RDNA 3.5 nie dałoby im znacznego przyrostu przy ~15w, więc nie wiem skąd takie domysły.
Co mają przesuwać, jak jedynie powiedzieli, że nie będzie następny w najbliższym czasie, co we "Valve time" oznacza kilka lat. Zgaduję, ze minie przynajmniej rok od momenty, gdy wymagane komponenty będą dostępne, a obecnie nawet ich nie ma.
Ty, a smoki w tej bajce to były jakieś? Insignia 2022 nie miała silników 3.2 V6. A tak w ogóle to Insignia to wytwór General Motors, a nie Stellantisa. Stellantis to ubił Insignię
Ja polecę jak zwykle wejść na kanał Stilgara i tam znajdziesz odpowiedź bez problemu. Z mojej strony jedynie odradzam VA bo mam i jej nie cierpię. IPS miałem i zmieniłem na gorsze bo czarnego mi się zachciało...
Złożyłem mnóstwo budżetowych kompów na tych Deepcoolach i wszystkie do dziś działają, żaden nie wrócił. Gość żyje w bańce, nie słuchaj go, nie dyskutuj.
W USA strzelają do ludzi, a u nas cichaczem zaczyna się płatna sprzedaż priorytetowego dostępu do usług medycznych
https://allegro.pl/produkt/voucher-na-wybrane-badanie-usg-w-krotoszynie-4320c9b9-5dcf-4ffe-829f-6b34619de6db
Tak, to jest publiczny, powiatowy szpital.
Rekomendowane odpowiedzi