Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
To jest rozwalenie usa i trumpa i innych ścierw z innych krajów ale panie nic się nie dzieje bo to wszystko kłamstwa... Szkoda, że te "kłamstwa" jakoś się pokrywają z prawdą -
Przez wallec · Opublikowano
W czerwonym świecie pomagacie sobie na tysiące postów robiąc z ludzi idiotów pisząc, że "u mnie działa" i nikomu nie pomagacie panie generatorze obrazków. Ok, szkoda pisać setny raz tego samego. Lepiej wrócić do pulsowania pheonixa bo ma trochę mhz więcej niż miał na 9800x3d, którego sprzedał bo był za mocny i zmienił na 9700x a potem na 9600(?) a potem na 9500(?) a potem na 7800x3d i za każdym razem darmo plusiki (Te zmiany niby bo sprzęt za mocny) -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@VRman Kolego "1000Hz", uroczyście obiecuję być miły dla @wallec, @Hard Reset i @Pentium D, nawet jesli będą mnie irytować. Peace -
Przez wallec · Opublikowano
No i widzisz jak kłamiesz? Tam op przyszedł, napisał chaotyczny post w stylu świadczącym o tym, że się nie zna na pc to w ramach "debugowania" problemu w kroku pierwszym chciałem wykluczyć czynnik ludzki tj. "ma napakowane programów/spyware itp" na co dostałem pięć "podsmiechujek" a op jak się pojawił tak zniknął. Nigdzie nie ma informacji że zrobił format i że nie pomogło i że ktoś jest zrażony do Intela -
Przez Rusław · Opublikowano
U mnie w tym roku mój ślub, wesele siostry i trzy komunie więc na RTXa 5090 to uzbieram jak będzie wychodził RTX 7090😅
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi