Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój dawny numer konta w systemie z czasów studenckich. Używam jak standardowe nicki są już pozajmowane.
Ale może być wersja, że to od jednej z wcześniej odkrytych planet pozasłonecznych: HD 209458 b

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, cichy45 napisał(a):

Tytaniczna robota, gratulacje i dzięki! :)

20 godzin temu, wrobel_krk napisał(a):

Dobra robota, ale chyba to nie lista tych co przeszli tylko tych co namówiłeś/informowałeś:)

Bo nie ma m.in. mnie, @PiPoLiNiO, @SebastianFM, @RTX5090, @RTXnietylko4060tiUSER tak na szybko

Dziękuję Wam za tak pozytywny odbiór i słowa uznania. Wiecie, robiłem co w mojej mocy. Jednak prawie 20 lat na forum sprawiło, że się strasznie wczułem :E

Ale i tak nie dokończyłem swojej pracy. Jeszcze dużo przede mną, a już połowa listopada. Tak mało czasu zostało.

Lista długo nieaktualizowana. Jak siądę do maszyny to dopiszę wszystkich. Na smartfonie to nie ma roboty jednak :E

Lista będzie prezentowała wszystkich, którzy potwierdzili przenosiny jakimikolwiek postami.

Witam serdecznie moje forumowe dinozaury @Valeri, @duniek, @B166ER.

Cieszę się niezmiernie, że Duniek i B166ER się dali namówić 👍

Znakomicie, że nadal ludzie napływają.

Szkoda tylko, że nie wszyscy chcą się rejestrować.

@Agnes, czyli nasza moderatorka ze złotych czasów jest już w ogóle niezwiązana z IT, dlatego nie widzi sensu w rejestracji tutaj 😞 Czasy się niestety zmieniły, no ale taki jest świat. Co poradzimy :E

No ale co płakłem to moje :E 😓 Życie się toczy w nowym miejscu i jak to mówią, trzeba patrzeć do przodu 👍💪

Stan skrzynki na dziś.

image.png.516c9cb6da1004aedebf0e4e4f98ad57.png

Jeszcze masa nawet nic nie pisnęła. Niezrozumiałe dla mnie są decyzje sidebanda, smilehuntera itp, ale żyje się dalej.

Edytowane przez Filip454
  • Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.11.2024 o 19:38, Rogi_ napisał(a):

Ja na forum PCL miałbym 20 lat w przyszłe lato. Co prawda prawie już tam nie pisałem, ale czasem odwiedzałem.

Jakąś nostalgię wzbudza, ale w zasadzie nic już to w moim życiu nie zmienia. %-)

Ja również 20 lat w przyszłym roku, dłużej o rok na jakimkolwiek forum  byłem na Komputer Świat, które też nie tak dawno zamknęli :E Jeszcze czasy jak się gazety Komputer Świat Expert kupowało co miesiąc ;)

Jak dobrze pamiętam, gdy zamykali forum Komputer Świat Expert to któryś z adminów pisał, że nie ma sensu to forum, bo i tak jest PCLab i wyszło jak wyszło.

18 minut temu, crush napisał(a):

A nie wyraził chęci, czy w ogóle się nie odzywał?

Na tym pożegnalnym wątku to nie reagował jak ktoś o nim wspominał, ale na pewno nie jedna osoba pisała z nim na privie.

Edytowane przez skunRace
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, 209458 napisał(a):

No hej, choć mnie to kojarzą pewnie tylko bywalcy offtopu

Jak najbardziej kojarzę tylko ten av jakiś w niższej rozdziałce albo to już kamery mi siadły ;-E

Szacuneczek!

EDYCJA:

"Cieszę się niezmiernie, że Duniek i B166ER się dali namówić"

Cieszę się i ja ale gdzie moje 50 ojro Filipie? Obiecałeś że jak założę konto... ;-E

Co do mAgnes to bardzo specyficzna istota. Mieliśmy okazję porozmawiać tak poza ogólnym zgiełkiem. Ma Kobieta rodzinę i Swój krzyż jak zapewne każdy z nas. Z racji braku mojej obecności na forum w ostatnim czasie nawet nie wiem jak z jej aktywnością i co u niej. Jednak gdybyś to kiedyś przeczytała mAgnesie to pozdrawiam Ciebie serdecznie, liczę że wszystko u Ciebie dobrze a jeśli nawet dzieje się tak że jest trudno to dostrzegasz światełko w tunelu i wtedy nic Cię już nie zatrzyma. <hug>

Edytowane przez B166ER
  • Upvote 1
Opublikowano
14 godzin temu, Filip454 napisał(a):

Dziękuję Wam za tak pozytywny odbiór i słowa uznania. Wiecie, robiłem co w mojej mocy. Jednak prawie 20 lat na forum sprawiło, że się strasznie wczułem :E

Ale i tak nie dokończyłem swojej pracy. Jeszcze dużo przede mną, a już połowa listopada. Tak mało czasu zostało.

Lista długo nieaktualizowana. Jak siądę do maszyny to dopiszę wszystkich. Na smartfonie to nie ma roboty jednak :E

Lista będzie prezentowała wszystkich, którzy potwierdzili przenosiny jakimikolwiek postami.

Witam serdecznie moje forumowe dinozaury @Valeri, @duniek, @B166ER.

Cieszę się niezmiernie, że Duniek i B166ER się dali namówić 👍

Znakomicie, że nadal ludzie napływają.

Szkoda tylko, że nie wszyscy chcą się rejestrować.

