Pentium D 1 540 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Pitt_34 no ja już dropami martwić się nie muszę bo 9800X3Drop już sprzedany. 2
AMDK11 40 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Pentium D napisał(a): Czyli w bf6 znowu coś mi się przewidziało. Jak tylko będę miał okazję, kupię tą grę i sprawdzę Edycja: w celu uzupełnienia mojego konfigu, płyta główna i RTX 5070 pochodzą od ASUS-a. Zasilacz to Corsair ATX3.1 1000W, a oba złącza zasilania procesora są podłączone. Ostatnio grałem w Crysis Remaster 1 (ukończyłem), a teraz w Crysis Remaster 2. Szybkie ładowanie poziomów i 100% stabilności + wysoki FPS podczas gry na mapie, niezależnie od chaosu panującego na ekranie. Edytowane 1 godzinę temu przez AMDK11
MarcoSimone 1 025 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ciekawe jest to, że najczęściej dropy dotykają uzytkowników o "specjalnym statusie" 2
AMDK11 40 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 22 minuty temu, Pentium D napisał(a): @Pitt_34 no ja już dropami martwić się nie muszę bo 9800X3Drop już sprzedany. Podkręcałeś?
MarcoSimone 1 025 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @AMDK11 Ja ze swoim prockiem to cuda na kiju robiłem. Kupiłem specjalnie mobka z eLCK i na 5600Mhz sobie pykam w BF6. DDR5 ruszona w timingach, IF na 2200. Zero dropów. Aż chyba nagram jedną rozgrywkę na YT i tu wrzucę. 2
AMDK11 40 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @MarcoSimone Aż sprawdzę z ciekawości BF6. Jedynie gdzie nie mam takiej płynności(GPU) to na demo Gothic Remake. Przy wyłączonym m.in RT dalej był nisk FPS. Zluzowałem suwaki przy pewnych ustawieniach i jest około 70-80 FPS, ale dropów nieuświadczyłem. Edytowane 1 godzinę temu przez AMDK11
Pitt_34 422 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Żadnych dropów w BF6 czy to na 9800X3d czy obecnie na 9850X3d. Wiemy jak to jest z niebieską stroną mocy i dlaczego miał dropy na 9800x3d
Grolshek 857 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pitt_34 napisał(a): Żadnych dropów w BF6 czy to na 9800X3d czy obecnie na 9850X3d. Wiemy jak to jest z niebieską stroną mocy i dlaczego miał dropy na 9800x3d Musisz mieć niebieski mózg żeby widzieć dropy na AMD 3
Rekomendowane odpowiedzi