Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Z większością tego co gość tu pierdzieli się nie zgadzam. Gość nie ma pojęcia o czym gada, ignorując największego słonia w pokoju, bo najwyraźniej uznał to za nieważne ale bywalcy tego wątka pewnie powiedzą "dobrze gada, mówi to co ja więc ma rację!" Ale mniejsza. Wrzucam dlatego, że jest fragment w rozdziałce z Commodore'a 64 pokazujący jak te DLSS działa i co ważniejsze - gdzie i kiedy można się spodziewać najgorszego, a to chyba coś co każdy chciałby wiedzieć, niezależnie od tego czy ma maślane oczy do AI uspcallerów czy nie. -
Przez leven · Opublikowano
Gdybyś nie dopisał 16GB Vram, to odpuściłbym sobie Twoją zaczepkę. Tak 16GB Vram. EDIT: wypraszam sobie: 5060 TI -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Pokrycie jest w tym temacie jak i innym. -
Przez Zas · Opublikowano
Faktycznie, wyniki niewiele gorszy od F1 22 i 10k lepszy od 23 i 24 - na samym Steamdb. Czyli to jednak może być ostatnia promocja i na Spring Sale nie ma co liczyć. Na przykład odkąd wyszło DLC do WRC to chyba w ogóle ni było przecen na ten tytuł albo były jakieś symboliczne... Niemniej 100 zł to jednak lekka przesada jak na taśmową produkcję od EA. -
Przez Jaca92 · Opublikowano
Witam, zakupiłem laptopa MSI Cyborg 15 B2RWFKG-038XPL Core 7 240H / 16 GB / 512 GB / RTX 5060 / 144 Hz i niestety mam kłopoty ze sterownikami... Najpierw nie widział dysku podczas instalacji windows 11 ,ale z tym sobie poradziłem . Problem jest ,że zaistalowałem wszystkie sterowniki ze strony producenta zaktualizowałem programem booster13 ,ale nie mogę zainstalować sterów nvidii od karty. Nie wykrywa karty i nie ma jej w manager urządzeń . Ktoś ma jakiś pomysł jak włączyć tą kartę? w ustawieniach zasilania mam ustawioną najwyższą wydajność i nic to nie daje... W biosie patrzyłem ,ale tam nawet chyba nic niema odnośnie gpu...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi