Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
czyli seria. to, ze zawieszenie zuzywa sie szybciej, w aucie o wiekszej masie, mocy/momencie niz w wiekszosci aut spalinowych podobnego segmentu, nie jest wiec tutaj niczym zaskakujacym. nie wiem, co trzeba miec w glowe, aby probowac podciagc to pod "awarie", mimo, ze nadal to zuzucie jest w normie opony w EV tez zuzywaja sie szybciej i nikt "awarii" z tego nie robi. tak z ciekawosci sprawdzilem, jak wyglada, ile trwa, ile kosztuje taki przeglad w NO (EU-kontroll) i zadnego zaskoczenia. te nasze "pseudo badania tech w PL", to nic, ze placimy wiecej - bo kazdego roku, a nie raz na dwa lata (biorac pod uwage 2x wieksza sile nabywcza w NO ofc), ale przynajmniej u nas to trwa 15-20min, a nie 1h -
Przez jarux · Opublikowano
Hyundai elantra VII 1.6 cvt - kojarzy ktoś jakieś fuckupy? Rodzice się trochę na niego napalili bo prosta benzyna ponoć mało paląca. Zapaliła mi się czerwona lampka gdy zobaczyłem, że to cvt, do tego w połączeniu z wolnossącym silnikiem z wysoko położonym max momentem (jeszcze nie szukałem wykresu). Z tego co na szybko w międzyczasie znalazłem to cvt na łańcuchu . Żeby nie było sam też szukam Osobiście na ich miejscu szukałbym czegoś wielkości clio, zwłaszcza patrząc pod kątem parkowania pod blokiem. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Tak wyglądała zmiana mojego nastroju, a "ludolodzy" akurat będą chwalić tą grę. -
Przez Kabor · Opublikowano
Ciekawe dawno nie sprawdzałem ale z tego co wiem nie było i nie ma AL2 na STEAMIE.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi