Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, Spl97 napisał(a):

Wątpię, żeby nowy Prezydent postawił się Kaczyńskiemu, potulnie będzie kolejnym długopisem Kaczki, jak PiS wróci do władzy. Kaczyński ma pewnie w swoich teczkach wiele kompromitujących haków na niego z niezbyt ciekawej młodości, z działalności okołoprzestępczej.

Zobaczymy jak w czynach , bo słownie już się sprzeciwił Kaczyńskiemu w sprawie powrotu Kurskiego 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Kamiyanx

Tutaj każdy będzie miał w pewnym sensie swoje poglądy, nie chodzi mi też oczywiście o taki liberalizm jak w przypadku konforuskich bo jednak to wsparcie dla najbardziej potrzebujących jest gdzieś potrzebne, za tym zawsze byłem i będę.

Jedno jest pewne, potrzebna jest partia, która ogarnia, że mamy 2025 r.

Przykład?

https://www.tiktok.com/@premierrp

Kto mi powie dlaczego ten profil ma tylko ~2600 obserwujących i co tu jest "nie tak"?

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
17 minut temu, Kris194 napisał(a):

Co jak co ale po tych wyborach jeszcze bardziej chcę nowej, demokratycznej, proeuropejskiej, liberalnej partii na kształt PO z 2007 roku. Obecna koalicja rządząca przegrała wybory, które dosłownie były nie do przegrania. Póki co całe to środowisko jest dla mnie spalone bo refleksji na ten moment nie widać.

Popatrz pan jaka pozytywną ewolucja,cieszy mnie że udało mi się zmienić twoje zdanie , ale jak o tym pisałem dużo wcześniej to wasza strona wyzywała mnie od ruskich onuc itd

48 minut temu, Kaczkofan napisał(a):

Dalej chyba nie rozumiesz. Mentzen dziś, wczoraj Bosacki wyszli na sprzedajne szmaty, o czym nie raczysz wspomnieć, bo nie pasuje to do twojej wizji świata. KONFDERACJI mówimy bye bye, niezależnie od tego czy sprzedadzą się Jarkowi czy Donaldowi. Tyle z wywalania stolika, ale część wyborców jeszcze tego nie chce dostrzec.

Jak zwykle się mylisz , przypominam że po piwie mentzena z sztabem Trzaskowskiego nazwałem go "sprzedawczykiem" , zanim coś napiszesz warto cofnąć się w temacie i zrobić research żeby nie kompromitować się totalnie 

Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Zobaczymy jak w czynach , bo słownie już się sprzeciwił Kaczyńskiemu w sprawie powrotu Kurskiego 

Pamiętajmy, że kiedyś Duda jako Prezydent dążył do tego, żeby Kurskiego nie było w TVP i przez kilka miesięcy tak było, po czym Kaczyński pokazał, że zdanie Dudy ma gdzieś i z powrotem wsadził Kurskiego do TVP. Dopiero Kurski znikął z TVP, jak dostał inny stołek, poza Polską.

• Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Pamiętajmy, że kiedyś Duda jako Prezydent dążył do tego, żeby Kurskiego nie było w TVP i przez kilka miesięcy tak było, po czym Kaczyński pokazał, że zdanie Dudy ma gdzieś i z powrotem wsadził Kurskiego do TVP. Dopiero Kurski znikął z TVP, jak dostał inny stołek, poza Polską.

Dlatego napisałem zobaczymy w czynach, po owocach ich poznacie 

Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

Wczoraj nawet gdzies czytalem, ze Nawrocki kompletnie oleje Kaczynskiego, bo zamierza przejac PiS i zastapic Jaro po uplywie swojej kadencji prezydenckiej (Jaro bedzie mial wtedy 80 lat).

Brzmi jak sci-fi, ale cholera wie xD 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Dlatego napisałem zobaczymy w czynach, po owocach ich poznacie 

Tak samo poznamy po przyszłej koalicji PiS-Konfederacja. Z przykrymi konsekwencjami dla jednej z koalicjantów.

Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

nie żeby coś, ale ostatnio tankowałem za 5,44 gdy za Brudnej pały tankowanie powyżej 8zł było codziennością :E 

To nie zasługa rudego że masz paliwo po 5,44 w tej chwili. 

To może wróćmy do 2008 roku? ;) 

Opublikowano
16 minut temu, voltq napisał(a):

Popatrz pan jaka pozytywną ewolucja,cieszy mnie że udało mi się zmienić twoje zdanie , ale jak o tym pisałem dużo wcześniej to wasza strona wyzywała mnie od ruskich onuc itd

Jak zwykle się mylisz , przypominam że po piwie mentzena z sztabem Trzaskowskiego nazwałem go "sprzedawczykiem" , zanim coś napiszesz warto cofnąć się w temacie i zrobić research żeby nie kompromitować się totalnie 

Jesteś ostatnią osobą w tym temacie, która ma prawo pisać o kompromitacji, więc daj mi proszę ten confused i miejmy to z głowy. Mam cię w ignorowanych, jednak ciekawość od czasu do czasu sprawia, że zaglądam by zobaczyć co nowego spłodziłeś :) Buziaki Misiu :) 

• Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

A można było tak łatwo tego uniknąć ale jak się nie słucha własnych obywateli "oblatanych" w internecie to tak się właśnie dzieje.

Rozumiem że masz na myśli Jacka Muranskiego 🤣

BTW, obejrzałem sobie dzisiaj wywiad Rymanowskiego z polskim premierem lol. Gość jest niesamowity 😀

Polecam. 