@Agnes, czyli nasza moderatorka ze złotych czasów jest już w ogóle niezwiązana z IT, dlatego nie widzi sensu w rejestracji tutaj 😞 Czasy się niestety zmieniły, no ale taki jest świat. Co poradzimy :E

No ale co płakłem to moje :E 😓 Życie się toczy w nowym miejscu i jak to mówią, trzeba patrzeć do przodu 👍💪

Stan skrzynki na dziś.

image.png.516c9cb6da1004aedebf0e4e4f98ad57.png

Jeszcze masa nawet nic nie pisnęła. Niezrozumiałe dla mnie są decyzje sidebanda, smilehuntera itp, ale żyje się dalej.

Nie masz odpowiedzi, bo użytkownicy nie mogą odpisać. Mają błędy, nie da wejść się na skrzynkę odbiorczą.

test.jpg

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Skrzynka odbiorcza działa przecież.

Side i smile odpisali mi i wyrazili po prostu niechęć do rejestracji. Treści nie będę cytował, bo tak nie wolno robić. Mieli obydwoje odrębne powody.

Po prostu trzeba to uszanować widocznie. Nie będę chyba płakał nad rozlanym mlekiem, bo dorosłych się do niczego nie zmusi :E

Edytowane przez Filip454
Opublikowano
11 minut temu, Filip454 napisał(a):

Skrzynka odbiorcza działa przecież.

Side i smile odpisali mi i wyrazili po prostu niechęć do rejestracji. Treści nie będę cytował, bo tak nie wolno robić. Mieli obydwoje odrębne powody.

Po prostu trzeba to uszanować widocznie. Nie będę chyba płakał nad rozlanym mlekiem, bo dorosłych się do niczego nie zmusi :E

Dzięki za info na PW (PCLab). Przeskoczyłem już tutaj - stary nick mystic868 :)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Po avatarze i nicku teraz kojarzę. Wcześniej na Infi nie miałeś avatara. Tak sobie myślałem: jaki Infi? xD

Witaj zatem ponownie Infi :E

Namawiam T_G od kilku dni, ale chyba nie chce przejść. Specjalista od multimediów 👍

Eh, szkoda tylu osób.

Thomson, hajapackage, KanekS, PHYSXftw, Kagava, HΛЯPΛGŌN, Vujo, Cormac, Destroy, Tommaso, Shiva, Spookie, vinci, mikilys, focus, Firekage (stary specjalista od HDD) - @Bono_UG to chyba wszystkich przeżył i pamięta 👍

Bez końca mogę rzucać nickami kogo brakuje...

Titanica chyba wszyscy już porzucili, patrząc na aktywność. Szkoda, że ponad 200 się utopiło :E

image.thumb.png.4b4f3025806a65eb8f6167b1671c838f.png

Edytowane przez Filip454
  • Like 2
Opublikowano
17 godzin temu, crush napisał(a):

A nie wyraził chęci, czy w ogóle się nie odzywał?

Mi mówił że raczej odpuszcza fora jak coś żebym pisał na stare gg jak zamkną laba całkowicie :E 

Swoją drogą to przypomniało mi się że brakuje Kyle_PL tutaj z laba :/ 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, barteke napisał(a):

Strona główna forum.pclab pokazuje blisko 3000 osób online. To możliwe czy raczej chochlik z tytułu błędów?

3000 osób, z czego spora część to boty.

Opublikowano

image.png.090b1560ef2ddd80c6b953960171e325.png

ARCHIWIZACJA NAJWAŻNIEJSZYCH TEMATÓW Z PCLAB.PL

Przypominam tylko, byście w niniejszym wątku przedstawiali propozycje tematów wartych zarchiwizowania do archiwum labowego na ITH 👍

Tematy będą dostępne w plikach offline.

Sam oczywiście tego nie zdążę zrobić przed 29, ale wysyłajcie i tak tematy warte uwagi, takie historyczne, bo na pewno wiele nawet nie znałem, choć były warte uwagi.

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Rogi_ napisał(a):

Tak sobie myślę jak ludzie siedzieli po 20 lat na Labie i teraz tutaj, to już stare pryki głównie. :E

Ale młodzi to na TikToku pewnie.

Haha coś w tym jest, ja siedziałem na labie 15 lat. 

Opublikowano
8 godzin temu, Filip454 napisał(a):

@Bono_UG to chyba wszystkich przeżył i pamięta 👍

Ciężko nie przeżyć wszystkich jak się było przy narodzinach Laba, choć nie rejestrowałem się od razu.
Trzeba by rzucić hasło pc.com.pl i zobaczyć jakie dinozaury wyjdą ;)

A pamięć nie taka dobra, żeby rzucać nickami. Jak zobaczę to część kojarzę.

Opublikowano

Ja na labie miałem konto prawie 16 lat. :E Teraz jestem tutaj i jest mi dobrze, jakoś tak bardziej kameralnie, trochę inny klimat, jak się rejestrowałem na labie to albo wyszedł, albo miał wyjść Stalker Czyste Niebo, a teraz wychodzi Stalker 2, nieźle. :E Teraz jestem prawdziwym śmietnikowcem, ratuję kompy ze śmietnika. :D  :faja: :E

Opublikowano
2 godziny temu, Bono_UG napisał(a):

Trzeba by rzucić hasło pc.com.pl i zobaczyć jakie dinozaury wyjdą ;)

A pamięć nie taka dobra, żeby rzucać nickami. Jak zobaczę to część kojarzę.

No i poczułem się wywołany do tablicy ;)

pc.com.pl odwiedzałem regularnie aż do końca, a na Labie się zarejestrowałem ponad 22 lata temu (w 2002 roku). Ale nigdy aktywny szczególnie nie byłem, w całej swojej karierze uzbierałem nieco ponad 1000 postów ;)