Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Trzaskowski ma zerową wiarygodność bo nie wiadomo które z jego poglądów są prawdziwe a które na użytek kampanii.

Tzn. wiadomo, że teraz łże bo nagle nie zmienił poglądów które głosił przez ostatnie lata, ale tego się z głównych telewizji nie dowiesz.

Jak nie? Właśnie tam widać to najlepiej, wystarczy oglądać ze zrozumieniem. Jeśli w czasie kampanii mówi inne rzeczy niż rok, dwa, trzy czy pięć lat temu to chyba jest to oczywiste. Nawrocki jest takim samym kłamcą i manipulatorem. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 2
Opublikowano
5 minut temu, Kris194 napisał(a):

Jadczak ostatnio próbuje chyba na dwóch fortepianach grać, Słowik za to dalej tam gdzie pistanowski.

Pisiory jeszcze kilka godzin temu Jadczaka chwalili zaraz zobaczymy ich fikołki...

A jest bardzo grubo:

iouwNBv.png

• Upvote 2
Opublikowano
28 minut temu, adashi napisał(a):

Jednoznacznie poparł Nawrockiego, tylko zrobił to w miarę elegancko.

Niejednoznacznie, ale elegancko. Zbudował mu piękną historię - od zera do bohatera - chłopak z blokowiska który popełnił błędy w młodości, wychodzi na prostą, zostaje doktorem a potem prezydentem. Co za piękna historia, normalnie jak z Hollywood. 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Camis napisał(a):

Czyli z tego wynika, że kandydat na prezydenta Polski był członkiem zorganizowanej grupy przestępczej, która między innymi zajmowała się wyłudzaniem mieszkań. Cieszę się, że opisali członków tej ustawki, na pewno była to bardzo szlachetną walką. Nawrocki to zwykły śmieć i bandzior. 

• Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Niejednoznacznie, ale elegancko. Zbudował mu piękną historię - od zera do bohatera - chłopak z blokowiska który popełnił błędy w młodości, wychodzi na prostą, zostaje doktorem a potem prezydentem. Co za piękna historia, normalnie jak z Hollywood. 

Dziwię się że jeszcze nie powstał żyła złota 

Opublikowano

Jako wyborca JE Grzegorza Brauna, miałem w drugiej turze zagłosować na Dra Karola Nawrockiego. Jednak po tym, co teraz zobaczyłem, zmieniam zdanie i zagłosuję na Rafała Trzaskowskiego. Mniejsze zło trzeba wybrać, nie chcę Żymian w polskim rządzie!!!

e9e2cb793f921913208b4793aea888e1b089abec

• Upvote 1
Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-05-28/pis-zawiadamia-prokurature-ws-tuska-i-dobrzynskiego-popelnili-przestepstwo/

2 minuty temu, Camis napisał(a):

Jako wyborca JE Grzegorza Brauna, miałem w drugiej turze zagłosować na Dra Karola Nawrockiego. Jednak po tym, co teraz zobaczyłem, zmieniam zdanie i zagłosuję na Rafała Trzaskowskiego. Mniejsze zło trzeba wybrać, nie chcę Żymian w polskim rządzie!!!

e9e2cb793f921913208b4793aea888e1b089abec

- Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.

Opublikowano

W sumie bardzo kiepski film. 40 minut pitolenia o tym co wszyscy już widzieli (z jedną nową wstawką o tym że świta Trzaskowskiego to brudasy), a na końcu decydujcie sami. Komentarze pod jego filmem bezcenne. Ten koleś seryjnie jest celebrytą i youtuberem. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Po tej deklaracji Menztena wszystkie moje i wasze obawy, że konfa na bank wejdzie w koalicję z PiS się potwierdziły. To skrzydło narodowe Bossaka gra pierwsze skrzypce. Więc drodzy wyborcy konfederacji: to niemal pewne, że konfa położy wszystkie swoje wolnościowe gospodarczo postulaty mówiąc, że koalicja wymaga poświęceń, natomiast poprze postulaty obyczajowe. W rezultacie będziemy mieć katoland w czystej postaci. Socjalistyczne wyznaniowe państwo narodowe. Nie mam już teraz żadnych złudzeń, że Menzten nie ma tam nic do gadania. Bossak z Wiplerem kazali mu ratować karolka więc Mentzen ratuje. Szkoda słów... Nie ma Sławomir krzty honoru. Osobiście widać było na każdym kroku, że bardziej mu pasuje Trzasku no ale Bossak mu powiedział, że elektorat tego nie wybaczy więc prawda, własne przekonania, poglądy można schować. 

konfa to politykierzy, którzy po prostu jak wszyscy inni chcą się dorwać do władzy i obsadzić swoimi ludźmi stołki i jedynie udają wywrócenie stolika :) 

Edytowane przez hubio
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubio napisał(a):

konfa to politykierzy, którzy po prostu jak wszyscy inni chcą się dorwać do władzy i obsadzić swoimi ludźmi stołki i jedynie udają wywrócenie stolika :) 

Zakładając że masz rację to nadal nie działa zniechęcająco na głosowanie na konfederację bo jeżeli okaże się taka jak piszesz to będzie kolejna taką samą sprzedajna partią jak PiS i PO to nic się nie zmieni na lepsze, ale może być odwrotnie i będzie lepiej niż jest , natomiast głosowanie na PiS lub KO jest startą głosu bo jak słusznie zauważył Albert Einstein  Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów.

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Spl97 napisał(a):

Skompromitowany Nisztor i wszystko jasne xD.

PiS-owski dziennikarz pełną gębą, do pary z Gmyzem.

Nisztor współpracujący z pisowskim CBA dodajmy.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Afera-smieciowa-w-Warszawie-Jest-akt-oskarzenia-m-in-Karpinskiego-8950174.html

Co ma z tym wspólnego Trzaskowski? Nie mam zielonego pojęcia ale beton jak zwykle łyknie.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 1
Opublikowano

A tyle jest tego szamba, że każdy mający zdrowy rozsądek nie powinien na takiego kandydata oddać swojego głosu. Tyle, że sporo ludzi, a szczególnie konfiarze o tym zapominają i gubią chyba co każde wybory, czym jest ten zdrowy rozsądek i to jest problem w tym kraju.

• Confused 1
  • Upvote 1