Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak nam zrobią Francję. KO i Trzask bo mają wywalone. A ich przeciwnicy wszelkiej maści zrobią to bo albo to obiecywali (lewica, Kotłownie) albo obiecają że nie, ale zrobią i tak (PIS, co zresztą już pokazali). A jak wygrają nasze odpowiedniki Orbanów i Ficów, to i tak będziemy mieli większy problem niż Paryż.

I tym optymistycznym akcentem... 

;)

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Dobra, tutaj raczej już nic się nie wydarzy.

Myślę, że jeszcze za wcześnie.

Jeśli faktycznie po północy nie będzie tam spektakularnego fikołu w drugą stronę, to wtedy można więcej powiedzieć, kto wygrał.

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Dobra, tutaj raczej już nic się nie wydarzy.

Gratulacje dla nowego Prezydenta Polski, Rafała Trzaskowskiego. Mam nadzieję, że będziesz umiał być samodzielny i nie będziesz bezwładnym wykonawcą woli tego kto Cię namaścił, jak Twój poprzednik. Mam też nadzieję że dotrzymasz pewnych obietnic, i nie zrobisz z Polski drugiej Francji, bo takich obrazków jakie widziałem wczorajszej nocy z Paryża, w Polsce nie chciałbym widzieć nigdy. 

image.png.50ae70e0e89e0bc734599da060b5059a.png

Aż sobie screena zrobiłem ;).

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to jest nienormalne ze Polak mieszkający w Afryce ma wpływ na wynik wyborów w Polsce , to jest chore i powinno być zakazane , mieszkasz w USA to ubiegaj się o obywatelstwo i głosuj tam na prezydenta USA bo tam żyjesz ,  nie wybieraj prezydenta ludziom w Polsce

Edytowane przez voltq
  • Like 3
  • Upvote 4
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Dla mnie to jest chore ze Polak mieszkający w Afryce ma wpływ na wynik wyborów w Polsce , to jest chore i powinno być zakazane , mieszkasz w USA to ubiegaj się o obywatelstwo i głosuj tam bo tam żyjesz a nie wybieraj prezydenta ludziom w Polsce

100% zgody

• Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, ryba napisał(a):

Od 2 tygodni nie slyszalem ani razu, zeby ktos podal najbardziej logiczny argument tych 6% pejsosceptyka. Nie ma Korwina, to glosuje sie dla beki na gasnicowego.

Braun był najbardziej antyukraiński i głośno to akcentował. Dlatego znalazł tylu wyborców, pewnie część z nich nawet nie zna wszystkich poglądów brodacza.

Opublikowano
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

i nie zrobisz z Polski drugiej Francji

Oczywiście że nie zrobi, Polska nie ma kolonii w czarnej Afryce skąd sprowadziło się miliony ludzi z rodzinami, nie jest przystankiem w drodze do UK, nie ma i nie będzie miała otwartych granic. To jest jeden z najbardziej ogłupiających straszaków i to powtarzany przez stronę która ściągnęła do polski najwięcej kolorowych imigrantów w historii.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano
Teraz, kalderon napisał(a):

Oczywiście że nie zrobi, Polska nie ma kolonii w czarnej Afryce skąd sprowadziło się miliony ludzi z rodzinami, nie jest przystankiem w drodze do UK, nie ma i nie będzie miała otwartych granic. To jest jeden z najbardziej ogłupiających straszaków i to powtarzany przez stronę która ściągnęła do polski najwięcej kolorowych imigrantów w historii.

Polska nie ma najważniejszego: SOCJALU dzięki któremu można sobie bimbać i patrzeć jak biali frajerzy zapieprzają na bandę nierobów.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Grolshek napisał(a):

Polska nie ma najważniejszego: SOCJALU dzięki któremu można sobie bimbać i patrzeć jak biali frajerzy zapieprzają na bandę nierobów.

Nie do końca , na tym się wywalił Sikorski który pewnie w wyniku niewiedzy stwierdził ze dla Ukraińców nie ma zasiłków dla bezrobotnych 

Nawet jakieś dziwaczne umowy z emeryturami dla obywateli Indii wprowadził rząd , co my mamy wspólnego z Indiami? , z Białorusią , Ukrainą , Litwa , Czechami , Słowacja , Izraelem jak najbardziej ale z jakimiś Indiami czy inna Afryką ?

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, kalderon napisał(a):

Racja, bo do Niemiec, Włoch, Szwecji czy Norwegii to przybywają przybysze z ich dawnych kolonii :pajac:

Zaczniecie płakać i mówić "dobra, mieliście racje..." gdy już będzie za późno. Zaślepienie z jakiegoś nieznanego mi powodu jest przerażające. PIS mogło przekupić ludzi, ale ruchać dać się PO to za darmo to uczciwa cena 

• Like 1
  • Haha 4
  • Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja sobie teraz tak przeglądam X, i jestem w szoku, co tu się odwaliło. Wyborcy Brauna wrzucają zdjęcia kart, na których głosują na... Trzaskowskiego. Ja już chyba kompletnie nie rozumiem, o co w tym wszystkim chodzi. 

Bo to ciężki wybór jest między PEDALSTWEM, a ŻYDO-KOMUNĄ. 😔

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Nie do końca , na tym się wywalił Sikorski który pewnie w wyniku niewiedzy stwierdził ze dla Ukraińców nie ma zasiłków dla bezrobotnych 

Nawet jakieś dziwaczne umowy z emeryturami dla obywateli Indii wprowadził rząd , co my mamy wspólnego z Indiami? , z Białorusią , Ukrainą , Litwa , Czechami , Słowacja , Izraelem jak najbardziej ale z jakimiś Indiami czy inna Afryką ?

Mi chodzi o szwabski socjal gdzie możesz spoko żyć a nie głodowy polski gdzie się nie da wyżyć.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

"Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie."

Pulpet już wie, że ułaskawienia nie będzie 🥳

A jak jutro się okaże ze Nawrocki wygrał? , nic nie wiadomo jeszcze

2 minuty temu, Grolshek napisał(a):

Mi chodzi o szwabski socjal gdzie możesz spoko żyć a nie głodowy polski gdzie się nie da wyżyć.

Da się wyżyć i to bardzo dobrze , mam znajome które pracują w mops , nie bede pisał poraz 1000x ile różnych rzeczy dostaje osoba której nie chce się pracować , już nawet nie mowie o samotnych matkach które sobie żyją w konkubinacie i produkują dzieci każde z innym partnerem

Edytowane przez voltq
Opublikowano
2 minuty temu, Fatality napisał(a):

Racja, bo do Niemiec, Włoch, Szwecji czy Norwegii to przybywają przybysze z ich dawnych kolonii :pajac:

Zaczniecie płakać i mówić "dobra, mieliście racje..." gdy już będzie za późno. Zaślepienie z jakiegoś nieznanego mi powodu jest przerażające. PIS mogło przekupić ludzi, ale ruchać dać się PO to za darmo to uczciwa cena 

Żadne zaślepienie. To PiS wpuszczał kogo popadnie a teraz za po jest zawieszone rozpatrywanie wniosków o azyl. Na litość boską, Nawrocki by zamknął granicę czy co? Za po przed 2015 napływ imigrantów był ekstremalnie niski, teraz też jest dość niski. 

A poza tym :dj:

• Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 2