Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

(...) Pytanie do @voltq - gdybyś był zaproszony na dwór królewski Wielkiej Brytanii ukłoniłbyś się? Albo na Kreml? (...)

Tam by się najpierw ukłonił, potem padł na kolana a następnie zemdlał ze szczęścia (że jest tak blisko wodza) :E

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To już pytanie do nich - ale ta "grupa docelowa" raczej nie jest skłonna do tego typu dyskusji. 

image.png.34c6e5b3d5bd2107d01599b8ceb9195a.png

Tam nie było żadnego pytania, jedynie stwierdzenia. Patrząc na komentarze to to są zwykłe małpoludy, prostactwo i naziolstwo w najczystszej formie. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

przy stoliku który miało się wywracać 

Czy według Ciebie zachowanie Mentzena (nikogo chyba nie poparł) jest zaprzeczeniem tego co obiecał, a Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek już nie? 

• Upvote 4
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Cóż, po tym co Sławek zrobił wyborcom Konfy zostało tylko jedno...

image.png.adffe043403496866a0ebf4fc8adf34e.png

Internet to jest, rzeczywistość to drugie, w następnych wyborach dowiemy się kto zyskał, a kto stracił. W wyborach prezydenckich, Mentzen jest drugim zwycięzcą.

Opublikowano
1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

Czy według Ciebie zachowanie Mentzena (nikogo chyba nie poparł) jest zaprzeczeniem tego co obiecał, a Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek już nie? 

Nie , jak najbardziej mogę się spotkać z Pisem czy PO ale w sprawach poparcia dla ustaw , uchwał ,  rozporządzeń , komisji , itd i zrobic to w sejmie na jakiś komisjach itd , ale nie bić pokłony poddańcze i zasiadać do stolika który miało się wywrócić  

Opublikowano
1 minutę temu, Doamdor napisał(a):

Internet to jest, rzeczywistość to drugie, w następnych wyborach dowiemy się kto zyskał, a kto stracił. W wyborach prezydenckich, Mentzen jest drugim zwycięzcą.

Ale wielu jego wyborców to młodzi ludzie, którzy siedzą w necie non-stop. To będzie miało przełożenie na kolejne wybory - może mniejsze, może większe. Zresztą wszystkie portale już piszą o tym piwie xD 

Opublikowano

Poszli sobie na piwo, no i co w tym takiego. Chłopy musieli przyjechać do Torunia a to trochę drogi jest, pora późna, weekend, wszystko pasuje. Poza tym nie rozumiem o co czepianie się ukłonu, to z samej grzeczności, ja podobnie jak Mencen pochodzę z Borów i jak się kogoś wita z szacunkiem, lub jest się gospodarzem w tych stronach, to bardzo często stosuje się tego typu ukłon. 

Polecam wszystkim iść na piwo i przestać bóldupić w necie. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 7
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Nie , jak najbardziej mogę się spotkać z Pisem czy PO ale w sprawach poparcia dla ustaw , uchwał ,  rozporządzeń , komisji , itd i zrobic to w sejmie na jakiś komisjach itd , ale nie bić pokłony poddańcze i zasiadać do stolika który miało się wywrócić  

Ale nie odpowiedziałeś na pytanie - pytalem czy wg. Ciebie Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek jest wywracaniem stolika?

Chyba, że Ty rzeczywiście przez wywracanie stolika rozumiesz, że będzie burdy robił? :E

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Aleście tutaj wszyscy przeszli płynnie z hejtowania na mentzena na jego obrone. To chyba pierwsze nie-niepochlebne słowa odkad tutaj sie zarejestrowalem Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim :E:E:E

Za to na xie widze pisiory się zesrały niemiłosiernie

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a):

Aleście tutaj wszyscy przeszli płynnie z hejtowania na mentzena na jego obrone. Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim :E:E:E

ja na przykład bardzo żałuję, że Karol z nimi nie poszedł. Myślę, że to spotkanie byłoby dużo, dużo ciekawsze niż jakakolwiek debata którą widzieliśmy.

Ale lepiej zdefekować się, bo Sławek miał czelność iść na piwo z kimś z drugiego obozu.

I tak najbardziej bawią mnie ci, co sobie przypomnieli o wywracaniu stolika - się kurła obudzili :E

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
2 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

Ale nie odpowiedziałeś na pytanie - pytalem czy wg. Ciebie Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek jest wywracaniem stolika?

Chyba, że Ty rzeczywiście przez wywracanie stolika rozumiesz, że będzie burdy robił? :E

Przecież ci odpowiedziałem ze nie popieram w dwie strony takich zachowan 

Opublikowano
1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Weź pod uwagę komu próbujesz to tłumaczyć. To jest voltq, on by najchętniej widział tych"zdrajców narodu" na szubienicy. 

Tylko ze to twoja strona pochwala przestępstwa i nawołuje do nienawiści , nie ja

Opublikowano
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Aleście tutaj wszyscy przeszli płynnie z hejtowania na mentzena na jego obrone. To chyba pierwsze nie-niepochlebne słowa odkad tutaj sie zarejestrowalem Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim :E:E:E

Tyle latek na tym świecie, a jeszcze nie ogarnąłeś, że ludzie robią i dobre i złe rzeczy? 

Za dobre się chwali, za złe się piętnuje? 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Też mnie trochę to zastanawia - pewnie na X reakcje byłyby umiarkowane, ale tu na forum... 

Dla nich jak Grzegorz Braun by wstąpił do platformy obywatelskiej to nagle byłby fajnym gościem  itd , oni są jak chorągiewki bez własnego zdania i własnych poglądów małpują tylko to co powie wódz i partia w tym przypadku koalicja obywatelska 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Przecież ci odpowiedziałem ze nie popieram w dwie strony takich zachowan 

No ale ani razu nie napisałeś po wypowiedziach Bosaka, ani po stronniczości  Wiplera, że na Konfederacje już nie zagłosujesz