Radio Tirana 1 041 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, FszoQ napisał(a): Dzisiaj spróbuję kupić jakąś 5070yi z dobrym chłodzeniem, ale znając życie to kupie puste powietrze. No dzisiaj to rzeczywiście nie kupisz nic. Premiera sklepowa jutro.
FszoQ 31 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Najbardziej podoba mi się MSI Vanguard 5070TI i ciekawi mnie jaka może być jego cena dzisiaj po 15 i u skalperów godzine później. Edit: @Radio Tirana Ah myślałem że to dzisiaj. Widocznie pomyliło mi się to z wysyłką przez X-kom zamówień na dzisiaj. No to poprawiam się do tego co wcześniej pisałem, z tym że mowa tu o jutrze ^^ Edytowane 19 Lutego przez FszoQ
Sebastiansbk 131 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego @FszoQdzisiaj nie kupisz 5070ti, dziaj są testy, jutro w sklepach. Nadejszla wiekopomna chwiła, @PiPoLiNiOnadal karty nima
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Zamówili mystery boxa, może przyjdą karty, a może smycze i pendrive. Od 9:00 sklep otwarty, trzeba czekać. Jak do 15 nie wyślą to lipa. Edytowane 19 Lutego przez sovas
RTX4090 358 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Meil od Xkom: W związku z podniesieniem cen kart przez producenta, prosimy o dopłatę 6 tys zł wtedy zostanie zrealizowany zakup. 4
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, sovas napisał(a): Od 9:00 sklep otwarty, trzeba czekać. Jak do 15 nie wyślą to lipa. Xkom to potrafi wysłać zamówienia nawet o 22, więc dajcie im trochę czasu.
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): Bedziemy wlaczac MFGx3 az furczalo bedzie. Ja nie chyba ze developerzy beda pazdzierz optymalizacyjny wypuszczac. Albo uplynniacz bedzie jakos nad wyraz dobrze dzialal
chimichanga 18 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego @x-kom przynajmniej moglibyście odpowiedzieć ludziom i przekazać nawet złe wieści, a nie jak dziecko chować głowę pod kołdrę i udawać, że problemu nie ma. Ja wam mogę pomóc i zacząć dla was wypowiedź: ”Chcielibyśmy przekazać lepsze wiadomości, ale niestety…” 1
x-kom 281 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, chimichanga napisał(a): @x-kom przynajmniej moglibyście odpowiedzieć ludziom i przekazać nawet złe wieści, a nie jak dziecko chować głowę pod kołdrę i udawać, że problemu nie ma. Ja wam mogę pomóc i zacząć dla was wypowiedź: ”Chcielibyśmy przekazać lepsze wiadomości, ale niestety…” Nie odpowiadamy, dopóki nie mamy kompletu informacji – wczoraj niestety nie udało się ich uzyskać od dystrybutora. Dystrybucja wciąż nie potwierdziła dostawy od producenta, co najprawdopodobniej oznacza kilkudniowe opóźnienie. Liczymy jednak, że karty dotrą do dystrybucji jeszcze w tym tygodniu. Dziś będziemy kontaktować się z klientami oczekującymi na dostawy, przekazując aktualne informacje oraz proponując ewentualne alternatywy w postaci innych modeli RTX 5090. Niestety, dostępne ilości nie pozwolą na pokrycie wszystkich zamówień. 17
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Kurde, przegrałem w konkursie organizowanym przez @PiPoLiNiO Obstawiałem, że powyższy post x-kimu pojawi się wczoraj. Edytowane 19 Lutego przez Radio Tirana
ODIN85 3 501 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Na końcu i tak anulują i wystawią za 20000 2
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego możecie wymienić astrala kupionego za 14k na zotaca za 19,5 z aktualnej oferty jak coś 4
ffallen 49 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Wiecie co zrobią jak będą dzwonić? Zaproponują wymianę na Gaming X Trio, które wczoraj kupili w MSI Store za 12850zł, tylko za cenę Astrali 4
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego @ffalen nie zaproponują, bo nie mają innych 5090, a jak mają to kilka sztuk, a zamówień jest kilkadziesiąt
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego x-kom przekazujący nam złe wieści be like 6 1
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Jak dla mnie powinniście domagać się zwrotu kasy i zostawienia zamówienia w kolejce. Tak robili za czasów kryptoszału. Jak karta w końcu się znalazła to wysyłali dane do przelewu. 1
Kadajo 7 398 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 52 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo, @zozolek na wczasach? Nie, dostał tylko ostrzeżenie ale jeszcze jeden taki wyskok zrobi i poleci.
Phoenix. 4 712 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) No cóż, a nie mówiłem Dwa dni przed wysyłką to już sklep powinien wiedzieć wszystko, ile sztuk, gdzie są itp a tutaj zwykłe lanie wody Edytowane 19 Lutego przez Phoenix.
DżonyBi 1 968 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 23 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Przecież twierdziliście, że macie ugadane wszystko z producentem 🙃🙃 Kilkukrotnie pisali, ze ustalone maja z producentem, a nie dystrybutorem. Ich wiarygodnosc jest rowna ZERO.
Kadajo 7 398 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego "RTX ci się pali i coś tam nie działa ? To nic. Kup następnego." Kto wie ten wie
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 20 minut temu, sovas napisał(a): x-kom przekazujący nam złe wieści be like Masz/mamy teraz alternatywę w postaci Trio. Mozna czekac dalej na Mighty Astral Jak podmiana to tylko na Suprim SOC 1
Rekomendowane odpowiedzi