Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, voltq napisał(a):

Na tym forum ja jestem w mniejszości, byłem wielokrotnie obrażany,wyzywany , nawoływano do likwidacji mojej osoby , wyzywano moją rodzinę itd , nie widziałem ani razu żebyś wstawił się za tą mniejszością która cierpi

Okręcanie kota ogonem jak zawsze, aby robić z siebie ofiarę i przykryć że cała grupa społeczna może być ofiarą, spoko. I nie jesteś żadną mniejszością, tylko jedną osobą. Realnie uprzedzenia są do grup społecznych za rzeczy wbudowane jak orientacja, płeć, kolor skóry, a nie za to że ktoś cię tam nie lubi na forum za poglądy i sposób odpowiedzi.

8 minut temu, voltq napisał(a):

Dużo frazesów i bełkotu z twojej strony , zero czynów i faktów 

Mówisz o sobie i zawsze tak jest jak się ciebie dopytuje. A ja niezależnie ile bym napisał w tym temacie to homofob tego nie zaakceptuje. Ja bym nawet dał setki wpisów homofobów jak wyzywają homo, a to nadal by było uznane że mało i że w sumie to nic im nie jest. A teraz jeszcze jest cenzura, bo kiedyś na takim onecie, interii były sekcje komentarzy i można było tam poczytać jakie jest realne "poparcie" nawet dla hetero którzy są chudzi i wyzywani od homo. Więc walka przeciwko dyskryminacji homo to też często obrona hetero którzy nie są samcami alfa wg różnych tam meneli i patoli.

Poza tym nie wszystko jest dyskryminacją prawną, a tego nie rozumiesz. Oczywiście brak możliwości zawarcia związku partnerskiego też jest dyskryminacją, bo ci ludzie potem się czują jak wyrzutki. Religia to tylko nakręca bardziej. Samobójstwa nie biorą się znikąd. 

3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

A ja sie naczytalem oceanu wypocin od wyborcow Trzaskowskiego tutaj. I co? 

No bo wiadomo że "wypociny" są na tym samym poziomie co wyzwiska. Hipokryci zawsze z fikołkami bez logiki.

8 minut temu, crush napisał(a):

Tobie nie robi to różnicy bo jedziesz na zmywak. 🤷🏻

Jadę ciągnąć socjal jako imigrant i mówić Polska dla Polaków i Anglia też dla Polaków. A tak żeby kopiować prawactwo nasze. Czas najwyższy też zyskać ich poziom, jak mądrzejsze argumenty nie docierają.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

A ***** *** to jakie było? Salonowo bankietowe?

Albo w jedną albo w drugą.

Tam jest walka plemion, gdzie obydwie strony dehumanizują druga. :E

Mi brakuje tylko, żeby ktoś doprecyzował, bo "LGBT to ideologia" dotyczy aktywistów, organizacji i ludzi którzy chcą świecić przykładem moralności we walce o sprawę, reprezentując domniemane interesy tej społeczności, a tylko zniechęcają ludzi do nich.
Cwelowaci ludzie dokuczają wszystkiemu co się wyróżnia i to nie musi być LGBT, może to być nawet aktywny człowiek w tłumie szaraków 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Powoli zaczynają spływać oficjalne dane o frekwencji. Ostateczna frekwencja ostatecznie zakręci się najprawdopodobniej w okolicach 70%. :(

Gdzie tu do prognozowanych wstępnie okolic 73% z exit polla 8:E.

Rozumiem, że mogli się pomylić z poparciem ale skąd taka duża różnica w frekwencji?

Opublikowano
1 minutę temu, Keller napisał(a):

Okręcanie kota ogonem jak zawsze, aby robić z siebie ofiarę i przykryć że cała grupa społeczna może być ofiarą, spoko. I nie jesteś żadną mniejszością, tylko jedną osobą. Realnie uprzedzenia są do grup społecznych za rzeczy wbudowane jak orientacja, płeć, kolor skóry, a nie za to że ktoś cię tam nie lubi na forum za poglądy i sposób odpowiedzi.

