Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, sovas napisał(a):

Dowiedziałeś się co z twoim zamówieniem? Dlaczego anulowane?

Nic nie odpisali. Wysłałem dwa maile na dwa różne adresy i na fb. Na fejsie widzę tylko, że przeczytali. Przyszedł jedynie zwrot hajsu.

No cóż... :Crash:   :heu:

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Umpero napisał(a):

Nic nie odpisali. Wysłałem dwa maile na dwa różne adresy i na fb. Na fejsie widzę tylko, że przeczytali. Przyszedł jedynie zwrot hajsu.

No cóż... :Crash:   :heu:

Z tego stanu sklepu karty znikaly po kilku minutach jak się kupilo.

Moze kupowales i stan sklepu wskoczyl na zero bo ostatnie sztuki przed Toba ktoś klepnal.

Płatność przeszla, ale licznik kart byl juz na minusie i musieli kase zwrocic i anulowac zamowienie?

Jak klepnalem kup i zaplacilem stan sklepu gdzies po minucie-dwoch sie zaktualizowal dopiero o jedno oczko w dół.

A moze byc tak ze ktos przede mna kupil tez i jeszcze wolniej ten stan sklepowy sie aktualizowal.

To chyba jedyna mozliwosc.

Edytowane przez Zachy
Opublikowano
15 minut temu, Lameismyname napisał(a):

Pomyślcie jaki byłby to akt desperacji... sprzedać RTX 4090, dołożyć i kupić za ~8k Ventusa 5080 :sex:

I to w dodatku z wygiętym radiatorem i piszczącymi cewkami :lol2: 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Lameismyname

Czy to było tak, że drogo 4090 sprzedał, a tanio 5080 kupił i zostało z 2,3 koła? Tu jeszcze można się z sensem tlumaczyć :E Ja już nie pamiętam jak pisał, może ktoś wygrzebie albo sam zainteresowany się odezwie. W przypadku wyjścia na zero Monty Python się kłania, a dołożenie to już jakiś inny wymiar beki xD

Edytowane przez Smalec
Opublikowano
9 minut temu, Lameismyname napisał(a):

Tak jak @PiPoLiNiO napisał, jest przynajmniej 2. Są pewnie też tacy co się ukrywają ;)

Sam przeskok z 4090 na 5080 za dopłatą, to absurd, jednak Ventus za ponad 8k?
a01d210232_.jpg

pamietaj ze to zwykły kłamca.

Ja sprzedałem zdezelowaną 2.5 roczną 4090 za 8k netto kupiłęm x-trio  na fav za 5998 ( 4,7k netto)   zarobiłem na zmianie 3k.

Karta okazała się po prostu spoko .

Opublikowano
5 minut temu, zozolek napisał(a):

pamietaj ze to zwykły kłamca.

Ja sprzedałem zdezelowaną 2.5 roczną 4090 za 8k netto kupiłęm x-trio  na fav za 5998 ( 4,7k netto)   zarobiłem na zmianie 3k.

Karta okazała się po prostu spoko .

Dokladnie to chyba 7.8k

Screenshot_20250218_215753_Chrome.thumb.jpg.4197f132f4b9999d37bc0f969b8fa733.jpg