azgan Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 38 minut temu, TmK napisał(a): Posługując się młodzieżową nowomową, można dosłownie zdechnąć z krindżu. Największy śmiech z tego, że przedstawiciele tych grup chyba serio nie czają, że takimi rzeczami robią 10x więcej szkody swojemu "środowisku" niż najbardziej zajadła, skrajna krytyka. Co się raz zobaczy nie da się już odzobaczyć 😱😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheenek Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 25 minut temu, CavieZ napisał(a): Rock jest upośledzony. Swego czasu zagrywał w Overwatch i nie mówił że to gra dla młodych dziewczynek. A jest jeszcze bardziej dziecinna Nie sledze goscia i niewiele o nim wiem, ale Overwatch to sieciowy fps, przeciez tam styl wizualny ma bardzo male znaczenie a fabula zerowe. A tutaj w DAV niestety to zdziecinnienie dialogow i stylu, razi i meczy okropnie. A szkoda bo z dobrymi dialogami I mrocznej oprawie byla by to bardzo dobra gra. Fabularnie nawet mnie ten werbalny crindz zainteresowal I razem z eksploracja trzyma przy ekranie. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keller Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 19 minut temu, DITMD napisał(a): Jaki wyrok? Mój komentarz nie odnosił się do Veilguarda, tylko pisałem ogólnie. Pokaż mi grę gdzie osoba innej orientacji jest świetnie napisanym npc z głębią, której po prostu nie da się nie polubić, Ilu masz takich npc? Tych postaci jest ogólnie zbyt mało by było w czym wybierać poza przykładami powyżej. Jak sobie przejrzysz historię postaci hetero to większość jest do bani, tylko nieliczni się udają i potem się o nich gada jak jakiś Shepard. Ale na ogół jak tak spojrzeć, to większość jest miałka, mało kto umie pisać postacie żeby wszystkie były super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavieZ Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 18 minut temu, Element Wojny napisał(a): Astarion z BG3 był spoko, lubiłem też Doriana z Inkwizycji, Sam Traynor z ME3 (mimo że to tylko postać poboczna) była jedną z moich ulubionych w tej odsłonie, Judy z CP2077 to już w ogóle kosmos, jej wątek i romans to jest topka totalna. Astarion? Był okropnie nudny . Jedyny plus to głos aktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DITMD Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, Keller napisał(a): Tych postaci jest ogólnie zbyt mało by było w czym wybierać poza przykładami powyżej. Jak sobie przejrzysz historię postaci hetero to większość jest do bani, tylko nieliczni się udają i potem się o nich gada jak jakiś Shepard. Ale na ogół jak tak spojrzeć, to większość jest miałka, mało kto umie pisać postacie żeby wszystkie były super. Ale w każdej praktycznie grze masz jakąś postać która wybija się ponad resztę. Chodzi mi o to, że npc innej orientacji seksualnej powinien mieć charakter, charyzmę, głębię, tak samo jak inne postaci, a jego seksualność to powinien być tylko dodatek. Inne rzeczy powinny go kształtować i sprawiać, że darzy się go sympatią i chce zabierać ze sobą na misje itp. Edytowane 8 godzin temu przez DITMD 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Skoro rąbiesz przeciwników kilkadziesiąt poziomów nad tobą przez 30 minut, to może jeszcze nie popchnąłeś fabuły. Przepraszam za zgrywy, ale nie mogłem się powstrzymać Ogólnie jest to wplecione kolanem do świata, jak postać siada i mówi że jest niebinarna matce. Pompki po złym zaimku i pouczanie o przeprosinach. I te dziwne lustereczko. Ale tonie to w masie głupich dialogów, więc zapewne to tak nie boli. Ale dam sobie już spokój z tym na razie. Choć paliwa dolało mi przypomnienie o tym co się dzieje w "szpitalach i terapiach" z nieletnimi w USA i nie tylko, po przesłuchaniu podcastu z przedstawicielem "Do No Harm" - Dr. Jared Ross , gdzie wcześniej widziałem materiał z Chloe Cole. Tutaj przynajmniej można się pośmiać..., ale "dark fatansy" to już mamy w rzeczywistości. Oby to "woke" zdechło w najbliższych latach. Tu jest tak że robisz fabułę i gdy masz około 10 poziomu otwierają się zadania poboczne i tam nagle przeciwnicy są +10 poziomów od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavieZ Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Gra bardzo wciąga do 2 w nocy grałem. Jedna z lepszych gier ostatnich miesięcy! 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jak różne wrażenia ludzie potrafią mieć w tym samym temacie... ja z kolei wyłączyłem wczoraj po godzinie, bo przysypiałem. Tematy z PPC były ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavieZ Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jak różne wrażenia ludzie potrafią mieć w tym samym temacie... ja z kolei wyłączyłem wczoraj po godzinie, bo przysypiałem. Tematy z PPC były ciekawsze. no widzisz . Tak się kręci świat widzę że jesteś młodą osobą i graczem , skoro to dla ciebie jest zaskoczeniem. Podpowiem : żadna produkcja nie zadowoli wszyskich. Edytowane 1 godzinę temu przez CavieZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paw79 Opublikowano 51 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 51 minut temu 51 minut temu, CavieZ napisał(a): widzę że jesteś młodą osobą No @Element Wojny- ale Ci się trafił komplement. 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozolek Opublikowano 7 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 minut temu Powstają pierwsze mody - wywalenie wszechobecnej "magenty" potrafi już zmienić klimat. Oby mogli i te linie dialogowe zmienić 3-4 lata i będzie grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano 5 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 minut temu (edytowane) Spoiler Edytowane 4 minuty temu przez Reddzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi