Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
zarzuty: znieważenie grupy osób na tle religijnym, zakłócenie obrzędu religijnego, naruszenie nietykalności cielesnej osoby pokrzywdzonej strumieniem proszku -
Przez MaxaM · Opublikowano
Ale też nie przeczę, że tak może być. Dużo zależy też od samej gry. Bardziej mi chodzi o to, że jednak mamy postęp w tej kwestii. Specjalnie mówię w kontekście Widźmina, który był dla mnie niegrywalny z FG przy 40 fps. Najnowsza wersja dla mnie już jest grywalna z 40 fps FG. Mam wrażenie, że niektórzy zapamiętali właśnie takiego Wiedźmina 40 fps i ciągle żyją w przekonaniu, że 40 fps FG jest wciąż niegrywalne To samo się tyczy DLSS. Mam wrażenie, że część ludzi wciąż traktuje DLSS jako nieakceptowalne pogorszenie obrazu zatrzymując się w czasie. Pamiętacie jak DLSS wyglądało w Battlefieldzie i Metro? Przeskalowanie screenshota w Paincie lepiej wyglądało. A gdzie teraz jest DLSS i jak się ma do v1.0? -
Przez tomcug · Opublikowano
Opóźnienie raportowane programowo jest niedokładne, różne cyrki widziałem jak wyższa latencja bez FG z Reflexem w Wukongu niż po włączeniu FG Ale generalnie jest to wystarczająco dokładne wskazanie, żeby w przybliżeniu wiedzieć, jak to wygląda. Podstawa to oczywiście to, co widać na ekranie, ale nie skreślałbym całkowicie softu. FG od NVIDII zawsze, od pierwszej gry z implementacją było w pakiecie z Reflexem, którego nigdy nie dało się wyłączyć, więc nie wiem, o czym w ogóle piszesz. -
Przez unadarek · Opublikowano
Eeee tam takie to bicie ciężko dostrzec trzeba patrzeć tam gdzie nie bite a to potęzna przestrzeń a tak poważnie to w ciagu miesiaca widziałem chyba z 5-6 różnych szkiełek oledów z dosłownie lekko ujeb.. jednym narożem 27 oled 2k w cenie 199pln schodziły w ciągu 10-20min potem lądowało to to na olx i tam tez schodziły za 400pln ale jak mówię były chyba ze 2-3szt które miały połowę tego uszkodzenia co podesłałem wyżej w linku , dziś był za 300pln aoc ten na miniledzie miał ukruszony dosłownie róg tam gdzie jest czarna przestrzeń nawet nie było naruszonego obszaru wyświetlanego więc nie widzę lepszej opcji kupienia za cene kilku paczek fajek oleda na próbe to nawet ma pełny zwrot 28 dniowy więc można przeswietlić na tip top czy wszystko działa oprócz uszkodzenia -
Przez ptys · Opublikowano
bardziej absurdalnej tezy nie mogłeś napisać. jakie przestępstwo popełnił Grzegorz Braun w incydencie z gaśnicą? zaiste celna argumentacja
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi