sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 30 minut temu, Umpero napisał(a): @sovas @Zachy jakie macie końcówki numerów zamówienia? U mnie 11. / Edytowane 18 Lutego przez sovas
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, MadDog napisał(a): Cały ten wątek to jest jeden wielki spam, który już dawno powinien być czyszczony Dlatego każesz mi to wszystko czytać, dzięki
dhyde00 240 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 5 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Juz nic dzisiaj nie bedzie. Polecam sledzic profil MSI Gaming na Facebook, dzisiaj z rana byla informacja ze o 12:30 odbedzie sie rzut 5080 i 5090 1
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) https://www.facebook.com/MSIGamingPoland/posts/pfbid0wqGwjGpxDurk1YM25cBhvW1XQPwkydxFLPUWq3NTMYKEupRR4mgG5mvYziLv5QX1l Edytowane 18 Lutego przez sovas 1
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego @dhyde00 ile ich tam łącznie było dostępnych?
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): @dhyde00 ile ich tam łącznie było dostępnych? 25? coś około tego
dhyde00 240 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): @dhyde00 ile ich tam łącznie było dostępnych? Zrobilem refresh o 12:30, bylo 24
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 3-4 Monaten https://shop.alphacool.com/en/detail/index/sArticle/21908
Zachy 590 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) @sovas Zadowala Cie model Trio do użytku wlasnego? Edytowane 18 Lutego przez Zachy
Marcusfff 274 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, sovas napisał(a): 3-4 Monaten https://shop.alphacool.com/en/detail/index/sArticle/21908 Jak zamawiałem tydzień temu to jeszcze mierzyli czas w Wochenach
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Raczej sami nie wiedzą jeszcze. Kiedyś będzie Ja przez angela.pl kupuję, bo tam mam zniżkę 6% permanentną lojalnościową. Edytowane 18 Lutego przez sovas
Zachy 590 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Chyba w MSI jest większa szansa na brak piszczacych cewek niz w Asusach 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Że co? Woooot? Nie kliknales gdzies przypadkiem? Jak zamawiales ile sztuk bylo na stanie? Edytowane 18 Lutego przez Zachy
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, Zachy napisał(a): Chyba w MSI jest większa szansa na brak piszczacych cewek niz w Asusach Woooot? Nie kliknales gdzies przypadkiem? Jak zamawiales ile sztuk bylo na stanie? Świeciło się na zielono jeszcze.
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Szybko poszło, "at your request"? Edytowane 18 Lutego przez sovas
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @Umpero Szczęścia to Ty nie masz... Pytanie czy zaraz reszcie nie anuluje. Znów mam ochotę komuś yebnąć. 1
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Może zadzwoń i zapytaj, bo wygląda jakby ktoś anulował ręcznie. Nie wklejałeś nigdzie nr zamówienia?
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, sovas napisał(a): Może zadzwoń i zapytaj, bo wygląda jakby ktoś anulował ręcznie. Nie wklejałeś nigdzie nr zamówienia? Pod jaki numer? Nie ma nigdzie podane.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Order canceled at your request. Przypadkiem sam musiales anulowac. Edytowane 18 Lutego przez DżonyBi
Zachy 590 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Order canceled at your request. Twoj? Czy @Umpero?
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Order canceled at your request. Przypadkiem sam musiales anulowac. Nie
Rekomendowane odpowiedzi