jankooo 264 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, DarkeVo napisał(a): @miroto tak tylko na ten procesor 9800x3d juz jest ich kod i nie ma jak dodać jeszcze tego za 100zl Tam gdzie cena jest obniżana kodem nie da sie dodać tego dodatkowego rabatu z apki 1
DarkeVo 339 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To nie ma opcji żeby wtedy ten procek wyszedł 1540 zł jak juz to 1640 jak sie weźmie na raty🤦 1
miro 730 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 43 minuty temu, jankooo napisał(a): Tam gdzie cena jest obniżana kodem nie da sie dodać tego dodatkowego rabatu z apki a rozumiem, tam obniżają cenę kodem, po to żeby już nie robić tego z tym 100zł, przy grafice tego nie było, ok 48 minut temu, DarkeVo napisał(a): tak tylko na ten procesor 9800x3d juz jest ich kod i nie ma jak dodać jeszcze tego za 100zl po prostu nei zauwazyłem tego "ich" kodu, jasne ale przy wersji tray/oem nie ma tego ich kodu ? na raty 1656 , wtedy kod z apki i 1556, też nie najgorzej Edytowane 3 godziny temu przez miro 1
Lameismyname 2 366 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Czekamy https://videocardz.com/newz/amd-confirms-ryzen-7-9850x3d-an-even-faster-8-core-cpu-with-3d-v-cache @MarcoSimoneWez juz wystawiaj "mojego" 3D AMD tak się nudzi, że konkuruje samo ze sobą podnosząc poprzeczkę 2
miro 730 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, Lameismyname napisał(a): AMD tak się nudzi.... nie pisz takich rzeczy , bo przyjdzie smalec i będzie się brandzlował 1 3
Lameismyname 2 366 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, miro napisał(a): nie pisz takich rzeczy , bo przyjdzie smalec i będzie się brandzlował Nic nie poradzę, taka prawda. Ale żeby być uczciwym były przecież odwrotne czasy, gdzie np. AMD miało te nieszczęsne Bulldozery. 2
Phoenix. 4 745 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jesli to faktycznie w grach bedzie leciec 5.6Ghz to czapki z glow 1
Pentium D 1 184 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przecież już był news o tym procu z podwójnym kaszem i po jakimś czasie było info, że to fejk. Teraz mam uwierzyć, że to prawda
Pentium D 1 184 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi chodzi o 9950x3d2 bo to już kiedyś się pojawiło a teraz znowu jest.
Phoenix. 4 745 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No ale news nie dotyczy tego cpu wiec?? Otworz tego posta, poczytaj
tomcug 2 456 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 52 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Jesli to faktycznie w grach bedzie leciec 5.6Ghz to czapki z glow A czy Ryzeny 7000/9000 lecą na max Turbo w obciążeniu wielowątkowym/grach? Może poza najniższymi modelami z Turbo grubo poniżej 5 GHz nie. Więc masz odpowiedź
bourne2008 1 207 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu Ale wynik w Single Core podskoczy
janek25 191 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu 10 minut temu, tomcug napisał(a): A czy Ryzeny 7000/9000 lecą na max Turbo w obciążeniu grach? tak,w unreal 1998 I 1000fps moze nie jest w cs2 ale w unreal tak
Phoenix. 4 745 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu (edytowane) 18 minut temu, tomcug napisał(a): A czy Ryzeny 7000/9000 lecą na max Turbo w obciążeniu wielowątkowym/grach? 9800XD leci stock 5250 bo tak ustawilo AMD w grach, jesli nie odbija sie od PL, tak samo leci 5450 jak ustawisz plus 200 i nie dobija do PL o co trudno majac 162W PL. Wiec jesli bedzie dobry krzem to moze 5.6 all core w grach poleciec Ja problemu nie widze, a czy tak bedzie tego nie wiem U mnie kazdy proc 9000 leci max zegary bez zbijania w kazdej grze. Na 9600X teraz 5450mhz leci allcore, 9800xd lecial allcore 5450mh tez 9700X tez lecial max zegary. Edytowane 34 minuty temu przez Phoenix.
Pentium D 1 184 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu 40 minut temu, Phoenix. napisał(a): No ale news nie dotyczy tego cpu wiec?? Otworz tego posta, poczytaj Wiem, ale wcześniejszy news też był o tych dwóch procach, później powiedziano że to nieprawdziwe info a teraz znowu że prawda.
Phoenix. 4 745 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu Co zrobisz, taki urok plotek 9850X3D jak widac sie pojawi
Rekomendowane odpowiedzi