Mówisz o sobie i zawsze tak jest jak się ciebie dopytuje. A ja niezależnie ile bym napisał w tym temacie to homofob tego nie zaakceptuje. Ja bym nawet dał setki wpisów homofobów jak wyzywają homo, a to nadal by było uznane że mało i że w sumie to nic im nie jest. A teraz jeszcze jest cenzura, bo kiedyś na takim onecie, interii były sekcje komentarzy i można było tam poczytać jakie jest realne "poparcie" nawet dla hetero którzy są chudzi i wyzywani od homo. Więc walka przeciwko dyskryminacji homo to też często obrona hetero którzy nie są samcami alfa wg różnych tam meneli i patoli.

Poza tym nie wszystko jest dyskryminacją prawną, a tego nie rozumiesz. Oczywiście brak możliwości zawarcia związku partnerskiego też jest dyskryminacją, bo ci ludzie potem się czują jak wyrzutki. Religia to tylko nakręca bardziej. Samobójstwa nie biorą się znikąd. 

Skoro jestem jeden a was  jest kilku to z logiki wynika że jestem mniejszością 

Jestem prześladowany przez wasze kółko wzajemnej adoracji że względu na orientację zdroworozsądkową 

Tu były setki nienawistnych komentarzy ze strony uśmiechniętych wyborców i nie widziałem żebyś to potępiał jeszcze przyłączales się do agresji w stosunku do mniejszości 

A związki partnerskie to przecież wasz premier obiecał i nie dotrzymał słowa 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Cwelowaci ludzie dokuczają wszystkiemu co się wyróżnia i to nie musi być LGBT, może to być nawet aktywny człowiek w tłumie szaraków 

Dokuczają innym, wyróżniającym i słabszym - w tym nieśmiałym, bardziej cichym. Może to też pewne "wyrożnienie", ale doprowadza do tragedii.

"a tylko zniechęcają ludzi do nich."

Zniechęcają tylko skrajne jednostki. W czym Trzaskowski zniechęca do LGBT? Mówieniem że chce pomagać psychologicznie im w szkołach bo są gnojeni i by nie było tylu samobójstw? On wiele nie powiedział więcej, np. adopcji nie chce, nawet nie wiem czy związki partnerskie popiera bo dawno się nie wypowiadał. No ale jest traktowany jakby był sam jakimś drag queen w szkole - i ci irytują.

To nie jest nic złego co Trzaskowski proponuje, zupełnie nic. Jeśli już to daje to plusy. Każdy powinien mieć prawo żyć normalnie w kraju jeśli nie krzywdzi innych.

Po prostu typowy prawak tak nienawidzi gejów, że każda chęć pomocy im jest traktowana jako bycie wrogiem. Bo homofob traci karty, nie może już ani kpić ani szydzić ani bić tej grupy społecznej. I to tak strasznie boli homofoba, czuje że to zamordyzm wobec niego, a on przecież broni polski przed nienormalnością...

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, crush napisał(a):

Nierentowności, zwał jak zwał.

Możesz sobie upraszczać przepisy do bólu, a i tak nie mają żadnych szans z dyskontami.

Chodziło mi o tworzenie się alternatywnych miejsc pracy i mniejszych etatów, dla dorabiania lub rotacji stanowisk. W marketach obsady też często są mniejsze niż powinny. Sklepik był tylko przykładem. 
Skalą będą je wygryzać, ale nie zawsze chodzi o ceny, lecz również bliskość lub dostępność i kontakt. 

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, lokiju napisał(a):

image.thumb.png.cec9e55e60f5f3644da4ea23708d243a.png

Duża przewaga na wschodzie i dość niska frekwencja na zachodzie dały zwycięstwo Nawrockiemu. 

