobieranie krwi trwa minutę.

Kończąc tą jałową wymianę. Ja mam sporo znajomych którzy w dupie mają politykę ale chodzą na wybory. Głupie -wiem.

Już usłyszeli ode mnie o ustawkach I kamienicy, to teraz jak tęczowy konserwatysta nie zgodzi się na badanie, usłyszą o tym, że coś ukrywa. Tyle.

17481042618859108120071053087161.thumb.jpg.e5275b4ead99364e84eca29240132fd8.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Czekam na odpowiedź bota, a zapomniałem, że go dodałem do ignorowanych :lol2:

Niestety nie umie wyłowić linków.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/europa-nie-ma-wyjscia-musi-sie-zbroic-ma-furtke-skad-wziac-pieniadze-i-zaszachowac/w11dn01,79cfc278

BTW. Znacie jakieś kibolskie piosenki? Na prawie łyso się dziś zgoliłem, jeszcze może nauczę się kilku piosenek czy okrzyków, kupię jakiś szalik i kto wie, może też zrobię karierę.

Na szaliku nazwa jakiegoś klubu piłkarskiego i 

"Też w ryj dać mogę dać"

(może ci drudzy się przestraszą)

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

(...)

BTW. Znacie jakieś kibolskie piosenki? (...)

Nie wiem czy są kibolskiej piosenki, za to znam kibolskie przyśpiewki. Mieszkam blisko stadionu Lecha i zawsze jak przyjeżdża Legia to troglodyci w niebiesko-białych barwach krzyczą "Legia to stara urwał, Legia kochana jest". Właśnie sobie uświadomiłem, że batyr ze swoimi kumplami śpiewał podobne przyśpiewki. Elita psia mać. 

• Upvote 1