Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, maras2574 napisał(a):

A tak było w 2020r. :EIMG20201223125515.thumb.jpg.6ee6afcebe22fc9e6f1654de8a8e9c5f.jpgIMG20201223114735.thumb.jpg.b2a62f2c5b5ebc66625a34cb07f03921.jpg

W tym roku zamiast w aucie to zdjecia będą na  bagażniku w rowerze lub w zbiórkomie bo auto już dawno sprzedane 

1 minutę temu, ryba napisał(a):

Na tej stronie :E

Na ktorej

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ryba napisał(a):

Aktualnej

Nie ma aktualnej, nie pij przed powtowaniem bo bredzisz.

A innym radzę przeczytać tekst zamiast nagłówku, bo tam wspominają o Chinach, a których to nawet 5090 nie będzie dostępny 

Edytowane przez Joloxx9
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ryba napisał(a):

Na tej stronie :E

No tak nie bardzo. Nikt nie pisał, że skalperzy wykupili. Był za to link z info, że są miejsca, gdzie ceny dobijają do 200%.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
Teraz, VRman napisał(a):

No tak nie bardzo. 

Przypomina mi to newsy z czasow covida mówiące "bójcie się, dlaczego się nie boicie" karty nie wyszly a dwa tyg przed premierą tworzenie narracji, że mało i musin być drogo

Opublikowano
32 minuty temu, VRman napisał(a):

Ależ się skalpelownia i januszownia przejedzie na tych 5080, jeśli to prawda z tym 1900$ za 5080.

18 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Nie ma aktualnej, nie pij przed powtowaniem bo bredzisz.

A innym radzę przeczytać tekst zamiast nagłówku, bo tam wspominają o Chinach, a których to nawet 5090 nie będzie dostępny 

A ja radze przeczytac raptem 5 postow nad moim. Skomentowalem post uzytkownika, a nie jakies wypociny postowane strony wczesniej.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

No to co? Zrobię aukcje na 10k oznacze jak gość pre order i co to da?

Jak masz dostąp  do źródła i pewność że będziesz miał towar to sobie wystaw i zarobisz jak ktoś napalony kupi.

Edytowane przez Ogider
Opublikowano
28 minut temu, ryba napisał(a):

A ja radze przeczytac raptem 5 postow nad moim. Skomentowalem post uzytkownika, a nie jakies wypociny postowane strony wczesniej.

Tylko czasem ten komentowany post zawiera coś innego niż założyłeś. I wtedy te Twoje doczepienie się nie bardzo ma sens.

Nie pierwszy raz w tym wątku zresztą. 

Ktoś wrzucił link z info, że komuś gdzieś odwaliło i myśli, że ludzie za niemal dwukrotność MSRP kupią.

I nie ma znaczenia czy to pojedynczy gość czy wielki sklep. Czy tu czy w Chinach.

Żadnego znaczenia nie ma, bo nikt z tego nie wyciągał wniosków ani planów działania. 

Dalej ktoś (;)) skomentował, że jeśli to prawda, to się tacy ludzie przejadą, jeśli tego typu zachowanie faktycznie zaistnieje. 

I tyle.

Przekręciłeś, poplątałeś a potem oburzenie, że wyszły Ci z tego głupoty.  ;)
Czytaj albo wcale albo uważniej i nie tylko pierwszą linijkę. Będziesz mniej się stresował. :)

• Upvote 1
Opublikowano

Ja bym stawiał, że fake. Kanał wygląda jak typowa taśmówka robiona przez boty albo pracowników z biednej wioski w Afryce.

W opisie, że tester sprzętu i analityk, a sprawdziłem filmiki jakie wrzuca i raczej ani jeden nie ma choćby jednego wypowiedzianego zdania. Coś słabo jak na analityków. 
Tego typu porównania to każdy głupi może spreparować.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Umpero napisał(a):

Ktoś się rozpruł czy fejk?

Na tym kanale na YT dużo wcześniej już były wrzucane podobne porównania z serią 50 to jest jedno wielkie G :D

Edytowane przez Pawlos