Raczej nie mieszkasz w pl, wyżywienie droższe niż w Se, a na ogół 3400 na rękę, ale w PLN, takie realia. Tak zarabiający odmawiają sobie innych rzeczy, aby mieć na te fajki czy tam % i żyją skromnie. Tak to niestety wygląda.
Dlatego wspomniałem o głowie na karku, jak zarabiasz najniższą, to musisz się szarpać dorywczych prac, żeby sobie pozwolić na coś extra.
Takich co mają dużo, i mają w pompce wszystko, jest nisza, w moim okręgu. Felgi na auto się kupuję, bo jak to buty mają być brzydkie, w dodatku często gęsto, auto w kredyt, żeby Somsiadowi dopiec . Realia.
Jak ktoś z Polaków kogoś nazywa komuchem albo nazistą, to trochę prawdy o Polakach powiedział pewien Szwed .
Oryginał jest tu (od 2:35 do ~3:20):
https://www.youtube.com/watch?v=Uby3YOBg7dA&t=155s
No to chyba jestesmy wyczuleni , choc jak oglądam ten benchmark na YT tam nic nie przycina. W nazwiazaniu do stutteru , obejżałem zapowiedź nowego Metroid Prime na switch i kurde jeszcze bardziej krew mnie zalewa , ze na konsole za 1200 wychodzi ładnie wygladajaca gra , bez żadnego stutteru.
Tak naprawdę na chwilę obecną nie ma raczej na horyzoncie nic ciekawego co by wymagało zmiany 4090/80 na 5090.
Mam tylko cichą nadzieje że część nowych ficzerów będzie na serii 40 działać.
Coś mi mówi że ujednolicą DLSS jako 4.0 z funkcjami.
Rekomendowane odpowiedzi