Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Szymiego... nie znasz Szymiego? Jak to Upolowal... to ma
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 29 minut temu, Zachy napisał(a): Malutkie to chlodzenie na inno 3d... ciekawe jak ogarnie takiego potwora Byl link test i niby cacy. 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Chyba można się rozejść. Ceny nie będą nawet się utrzymywać. Dostępność tragedia. Ceny z premiery to pewnie ujrzymy w kwietniu albo maju.
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A mowilem 'poczekajcie 2 miesiace..." Moze powinienem zaczac wrozyc
Nex1M 113 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego RTX 4080 używki już zaczynają latać po 6-7 tyś, No nieźle
lukadd 2 907 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 31 grudnia 2024: Koniec przyjmowania zamówień przez fabryki 14 stycznia 2025: zatrzymanie produkcji 28 stycznia 2025: zamknięcie fabryk. 29 stycznia 2025: Chiński Nowy Rok – początek świętowania 12 lutego 2025: Święto Latarni – ostatni dzień świętowania 18 lutego 2025: powrót pracowników do fabryk 25 lutego 2025: fabryki osiągną maksymalny poziom produkcji Oczywiście część fabów będzie działać w ograniczonym zakresie, ale to kropla w morzu. Stabilizacja sklepowa i z dostawami 5090 to pewnie najwcześniej koniec marca/kwiecień Edytowane 4 Lutego przez lukadd
RTX4090 358 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego jeszcze chwila i można wystawiać 4090 za 12 tys zł
Pawlos 69 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Nex1M napisał(a): RTX 4080 używki już zaczynają latać po 6-7 tyś, No nieźle No i elegancko Oddam moją za 6k Edytowane 4 Lutego przez Pawlos
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego wystawic a sprzedac to tez jeszcze roznica... 1 1 1
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) zadzwonili właśnie z x-komu i to samo co poprzednicy, termin dostawy 19 lutego. Zaproponowana rekompensata -200 zł, czyli wychodzi TUF za 10 099 zł. Cena zmieniona już w zamówieniu, telefonicznie informacja, że różnica w ciągu tygodnia na konto. Edytowane 4 Lutego przez Voggie 1
lukadd 2 907 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 4080 szczególnie Super, jest tak super, że to przecież prawie 5080 Jakiś rozchwytywany model typu Strix czy Suprim, wcale się nie zdziwię, że siedzący na szpilkach łykną używkę z dobrą gwarą za 6k zamiast 8k za topowe modele 5080 A dzisiaj rusza KCD2, dobry moment na sprzedaż Edytowane 4 Lutego przez lukadd
leven 537 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 24 minuty temu, some1 napisał(a): Twój portret już wisi u nich na ścianie. Ale trafiłeś z żartem ja pierdziu 1
kempes 28 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Ja zadzwoniłem sam do nich i się dowiedziałem tyle , że opiekun produktu ma dla mnie jakas informacje ale on nie widzi jaką i będą pisać lub dzwonić dzis/jutro. 1
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Dla @PiPoLiNiO maja juz tekturowego 5090 przygotowanego... Zeby przynajmniej mial co na półce postawić
TheMr. 2 602 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kocham takie cyrki premierowe Kupie sobie 5xxx na gwiazdkę w fajnej cenie dzięki temu.
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego @TheMr. hello mr HOOOOOLD! do gwiazdki to wiesz cały rok... tak samo mozna powiedziec, za dwa lata kupie w fajnej cenie bo juz 6090 wyjdzie
GAZuOOT 192 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Siedzi ten kloc w budzie, teraz strach odpalać przez te sterowniki 10 2 1
lukadd 2 907 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, TheMr. napisał(a): Kocham takie cyrki premierowe Kupie sobie 5xxx na gwiazdkę w fajnej cenie dzięki temu. Bez sensu jak w 2025 wejdzie 6xxx.
GAZuOOT 192 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Zachy napisał(a): to 5080? jaki model? 5090 Gaming Trio 1 1
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego @GAZuOOT Łoooo Panie! no to sie Panu udało. nic tylko winszowac odbioru GPU! 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, GAZuOOT napisał(a): Siedzi ten kloc w budzie, teraz strach odpalać przez te sterowniki Wow! Ale prażalnia. Aż jestem ciekaw...
Reddzik 2 762 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 20 minut temu, lukadd napisał(a): Jakiś rozchwytywany model typu Strix czy Suprim, wcale się nie zdziwię, że siedzący na szpilkach łykną używkę z dobrą gwarą za 6k zamiast 8k za topowe modele 5080 To może puszczę dopiero co kupionego RTX 4080S, jak można ładnie zarobić i być z 2k+ do przodu
lukadd 2 907 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, GAZuOOT napisał(a): Siedzi ten kloc w budzie, teraz strach odpalać przez te sterowniki Nie powiem, ładna ta farelka
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego a to 4080 w sklepach po ile stoja? ze uzywki po 6000 chcecie sprzedawac... tez poszly w gore?
Rekomendowane odpowiedzi