Palladino1990 1 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Witam was słowiańska brać :D
Krzysiak 203 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Phoenix. napisał: Przydaloby sie wiecej ikonek rakcji do postu confused przede wszystkim
KPX 0 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Oby tylko ludzie poprzechodzili, mało się udzielam ale lubie sobie poczytać w wolnym czasie nikt nie spodziewał sie przeprowadzki chyba @michaelius33
Phoenix. 308 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Tez musze sobie zdjecie zmienic, nowe forum nowy ja
userKAMIL 148 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nowe miejsce i nowy start dla Wszystkich. 1
Krzysiak 203 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Phoenix. napisał: Tez musze sobie zdjecie zmienic, nowe forum nowy ja Chyba też muszę zmienić, ale to później..."amd red team" zbyt drażniło niekumatych
azgan 466 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 6 minut temu, JeRRyF3D napisał: W sumie... dramat forum PCLab daje pewien powiew świeżości paradoksalnie. Grzeszki labowe można wyzerować, ręka modowa tu nie sięga, tajemnice konfesjonału z siebie wyrzucić. ;) Coś się kończy, coś zaczyna 1
Qrdello 101 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja sobie tak dłubię na kilku forach jednocześnie radośnie od rana w tle na Spotify leci sobie RMF Classic najlepsza muzyka filmowa - i parę takich kawałków mi tutaj soundtrack zrobiło do sytuacji, że aż śmiechłem
ODIN85 398 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, azgan napisał: Coś się kończy, coś zaczyna .
Grandal 33 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Te same gębale więc jakoś się człowiek przyzwyczai. Ważne, że ludzie ci sami i można będzie dalej drzeć koty.
unadarek 0 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Grandal napisał: Te same gębale więc jakoś się człowiek przyzwyczai. Ważne, że ludzie ci sami i można będzie dalej drzeć koty. Oby,oby :-)
PaVLo 191 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) "Nowa" administracja ma niezły ubaw Edytowane 30 Października przez PaVLo
Element Wojny 513 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 36 minut temu, blabla123 napisał: Ten konstanty to jest jakiś zjeb co wyleciał z pclabu? W sumie paru ich tam było, dajcie nick na forum od razu sobie zablokuję Niestety paru delikwentow juz sie porejestrowalo, trzeba odswiezyc liste zablokowanych.
Reddzik 320 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października oO "Sorry You cannot add more reaction" To się zaczyna
Grandal 33 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Tu też w Bieszczady są darmowe wypady?
Paw79 43 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Panowie- zachęcam do odtwarzania struktury forum, przynajmniej w zakresie najważniejszych tematów. Np. procesory AMD mają na ten moment już cztery tematy zbiorcze: https://forum.ithardware.pl/forum/74-amd/ Podczas gdy Intel ma tylko temat o Arrow Lake'u, na dodatek pełen czerwonych trolli. Niebiescy- gdzie wasza godność? A tak serio- jeżeli na starym forum mieliście jakieś tematy w których dużo udzielaliście się, to nie krępować się- zakładać tutaj, najlepiej z taką samą/podobną nazwą jak na pclab'ie. To nic że na początku część będzie tylko z jednym postem- z czasem się wypełni.
Doamdor 147 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nowe forum, nowe możliwości, nowe wojny, solówki, przepychanki, oraz miłość. 2
Element Wojny 513 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ta ranga swiezak jakos dziwnie mi sie kojarzy... 1
unadarek 0 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, Element Wojny napisał: Ta ranga swiezak jakos dziwnie mi sie kojarzy... E-gitom i E-prawilniakom mówimy nieeeeeeee
Rekomendowane odpowiedzi