maxmaster027 1 121 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @Send1N Najlepsze jest to, że w takim Tomb Raiderze to akurat pamiec troche daje, a wlaczysz np takiego CS2 i tam głównie wydajnosc daje czestotliwosc procesora, pamiec ma mniejszy wplyw. No i do tego windows itp. Nikomu by sie nie chcialo tego wszystkiego sprawdzac. 1
tomcug 3 130 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, maxmaster027 napisał(a): Przydałby się test 25H2 z jakims mocnym debloatem i poprawna instalacja sterów. Ciekawe czy wtedy nie byłoby szybciej. 25H2 to wolny build, więc zapomnij.
Lameismyname 2 920 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, tomcug napisał(a): 25H2 to wolny build, więc zapomnij. Dobrze wiedzieć... ja po problemach z 24H2 zrobiłem rollbacka do 23H2 i tak usilnie trzymam.
maxmaster027 1 121 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Rozumiem, w zasadzie to wlasnie tak zakladam, demonee I mnie to wlasnie troche denerwuje bo teraz kazdy mysli że win11 25h2 to doslowanie ora win 10
Zachy 620 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 godziny temu, maxmaster027 napisał(a): Przydałby się test 25H2 z jakims mocnym debloatem i poprawna instalacja sterów. Ciekawe czy wtedy nie byłoby szybciej. A winutil + atlas albo revi os nie wystarcza Ci? U mnie jest czysto, tylko ja mam mase softu zainstalowanego a nie komputer pod benche zrobiony. Do czegos gontrzeba uzywac jeszcze poza benchmarkiem, czy graniem... Poprawna instalacja sterownikow? A to da sie klikajac zle je zainstalowac? To jakas wiedza tajemna? Edytowane 1 godzinę temu przez Zachy 1
Fenrir_14 1 033 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 godziny temu, maxmaster027 napisał(a): Przydałby się test 25H2 z jakims mocnym debloatem i poprawna instalacja sterów. Ciekawe czy wtedy nie byłoby szybciej. Mam na jednym ze sprzętów 25H2 Ghost Spectre i wszystko śmiga elegancko. @Zachy pewnie chodziło mu o PROFESJONALNĄ instalację sterowników czyli DDU -> NVSlimmer / NVClinInstall Edytowane 1 godzinę temu przez Fenrir_14
AudRob 253 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Moim zdaniem to by trzeba zrobic testy na wielu grach nie tym starociu i do tego testy na limicie cpu oraz na limicie gpu Nowoć się znalazł
maxmaster027 1 121 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 minut temu, Zachy napisał(a): Poprawna instalacja sterownikow? A to da sie klikajac zle je zainstalowac? To jakas wiedza tajemna? Da sie
AudRob 253 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Moim zdaniem to by trzeba zrobic testy na wielu grach nie tym starociu i do tego testy na limicie cpu oraz na limicie gpu Tylko Send1N ma droższy procesor od ciebie gościu.🤣
Kadajo 8 380 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu @AudRob te twoje posty zaczynają męczyć. Zobaczę jeszcze jeden przytyk w stronę @Phoenix., @j4z albo kogoś innego i polecisz na długie wakacje. 2 1 3
AudRob 253 Opublikowano 15 minut temu Opublikowano 15 minut temu (edytowane) 33 minuty temu, Kadajo napisał(a): @AudRob te twoje posty zaczynają męczyć. Zobaczę jeszcze jeden przytyk w stronę @Phoenix., @j4z albo kogoś innego i polecisz na długie wakacje. Za co polecę za swoją opinię? Tu jest dyktatura czy co? 33 minuty temu, Kadajo napisał(a): @AudRob te twoje posty zaczynają męczyć. Zobaczę jeszcze jeden przytyk w stronę @Phoenix., @j4z albo kogoś innego i polecisz na długie wakacje. Możesz wymienić resztę kolegów których nie można publicznie oceniać? Oczywiście przychylnych dla ciebie. Edytowane 7 minut temu przez AudRob
Rekomendowane odpowiedzi