Te Twoje źródła i Twoje teorie z dupy już dawno zostały obnażone , widać nie jesteś na topie 😂 czekaj a to nie wyborcom POKO "szczają" od roku w twarz i ich "dymają" na każdym kroku ? 😂 Coś mnie ominęło ?
Pogoniony 😂 tak sobie tłumacz i nie wyprowadzaj się z błędu. Powiedz mi z kim mam dyskutować ? Z Tobą? Osobą która, interpretuje wszytkie informacje na swój sposób jeśli nie są po Twojej myśli ? A z drugiej strony informacje i fak news z FB Insta itp. to dla Ciebie wiarygodne źródła 😂 To Ty jesteś żałosny i żałosne jest to co piszesz, a raczej propagujesz i widać , że albo robisz to celowo albo po prostu jesteś jednym z tych co im na plują w twarz i wraz powie , że deszcz pada i , że racja jest tylko jedna. Czekaj to chyba było już przerabiane, czasy komuny ? I nie stresuj się tak bo Ci żyłka pęknie. Pisz dalej te swoje propagandowe wypociny, a ja dalej będę miał ubaw po pachy 😂
To świadczy tylko jakie płytkie jest Twoje myślenie i jak nie znasz tematu.
Zmień szklaną kulę
Tak że czekam na kolejne bajki z Twojej strony jakie to informacje z republiki są niewiarygodne, a z TVN FB, insta i wyborczej wiarygodne 😂
Jeszcze nie grałem, syn gra. Doszedł do Watykanu i spadło na 7fps stałe . Zmieniłem z medium na low i chyba bedzie ok................. przeciez 3070 nie jest jeszcze taki słaby czekam na 8600 8800.....
Rekomendowane odpowiedzi