@GordonLamemanDobre, podoba mi się.
@Camis Obecnie mamy sutuację, gdzie prawdziwa odpowiedzialność dla wszelkiej maści bandyterki, w tym tej drogowej albo nie istnieje, albo jest tak niska, że zwyczajnie warto zaryzykować. A gdzie tak jest? Nie obchodzi mnie to. Niech będzie u nas. Niech winny ponosi PRAWDZIWĄ odpowiedzialność, a nie jakieś albo śmieszne grzywny, które jest wstanie bez problemu opłacić, albo jakieś śmieszne zawiasy, które o ironio, potrafią się nakładać jedne na drugie. Tymczasem ja nie widzę powodu aby taki ukarany miał być utrzymywany. Pracę oczywiście trzeba zapewnić z samego faktu zamknięcia, ale jak chce jeść to ma ją wykonać i sobie na to jedzenie i dach pod którym jest trzymany zarobić zamiast dodatkowo siedzieć na garnuszku ludzi od których trzeba było go odseparować bo był niebezpieczny.
Nie ma opcji aby całkowicie wyłączyć, można tylko go opóźnić maksymalnie bodajże do 250/255dni opcją "Memory Context Restore Valid Days" stockowo jest ustawiona na 30
https://www.sadol.pl/brak-tylniej-klamki-vt619552.htm
"Zgodnie z nowymi przepisami, które mają wejść od 1 stycznia 2027 roku, wszystkie samochody w Chinach muszą być wyposażone w mechaniczne systemy otwierania drzwi (zarówno z zewnątrz, jak i od wewnątrz)."
Elektryczne mówili, spłoń mówili... SKYNET wie co robi
Rekomendowane odpowiedzi