galakty 4 023 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Ale specjalnie tak się robi czy on zamula z tym? za miesiąc to pewnie nowy soft będzie juz Jak wypuścił recenzję Tandema to już był 1 czy 2 softy w przód i jego ustawień nie dało się nawet zrobić, bo producent zablokował. Także bym się nie spuszczał nad jego opiniami, są lepsze strony (TFT central czy Rtings). 1
Mistrz zakonu Paladynów 854 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, galakty napisał(a): Jak wypuścił recenzję Tandema to już był 1 czy 2 softy w przód i jego ustawień nie dało się nawet zrobić, bo producent zablokował. Także bym się nie spuszczał nad jego opiniami, są lepsze strony (TFT central czy Rtings). Ja to bardziej się martwię o "pierwsze" egzemplarze tak jak ten z reddita pierwszy mu padł po kilku godzinach? Ale zapewne do kwietnia już to ogarną bo tak najpóźniej bym chciał tego oleda max do końca kwietnia kupić w końcu no i cena trochę spadnie pewnie
Phoenix. 5 365 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, galakty napisał(a): Jak wypuścił recenzję Tandema to już był 1 czy 2 softy w przód i jego ustawień nie dało się nawet zrobić, bo producent zablokował. Także bym się nie spuszczał nad jego opiniami, są lepsze strony (TFT central czy Rtings). No ale to normalne jest ze jak w dniu recki nie ma innego softu to robi na takim jakim jest ?? Nikt nie bedzie powtarzal testrow bo za kilka dni wyszedl nowy soft bo ten monitor leci dalej w swiat. A piszesz conajmniej tak jakby tan wyimaginowany problem w jakikolwiek sposob umniejszal jego wiedze i rzetelnosc recenzji. No i ile tych recek takich mial ?? Bo poki co poza tandemem nie przypominam sobie, a ogladam kazda.
j4z 1 184 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): No ja was rozumiem i podzielam zdanie ale sam mam Oleda i wiem jak to wygląda w praktyce czyli zupełnie nie ma się co martwić o wypalenia a przychodzą takie trole co łykają te filmy jak pelikan i później ich opinia na tym bazuje że nie kupi oleda 😂 A niech se nie kupuje, ale niech też się nie wykłuca w temacie na forum, gdzie kupa ludzi posiada te matryce od kupy czasu. 1
Dimazz 707 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie taką kupe czasu bo ze 2-3 lata. Kazdy oled sie wypali to kwestia kilku lat. Zależne od sztuki i użytkowania. Nie ma co tego zakłamywać.
j4z 1 184 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja na swoje wypalenia nadal czekam. Jak coś to dowiecie się pierwsi.
Mistrz zakonu Paladynów 854 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jemu ciężko to idzie hehe A to nie jest "normalne użytkowanie" on katuje go specjalnie
MaxaM 1 836 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Po prostu typowe zachowanie wyparcia. Robienie wszystkiego aby przede wszystkim siebie przekonać, że to był bardzo dobry ruch nie wydawać większej kwoty na oleda A to nierealne scenariusze użycia, wyolbrzymianie problemów, a to trzeba mieć dyplom nasa aby umieć zapakować do transportu Edytowane 59 minut temu przez MaxaM 2
Rekomendowane odpowiedzi