Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

on ma pieniądze i miał muska i poza tym nie od dziś wiadomo, że amerykanie nie grzeszą inteligencją. Z resztą u nas ni inaczej.

Harris uzbierała miliard dolarów na kampanię, Trump ledwo 300 mln.

Jeśli Amerykanie głupi i Polacy też to jakie narody są mądre?

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Winter napisał(a):

13 minut temu, Winter napisał(a):

Żadne. Z pokolenia na pokolenie społeczeństwo robi się coraz głupsze. Dzisiaj czytałem artykuł, że pokolenie Z w Ameryce nie umiało poprawnie oddać głosu i jest rekordowa ilość  nieważnych głosów. 

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/mlodzi-amerykanie-traca-umiejetnosc-podpisywania-sie/g53wby6

Edytowane przez Crew 900
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Crew 900 napisał(a):

Żadne. Z pokolenia na pokolenie społeczeństwo robi się coraz głupsze. Dzisiajj był artykuł, że pokolenie Z w Ameryce nie umiało poprawnie oddać głosu i jest rekordowa ilość  nieważnych głosów. 

A na kogo Zetki głosują wg Ciebie? Bo wg mnie głównie na Demokratów. Zatem coś nie klei się Twoja narracja.

Opublikowano
7 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Żadne. Z pokolenia na pokolenie społeczeństwo robi się coraz głupsze. Dzisiaj czytałem artykuł, że pokolenie Z w Ameryce nie umiało poprawnie oddać głosu i jest rekordowa ilość  nieważnych głosów

Zgadza się, podobno przoduje Filadelfia... dziesiątki tysięcy nieważnych głosów :E 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Winter napisał(a):

A na kogo Zetki głosują wg Ciebie? Bo wg mnie głównie na Demokratów. Zatem coś nie klei się Twoja narracja.

"według mnie głównie na demokratów. Zatem coś nie klei się twoja narracja" Weź człowieku przeczytaj co żeś napisał i pomyśl.  Według mnie ty jesteś przykładem pokolenia Z i masz pajęczynę pomiędzy uszami w pokrywie.

Co ma moja wypowiedź do twojego gdybania?  Proszę o źródło, że większość nieważnych głosów było oddanych na demokratów. 

Edytowane przez Crew 900
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

"według mnie głównie na demokratów. Zatem coś nie klei się twoja narracja" Weź człowieku przeczytaj co żeś napisał i pomyśl.  Według mnie ty jesteś przykładem pokolenia Z i masz pajęczynę pomiędzy uszami w pokrywie.

Co ma moja wypowiedź do twojego gdybania? 

Najpierw piszesz, że Amerykanie to idioci, potem podajesz artykuł, że Zetki mają problemy z podpisaniem się. Ja Ci grzecznie tłumaczę, że Zetki to elektorat Demokratów. Ty natomiast uważasz, że tylko idioci głosują na Trumpa.

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

42% czarnych w Filadelfii.

90% czarnych głosuje na Demokratów. 🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Winter napisał(a):

Najpierw piszesz, że Amerykanie to idioci, potem podajesz artykuł, że Zetki mają problemy z podpisaniem się. Ja Ci grzecznie tłumaczę, że Zetki to elektorat Demokratów. Ty natomiast uważasz, że tylko idioci głosują na Trumpa.

A ja się pytam na jakiej to podstawie twierdzisz, że pokoleni Z głosuje na demokratów. Tak twierdzę, że na Trumpa głosowali idioci bo Trump jest przestępcą i kłamcą. To jest taki Maccierewicz ze swoim mitem smoleńskim. 

Edytowane przez Crew 900
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Winter napisał(a):

Ale to nie jest artykuł o tym co głosisz. Ja chcę  źródło od ciebie w którym twierdzisz, że większość pokolenia Z które oddało nieważne głosy głosowało na demokratów.  Ten artykuł jest o tym, że ci co głosowali na Demokratów zmienili stronę na Republikanów z powodów ekonomicznych. 

Edytowane przez Crew 900
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Ale to nie jest artykuł o tym co głosisz. Ja chcę  źródło od ciebie w którym twierdzisz, że większość pokolenia Z które oddało nieważne głosy głosowało na demokratów.  Ten artykuł jest o tym, że ci co głosowali na Demokratów zmienili stronę na Republikanów z powodów ekonomicznych. 

Jesteś niemożliwy.

IMG_0079.gif

Opublikowano

BUHAHAHAHAHAHA :E 

I to pokazuje "wiedzę" naszych polityków, nie ważne jaka partia, praktycznie wszyscy tacy sami... aby do koryta a później jakoś będzie, znów wybory znów lanie wody obietnicami i znów koryto.... i tak od trzydziestu lat.

• Upvote 1
Opublikowano

Turlam się, turlam się. Ten dzban prezydentem. 🤣🤣🤣

Opublikowano
3 minuty temu, RyszardGTS napisał(a):

To jest chyba ten no.... multiwersum? :E  (chyba jakoś tak to nazwał/nazywa Marvel w swoich filmach)

Bożenka definitywnie żyje w multiwersum...

Niezła wariatka.

IMG_0081.jpeg

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

Z resztą u nas ni inaczej.

No, ale Panie inteligencie w tym kontekście pisze się "zresztą" :D Z resztą można wrócić ze sklepu, ale u nas może bać tak samo tylko "zresztą"

A co do meritum to takie pogardzanie niewykształconymi pracownikami fizycznymi fatalnie się skończyło na 8 lat dla PO, a teraz w USA dla Demokratów. Głos pracownika fizycznego tyrającego w fabryce po 10 godzin JEST WART DOKŁADNIE TYLE SAMO co celebryty z miliardami. Póki korpo i tego nie zablokuje (a póki co nie ma powodu bo i tak wszyscy politycy im służą) to każdy głos jest tyle samo wart.

I nie poruszałem jeszcze innej kwestii światopoglądowej - obecnie prawa kobiet stały się jakimś dogmatem, ale to mężczyźni np, w sprawie opieki nad dzieckiem i wysokości alimentów mają totalną nierówność. Odbył się nawet I kongres mężczyzn. Feministki w XXI w. wypracowały sobie genialny patent - tam gdzie im się to opłaca są feministkami np. wysokość zarobków, ale już na sali sądowej przy rozwodzie to biedna, słaba kobieta... :D Zresztą o co walczyła Kamala Harris jak większość korpo w USA ma zasady parytetów co do stanowisk jak i ich obsadzania. To kolejny powód dlaczego wkurzeni faceci głosują na Trumpa czy Konfederację.

Mamy tak: człowiek z wykształceniem gimnazjalnym, bez matury, z komornikami na koncie i pracujący za minimalną vs kobieta po studiach, menagerka z pensją 7000zl. Sąd dowalił mu 1800zł alimentów... Chłop za chwilę znajdzie się na ulicy... Więc osoba jak ja po studiach prawniczych to wg obecnego prawa miała być alimenty z 10000zł bo sąd ocenia nie to co jest tylko hipotetyczne możliwości :) Strach się obecnie żenić... Serio... Bo albo żonka cię oskarży o molestowanie dziecka, a na to hasło nikt nic nie sprawdzi tylko zamkną cię od razu na 3 miesiące albo dowali ci takie alimenty, że do końca życia się nie pozbierasz. W USA z obiema kwestiami to jest jeszcze 2x gorzej...

Więc ludzie, na miłość boską nie dziwcie się, że Trump wygrywa tylko pomyślcie jak bardzo nie tak jest obecnie w naszym życiu dla sporej ilości osób.

Edytowane przez hubio
  • Upvote 2