Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Harry191919 · Opublikowano
O to w perspektywie kilku lat użytkowania to może lepiej od razu wziąć coś wygodniejszego dla oczu. Dziękuję za te wskazówki. Wydaje mi się, że ten DM z 1x 16 GB (jak ceny spadną to dokupię za te 2 lata drugie 16GB, o ile spadną ) i dysk 512 GB rzeczywiście będzie wystarczające. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale ona ma rację. Ćwoki, które bardzo chcą być przystawką KO nie mogły przeboleć przegranej. W tle oczywiście muszą być obietnice KO dot. posad i kasy. -
Przez sideband · Opublikowano
Powiem tak wiem jakie mam wyniki i wiem jak testować(żadne wbudowane benchmarki) bo robię to od n-lat przeciwieństwie do Ciebie. Skoro nie wiesz jak odsyfić system to nie będę dalej rozmawiała na ten temat. Tak jak pisałem wczesne buildy Win11 21H2 mają dokładnie tą samą wydajność od strony CPU jak Win10 21H2, ani 22H2 a im dalej tym gorzej. Nawet 3dmarki mają to samą wydajność różnice na poziomie 0.3%. Dlatego już zostałem na tym systemie bo sam system po odsyfieniu nawet działa sprawniej jak Win10. W przypadku Win10 by nie mieć problemów z odpalaniem jakakolwiek nowej gry nie można cofnąć się jak 20H1. Nawet nie odpisuj bo mi szkoda klawiatury by znowu odpisywać. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że FG przy wymuszaniu ze sterownika działa jak lepiej na Win11 o dziwo. -
Przez VRman · Opublikowano
To ma być CENTRUM? Oni są takim centrum jak pisuaria prawicą, albo brauniarze patriotami. Ugrupowanie słynące ze "słitaśnych selfików" z nielegalsami w Sejmie ma być centrum "nie rozśmieszać klientów!"
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi