Oldman 468 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego czemu floodujecie w tym wątku tekstami o kupowaniu kart , przecież jest wątek zakupowy założony, gdzie jest moderacja jak sie pytam. 2
GAZuOOT 192 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Doamdor napisał(a): A gdzie karteczka z nickiem? Żeby nie było Kawał kobyły z tej karty, do mojej obudowy wejdzie na styk Edytowane 4 Lutego przez GAZuOOT 5 11
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): U panowie ... Copy / paste poprzedniej edycji.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 8 minut temu, GAZuOOT napisał(a): Czeka na montaż Edytowane 4 Lutego przez DżonyBi 3
Kadajo 7 422 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, GAZuOOT napisał(a): Żeby nie było Kawał kobyły z tej karty, do mojej obudowy wejdzie na styk Łubudubu, Łubudubu niech nam żyje RTX 5090 z naszego klubu, niech żyje nam... 3
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) To jest "jedynka" w wątku z 5090 w łapach? Król wątku? Edytowane 4 Lutego przez JeRRyF3D
GAZuOOT 192 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): To jest "jedynka" w wątku z 5090 w łapach? Król wątku? Kurde, no tak
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Król predator! 1 minutę temu, GAZuOOT napisał(a): Kurde, no tak 1
Marcusfff 274 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Chociaż biorąc pod uwagę problemy nowej serii, to raczej Pacjent Zero 3
damyan123 30 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, GAZuOOT napisał(a): Żeby nie było Kawał kobyły z tej karty, do mojej obudowy wejdzie na styk Ta karteczka to format a4 rozumiem? 🤪 1
Ogider 103 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 12 minut temu, Kadajo napisał(a): U panowie ... Asus cofnął spedycję b 5090 mu za 5k euro schodzą w sklepie ?
Kadajo 7 422 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, GAZuOOT napisał(a): Oczywiście Normalnie jesteś ewenement na skalę państwową, jakbyś malucha dostał w PRL'u 2
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, Marcusfff napisał(a): Prime, Pierwszy, Pradawny, Prekursor @GAZuOOT, ot taki cichy, znikąd, przyczajony tygrys ukryty smok!
Kadajo 7 422 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Ogider napisał(a): Asus cofnął spedycję b 5090 mu za 5k euro schodzą w sklepie ? Ja bym się ostro ... i żądał natychmiast zwrotu kasy. W trybie ekspresowym, aby w 10 min znalazła się na moim koncie.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Normalnie jesteś ewenement na skalę państwową, jakbyś malucha dostał w PRL'u Kurde. Myślę, że trzeba by go pchnąć dalej za ciosem (za Stanowskim) i już by miał na wejściu ze 2% poparcia na prezydenta z takim osiągnięciem! Edytowane 4 Lutego przez JeRRyF3D
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): To co, gdzie Ci obrońcy @x-kom którzy pisali aby cierpliwie czekać? Ktoś wierzy w to, że producent opóźnił dostawę dobę przed dostarczeniem na magazyn? A hitem jest komentarz potwierdzonego zakupu Astral na Xkom: Zwykłe sranie ludziom na morde. Ja się nie pogniewam jak zrezygnujesz i pozwolisz mi przytulić to zamówienie 1
Vulc 2 191 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 16 minut temu, GAZuOOT napisał(a): Kawał kobyły z tej karty, do mojej obudowy wejdzie na styk Fiu fiu, ale bydlę, takim sprzętem można zabić. Będziesz to trzymał w szopie czy w garażu? Wyrazy współczucia dla osób, które wciąż czekają. Kasa położona na blat, a towaru nie ma. Niezależnie od tego jak człowiek jest cierpliwy, idzie się wkurzyć.
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo szykuj się już na bana dla mnie, bo jak jebne posta w ich temacie to nie będzie czego zbierać ja tam nie rozumiem, jak sie bawi wysokimi stawkami to są emocje... nie koniecznie tylko pozytywne Szczytem optymizmu, żeby nie określić inaczej jest wierzyc sprzedawcy i reklamie/obietnicom
michaelius33 354 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To co, gdzie Ci obrońcy @x-kom którzy pisali aby cierpliwie czekać? Ktoś wierzy w to, że producent opóźnił dostawę dobę przed dostarczeniem na magazyn? A hitem jest komentarz potwierdzonego zakupu Astral na Xkom: Zwykłe sranie ludziom na morde. Czasy 3080 się przypominają 1
dan254 118 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego https://foxkomputer.pl/pl/searchquery/5080/1/phot/5?url=5080 5 różnych kart i coś nikt nie chce 😄 2
Kadajo 7 422 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo szykuj się już na bana dla mnie, bo jak jebne posta w ich temacie to nie będzie czego zbierać Ja tam cię zrozumiem, ale nie wiem jak inni
Gret 558 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo szykuj się już na bana dla mnie, bo jak jebne posta w ich temacie to nie będzie czego zbierać i tak dalej tam będzie kupował a na twoje posty to mają wywalone
Rekomendowane odpowiedzi