Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s https://browser.geekbench.com/v6/cpu/8497607 wyzszy zegar sts cashe jestt pod spodem moze byc ze bedzie mniejszy clock stretching. Dalej bedzie dużo zależeć od chlodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leven Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Kanapka będzie przerzucona odwrotnie, czyli 3vcashe na dół, a na nim rdzenie. Powinno być chłodniej od obecnych kanapek 5X3D i 7X3D. EDIT: ale się zderzyły posty Edytowano %s o %s przez leven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe czy latencje poprawili w ten sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzbi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 godzin temu, Pitt_34 napisał: Prawie jak w domu prawie czyni różnicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe na ile ustawią boost w 9900X3D i 9950X3D... czyżby kolejno 5.3 i 5.4GHz😉 bo 9800X3D ma 5.2GHz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Musze cos wsadzi do B650m jako ze nie mam zadnych globali w 12core 9900 lub 3d zalezy od mnoznika jak puszczą na X3d to biore jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pany i panewki 7 listopada będzie premiera tylko 9800X3D czy też 9950X3D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Podobno tylko 9800, tamtych nie potwierdzili na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wyższe modele ponoć później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak ktoś szuka tylko do gier to i tak raczej nic innego niż 9800X3D go nie interesuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) W gruncie rzeczy tak, mocne 8 rdzeni/16 wątków to nadal optymalny wybór pod gry. Edytowano %s o %s przez Krzysiak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Reszta CPU bedzie na CES 2025 w styczniu. https://videocardz.com/newz/amd-gears-up-for-ces-2025-rdna4-strix-halo-fire-range-and-ryzen-z2-reveals-expected Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zachy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe jakie beda finalnie ceny 9800x3d i 9950x3d, 9900x3d pewnie znowu bedzie lipa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Ale taki 7950X3D jest o te kilka klatek wydajniejszy w grach od 7800X3D? Czy się mylę? Edytowano %s o %s przez Umpero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7950x3d jest szybszy przez wyższe zegary, podobnie pewnie będzie z 9950x3d, ale to różnica nie warta różnicy w cenie:) Ale zawsze są tacy co chcą najlepsze bez względu na cenę:) Oczywiście do pracy i do gier 9950x3d będzie super bo ma chyba nie odstawać od 9950x za bardzo już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak kupię 9800X3D do 4K to zapas będzie spokojnie na 2-3 generacje CPU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 13 minut temu, Zachy napisał: Ciekawe jakie beda finalnie ceny 9800x3d gdzieś ostatnio czytałem że ok. 2.4-2.5k na start Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 godziny temu, Dziarson napisał: Musze cos wsadzi do B650m jako ze nie mam zadnych globali Masz jakiś top wynik z 14900KS? Zarzuć linkiem jeśli tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper76 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 godziny temu, Spychcio napisał: Ciekawe na ile ustawią boost w 9900X3D i 9950X3D... czyżby kolejno 5.3 i 5.4GHz😉 bo 9800X3D ma 5.2GHz. Obstawiam te same cyferki 🫣 wciąż mnie interesuje top 9950X3D 💪 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Zachy napisał: Ciekawe jakie beda finalnie ceny 9800x3d i 9950x3d, 9900x3d pewnie znowu bedzie lipa... Takie jak obecny gen 3D na premiere ;) 1 godzinę temu, Umpero napisał: Ale taki 7950X3D jest o te kilka klatek wydajniejszy w grach od 7800X3D? Czy się mylę? O zero klatek ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 1 godzinę temu, Umpero napisał: Ale taki 7950X3D jest o te kilka klatek wydajniejszy w grach od 7800X3D? Czy się mylę? No właśnie niespecjalnie szybszy był, dlatego jeśli komp ma służyć do grania i tylko grania to nie ma sensu nic ponad 8/16 X3D @Phoenix. siema Edytowano %s o %s przez Krzysiak 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 25 minut temu, sniper76 napisał: Obstawiam te same cyferki 🫣 wciąż mnie interesuje top 9950X3D 💪 Kurde to pewnie masz jakieś zastosowania PRO. Ja się przyznam, że na PC tylko Internet i gry😅 więc 9800X3D (8/16) w zupełności mi wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pany. Za tydzień będziemy wszystko wiedzieć. A może i testować w domku 😈😈😈 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @Spychciou mnie to samo...że mam 7800x3d, to nie będzie sensu zmieniać na 9800x3d. Także pewnie jakiś 10800x3d zawita dopiero Edytowano %s o %s przez Krzysiak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Krzysiak napisał: to nie będzie sensu zmieniać na 9800x3d Nie mów hop! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się