Raczej Tusk, koalicja obywatelska, TVPKO , TVNKO , Onet i cała ta pseudo elita itd  dała mu zwycięstwo 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Keller napisał(a):

Zniechęcają tylko skrajne jednostki. W czym Trzaskowski zniechęca do LGBT? Mówieniem że chce pomagać psychologicznie im w szkołach bo są gnojeni i by nie było tylu samobójstw? On wiele nie powiedział więcej, np. adopcji nie chce, nawet nie wiem czy związki partnerskie popiera bo dawno się nie wypowiadał. No ale jest traktowany jakby był sam jakimś drag queen w szkole - i ci irytują.

Nie udawaj że nie wiesz co się potrafi dziać na świecie i jaki kit wciskają za granicą, pod płaszczykiem tych programów?
Co innego cywilizowanie ludzi w podejściu do odmienności, a co innego dawanie przywilejów oraz wtłaczanie rzeczy podchodzących pod ideologię.
Te coś LGBT we Warszawie wprowadzono w 2018r?
Natomiast do edukacji w szkołach chyba nie weszło, raczej przynajmniej nie wpełni. Film sprzed ~6lat.
image.thumb.png.64a8cc46e900e212f0773fa6304deccc.png

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Raczej Tusk, koalicja obywatelska, TVPKO , TVNKO , Onet i cała ta pseudo elita itd  dała mu zwycięstwo 

To co najwyżej przyczyny a ja mówię już o końcowym wyniku. Statystyka to liczba.

Edytowane przez lokiju
Opublikowano
10 minut temu, lokiju napisał(a):

Rozumiem, że mogli się pomylić z poparciem ale skąd taka duża różnica w frekwencji?

Obie sondażownie są na tyle profesjonalne, że raczej nie wchodzą w rachubę błędy z reprezentatywnością. Pewnie głosowanie realnie przyhamowało w ostatniej godzinie. Bo ta ostatnia godzina, a czasami pół godziny jest szacowana w exit polu, na podstawie tego co było wcześniej. Ankieterzy przekazują wyniki wcześniej.

71,7 w l/p to nie taki duży błąd. Trzyma parametry.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, lokiju napisał(a):

Duża przewaga na wschodzie i dość niska frekwencja na zachodzie dały zwycięstwo Nawrockiemu. 

Wschód, to kandydat PiS-u zyskał w porównaniu sprzed pięciu laty tylko w lubelskim (o kilka ładnych procent, niemal tak samo silny bastion PiS-u jak podkarpackie) i podlaskim. Na Podkarpaciu wręcz remis, a w świętokrzyskim, łódzkim oraz małopolskim kandydat KO trochę nawet zyskał.

Zachód z kolei, to najwięcej kandydat KO traci w lubuskim, mazowieckim (gdzie do niej wliczona jest również zagranica i jej głosy) oraz na Pomorzu. W pozostałych województwach niewielkie zmiany +/- w porównaniu do pięciu lat wstecz.

Edytowane przez Spl97
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

Nie ma szans żeby odrobić 450 tyś głosów jak policzone ponad 98%

No nie ma, ale warte odnotowania jest ten fakt, że ta II tura wyborów prezydenckich będzie kolejną II turą, gdzie w niej obaj kandydaci uzyskali po ponad 10 mln głosów.

Opublikowano
3 godziny temu, Fatality napisał(a):

A wystarczyło, żeby rząd nie był niemieckim niewolnikiem, chętnym przyjąć murzynów do Polski.

Sorry, ale z każdym z kim gadałem to wniosek był jeden: Trzaskowski = Murzyn w Twoim domu. Nic innego się nie liczyło

To tylko świadczy o tym, że obracasz się w środowisku, które wierzy w tępą pisowską propagandę. 

• Like 4
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

No nie ma, ale warte odnotowania jest ten fakt, że ta II tura wyborów prezydenckich będzie kolejną II turą, gdzie w niej obaj kandydaci uzyskali po ponad 10 mln głosów.

Jest szansa żeby Trzaskowski wygrał kolejne wybory ,trzeba wybudować więcej zakładów karnych i aresztów śledczych i zwiększyć przestępczość wtedy Rafał Trzaskowski ma szansę na wygraną w pierwszej turze tam ma poparcie na poziomie 80%