Opublikowano
6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

BTW, obejrzałem sobie dzisiaj wywiad Rymanowskiego z polskim premierem lol. Gość jest niesamowity 😀

Ten wywiad jest jakis abstrakcyjny, bo wiele mozna zarzucic Tuskowi, ale mowca zazwyczaj byl dobrym. Tutaj jednak mial albo jakis fatalny dzien, byl chory albo mial totalnego kaca - jakal sie bez przerwy, zdania nie potrafil zlozyc, zaprzeczal sam sobie, a Rymanowski robil z nim co chcial. 

Opublikowano
5 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Rozumiem że masz na myśli Jacka Muranskiego 🤣

Polecam. 

Chyba właśnie tym przekonał niezdecydowanych do Nawrockiego na ostatniej prostej, kiedy Nawrocki dogorywał i należało już nic nie robić, to premier włączył się w kampanie, Gajewska w pomoc charytatywną a Witek wjechał na grubej z żartami. 

• Upvote 2
Opublikowano

Swoją droga ciekawe czy Tusk wystawił Trzaskowskiego na pośmiewisko w wieczór wyborczy. Przy tej ilości odmów podobno musiał wiedzieć co się święci a Trzasku odjechał z mową wyborczą i zrobił z siebie mem. Teraz jak zaczną rozliczać Tuska to o wiele trudniej będzie postawić na skompromitowanego Trzaska.

To by było w jego stylu bo zniszczył w PO każdego z kim mógłby przegrać jak Rokita, Schetyna, Płażyński 

Opublikowano
2 minuty temu, michaelius33 napisał(a):

Swoją droga ciekawe czy Tusk wystawił Trzaskowskiego na pośmiewisko w wieczór wyborczy. Przy tej ilości odmów podobno musiał wiedzieć co się święci a Trzasku odjechał z mową wyborczą i zrobił z siebie mem. Teraz jak zaczną rozliczać Tuska to o wiele trudniej będzie postawić na skompromitowanego Trzaska.

Rafal juz zakonczyl kariere w wielkiej polskiej polityce. Wygasnie mu mandat prezydenta Warszawy, to bedzie mial jakas role w strukturach swojej partii, ale przywodztwa nigdy nie dostanie i nie ma opcji by ktos go jeszcze do jakichs wyborow wystawil. Moze skonczy w parlamencie europejskim? 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Karro napisał(a):

Ciecie i konsola to akurat prawidłowe opisanie zastanej sytuacji 😃 było coś robić przez 1.5 roku a nie rozsiadać się na stanowiskach.Do dzisiaj traktują ludzi jak debili w stylu coś się wymyśli 2 dni przed wyborami .Chyba jakaś cudowna kontrofensywę na froncie 🤣

Przykład czystego powietrza i ksieg wieczystych które obecnie przerabiam Przecież to jest samopas zostawione jak to w państwie liberum veto ,potomków wozu Drzymały 😂

Gwarantuję Ci, że to samo byłoby po wygranej Trzaska.

"Jak wygramy parlamentarne za 2 lata to wtedy..."

Polityczny elementarz.

Edytowane przez crush
  • Upvote 1
Opublikowano

@Element Wojny @matakujce

Ja go przejrzałem wiele lat temu więc wiem kim jest, komu i czemu służy. Tutaj po prostu każdy zdroworozsądkowo myślący człowiek który analizuje to co widział/widzi, słyszał/słyszy miał możliwość to ocenić. 

Człowiek najlepiej da się poznać w kryzysowych sytuacjach, każdy i zawsze 💪 Dla premiera takie właśnie było te ostatnich kilka dni 😀

Opublikowano
4 minuty temu, blabla123 napisał(a):

Tak humorystycznie jeszcze, bo nie widzę kolegi @Badalamann. Jak tam ta II tura na którą od początku szykował się sztab Trzaskowskiego?

Nie zapominaj, że Trzasku ma głosy liberałów w kieszeni, dlatego trzeba było się pochylić do prawicy.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/wybory-prezydenckie-2025-jak-glosowali-wyborcy-kandydatow-z-pierwszej-tury/y4rzdtq

Cytat

Wyborcy Szymona Hołowni: Karol Nawrocki — 13,8 proc.

Wyborcy Adriana Zandberga: Karol Nawrocki — 16,2 proc.

Wyborcy Magdaleny Biejat: Karol Nawrocki — 9,8 proc.

15 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Rafal juz zakonczyl kariere w wielkiej polskiej polityce. Wygasnie mu mandat prezydenta Warszawy, to bedzie mial jakas role w strukturach swojej partii, ale przywodztwa nigdy nie dostanie i nie ma opcji by ktos go jeszcze do jakichs wyborow wystawil. Moze skonczy w parlamencie europejskim? 

Europarlament po Warszawce. Na 99.9%.

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, galakty napisał(a):

To nie zasługa rudego że masz paliwo po 5,44 w tej chwili. 

To może wróćmy do 2008 roku? ;) 

Ta ale jak było za jego rządów ponad 6 zł to wina Tuska a za pis po 8 zł to też wina Tuska była...

• Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Henio, daruj sobie. 
Nie ma powodu aby ktokolwiek interesował się dziećmi Nawrockiego. 

Bez ***** przesady.

Niestety mnóstwo ludzi się interesuje, wystarczy wejść na X. Hejt wymierzony w dzieci jest obrzydliwy tak samo jak o ocieplanie swojego wizerunku pokazywaniem małych dzieci. Wiadomo jacy ludzie są, dlatego dzieci nie powinno się pokazywać absolutnie nigdzie. A te przekleństwa sobie daruj, bo z mojej strony hejtu nie było.