Jak najbardziej, jestem gadżeciarzem i lubię takie rzeczy Poza tym nie ma tu nic ekstrawaganckiego, masaże się przydadzą w trasie, audio dobre musi być, webasto bym sobie mógł odpuścić ale jest w pakiecie z grzanymi stołkami, kamery 360 to świetny Quality of Life improvement jak to mawiają Anglosasi, no a skóry perforowane to sami stwierdziliście, że to must have
W powiatowej to sobie Karyny i za te 800zł poradzą.
U kumpla baba niedawno urodziła trzecie, do roboty nie pójdzie, bo sobie radzi z tym co dostaje, najwyżej stary będzie jeszcze więcej na tirze jeździł
Za chwile stuknie jej 40 lat i gówno w zasadzie do systemu wniosła jako pracownik.
Nie zdziwie się jakby za czas jakiś próbowała kolejne urodzić i załapać się na emę na 4 dzieciaków, bo jeśli się nie uda to potem będzie tylko narzekanie, że rząd nie dał, emerytury nie ma i to na pewno nie jej wina!
A co jest nie ok? Patrząc na necie, to w zależności od różnej wersji i OC zbliżonym to u niektórych wyciąga po 400W.
Dzisiaj zrobiłem kolejny test: bez OC: 345W, z OC +350core/+1500memory: 360W.
Do tego 3D Mark @maxmaster027 (to był zwykły test, a nie ten obciążeniowy bo mam tylko demo)
Bo jest:
A) ze stanów
B) ma naganiane kilometrów i jest w średnim stanie wizualnym
Ani jedno ani drugie mnie nie odstrasza, pytam o rzeczywiste problemy tych silników Bardziej 2.0 T5, 3.0 to raczej ciekawostka i unicorn trochę.
Rekomendowane odpowiedzi