Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

Przed chwilą, blabla123 napisał:

Ten konstanty to jest jakiś zjeb co wyleciał z pclabu? W sumie paru ich tam było, dajcie nick na forum od razu sobie zablokuję xD

Ma chyba uraz do Ślepaka więc możliwe, ale to są konta Disqus, i on ma ich chyba kilka sądząc po stylu, sam dyskutuje ze sobą na przykład.

4 minuty temu, Mar_s napisał:

Ma chyba uraz do Ślepaka więc możliwe, ale to są konta Disqus, i on ma ich chyba kilka sądząc po stylu, sam dyskutuje ze sobą na przykład.

Na forum nie widzę właśnie takiego nicku. Tylko na portalu jest i masz pewnie rację, to konto na Disqusie zapewne.

To Gosu czy ten drugi? Bo było 2 takich patafianów na PCL ale ciężko rozróżnić.

Edytowano przez blabla123

Panowie - miło was widzieć. No ja tu już na ith troszkę wcześniej wbiłem:faja:. Ith to jest jedyna alternatywa forumowa. Na pjurze można się zakisić od nienawistnego klimatu wiecznej aferki.

Cosik tutaj trza rozkręcić :jupi:.

• Like 1

Niektóre tematy już restartowane, PS5 i PS5 Pro już zyją, odnalazłem na dnie PCL swój temat z recenzją TUFa A15, udało się przerzucić niemalże w całości. Szkoda interakcji z innymi, szkoda komentarzy - no ale to z czasem przyjdzie.

W sumie... dramat forum PCLab daje pewien powiew świeżości paradoksalnie. 
Grzeszki labowe można wyzerować, ręka modowa tu nie sięga, tajemnice konfesjonału z siebie wyrzucić. ;)  

Edytowano przez JeRRyF3D

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...