Nie ma szans, mogli dać nowe baterie a tu wszystko rodem z S20. Do tego Exynos.
Prędzej się przeproszę się z Chńczykami, albo spróbuję Apple bo nawet oni mają lepsze baterie i szybsze ładowanie w podstawie.
Najgorsze jest to, że OneUI to bardzo dobra nakładka, nie widzę błędów, wszystko działa stabilnie, fajne AI.
Ja też się na niego zapatruję, ale jak nie będzie Globala to lipa. Jeszcze nadzieja że Xiaomi 17 będzie na takim TS w dobrej cenie, albo w przedsprzedaży dadzą coś co sprzedać można.
Hehe hybryda, mało pali dzis u mnie przymroziło i standardowa droga do pracy 8,5l/100. Laguna w tych warunkach 14-15l/100.
Doceniam za to grzane stołki i kierownice. No i generalnie świetnie sie tym autem jedzie. Naped jest mega płynny i elastyczny, muskając gaz ten juz wyrywa do przodu. Zawieszenie z tych twardych ale dość ciche i zwarte. Bałem sie ze będą plastiki grały w środku ale jest cichutko.
Aha no i czarna podsufitka jest 😀
Niezbyt optymistycznie podsumowanie tych 4 lat wojny. Całkiem trafne porównanie do tego co się działo z Czeczenią.
https://wiadomosci.wp.pl/cztery-lata-cudow-i-dwie-dekady-gnicia-opinia-7257833314552192a
Rekomendowane odpowiedzi