areczek1987 915 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Kurde ile tych skalp ofert wyskakuje... Ktoś kiedyś coś kupił od takiego? Ja tu wrzucałem że mogłem kilka tych cudeniek złapać...
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, DżonyBi napisał(a): A gdzie byl w tej cenie? Przez chwilę na x-kom. 1
Michael_ 55 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, sovas napisał(a): TUF OC za 13299 ten sam mail z TUF zwykłym. 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, DżonyBi napisał(a): A gdzie byl w tej cenie? sekudny dzieliły mnie od zakupu na x-kom, jak klikałem zapłać to mi wywaliło koszyk xd 1
sovas 662 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): A gdzie byl w tej cenie? w x-kom było kilka kart na promocji od asusa. 1 1
Zachy 590 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): A gdzie byl w tej cenie? @X-kom przez chwile dluzsza, teraz cene do 13k juz podniesli i brak dostepnosci. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Nie wpadnijcie aby na głupi pomysł, by jakiemuś skalperowi odpalić choćby 20zł extra za bycie szmaciarzem. Poczekajcie, w ciągu kilku tygodni wleci sporo kart których na premierę nie było, dostępność się zwiększy, ceny się unormują. Wygrają cierpliwi. 8
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Panowie, jak cena odlazła od MSRP to nie ma sensu się łasić na to, poczekajmy a wyjdziemy na tym lepiej, ja na pewno nie wydam więcej niż 10-11k na te karte xd
Michael_ 55 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ogólnie, z jednej strony odwaliłem jedną z największych głupot bo przy R9 3900X w 4k 5090 będzie się po prostu nudził. No i jeszcze czeka mnie zabawa z dremelem bo jednak będę musiał wycinać bitum w Define 6
Doamdor 1 799 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, sovas napisał(a): w x-kom było kilka kart na promocji od asusa. 5
areczek1987 915 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Gdzieś test tego tufa? Bo też widziałem przez chwilę ale wersję OC...
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Poczekajcie, w ciągu kilku tygodni wleci sporo kart których na premierę nie było, dostępność się zwiększy, ceny się unormują. Wygrają cierpliwi. Wleci po kilka sztuk i zejdą ze stanu raz dwa. Sklepy z cen nie zejdą przez najbliższe kilka miesięcy. W przypadku 5090 będzie to bieda. Obym się mylił Kurde. Gdyby x-kom mnie nie wprowadził w błąd, że dzisiaj będą dostępne karty od Gigabyte to bym swoje boty przekierował na inne modele. Jak nie urok to sraczka. Edytowane 30 Stycznia przez Umpero
srekal34 66 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Wleci po kilka sztuk i zejdą raz dwa. Sklepy z cen nie zejdą przez najbliższe kilka miesięcy. W przypadku 5090 będzie to bieda. Obym się mylił Scan w uk nadal przyjmuje preordery na 5090 z czasem do 12 tygodni. Nie bedzie zle z dostepnoscia, po prostu teraz chinski nowy rok i fabryki stoja - za 3 miesiace kazdy kto bedzie chcial karte bedzie mial moim zdaniem 2 1
Zachy 590 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 17 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): 5090 ASTRAL LC OC. Na plny wyszło 13750 Jak u Ciebie? 5090 Astral z @x-kom za 14199. Moj prob bolu przekroczony, ale maks zakladalem 14500 wydac. w ladnej cenie masz LC, ale w niemczech taniej jest o roznice w vat, w @x-kom wisi cena 14899 na niego
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Ja pierpapier* na czym ja teraz odpalę roblox... Edytowane 30 Stycznia przez Tester Wrażeń ;) 1
deathrabit 74 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Po lewej wykres wydajność do ceny przed tym jak Nvida zdecydowała się wycisnąć z nas maks kasy po prawej dzisiejsza szara rzeczywistość.
sovas 662 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ech teraz jeszcze czekać na blok... Ciężkie życie https://shop.alphacool.com/en/detail/index/sArticle/21905 1
Doamdor 1 799 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nie wpadnijcie aby na głupi pomysł, by jakiemuś skalperowi odpalić choćby 20zł extra za bycie szmaciarzem. Poczekajcie, w ciągu kilku tygodni wleci sporo kart których na premierę nie było, dostępność się zwiększy, ceny się unormują. Wygrają cierpliwi. Jak tak będą dawkować te RTX, to sytuacja unormuje się dopiero w połowie roku. Kurtas ma dar przekonywania, mistrz iluzji i sztucznej wydajności.
ztx 167 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) O 15 5199, następna dostawa już + 700 zł. Odpuszczam tę generację. Bez sensu. Edytowane 30 Stycznia przez ztx
Zachy 590 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Ok komu sie noga posliznela i nie udalo sie 5090 dorwac? Ja 5090 Astrala klikalem jak Wam strona nie dzialala. Mail po zatwierdzeniu kupna mialem na skrzynce 15:19 czyli tak 15:15-16 zakup klikniety mialem Edytowane 30 Stycznia przez Zachy
srekal34 66 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Zachy napisał(a): Ok komu sie noga posliznela i nie udalo sie 5090 dorwac? Ja 5090 Astrala klikalem jak Wam strona nie dzialala. Mail po zatwierdzeniu kupna mialem na skrzynce 15:19 czyli tak 15:15-16 zakup klikniety mialem Mi sie nie udalo
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Nie pytaj, nie przypominaj, nie zadręczaj :C
cichy45 607 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Zachy napisał(a): Ok komu sie noga posliznela i nie udalo sie 5090 dorwac? Mi bo chciałem foundersa, a tymczasem nividia się na polskę wypięła i nie ma żadnych Nie odrzucam w sumie kupna FE później jak już będą, ale jak szybko pojawią się ploty o RTX 6000 i sie okaże że blackwell to taki podnóżek międzygeneracyjny, to nie też nie odrzucam skipnięcia generacji. Edytowane 30 Stycznia przez cichy45
Radio Tirana 1 059 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Widzę, że ekipa z Częstochowy podniosła już ceny wszystkich kart dostępnych w MSRP. Brawo, róbcie tak dalej 👏 1
Rekomendowane odpowiedzi