sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego PCB Suprim vs PCB Trio. Widać, że obcięli trochę kondensatorów. Wywalili kondensatory tantalowe na rzecz elektrolitycznych i tantalowe dla vram. Suprim ewidentnie ma lepsze PCB, bardziej "na bogato"
some1 536 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 10 minut temu, galakty napisał(a): Ta tylko 4080 była jechana że to śmietnik w tej cenie i pewnie popyt mniejszy, a teraz 5080 która jest jeszcze większym śmietnikiem nagle jest rozchwytywana Piszę o 4090. Premierowe zamówienie miałem wysłane tego samego dnia. Komu udało się kupić to dostał bez większych opóźnień. Ale wtedy kart było dużo więcej i dystrybutorzy nie lecieli tak w kulki.
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Miałem na myśli "kupować cokolwiek, kiedykolwiek" w x-kom, nie tylko karty 😀 Jak @x-kom ma cos na stanie wysyla szybko. Np WireView od nich dostalem na drugi dzien.
Umpero 979 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 6 minut temu, Dominik ze Szczecina napisał(a): Mi jeszcze nie wysłali 🙄 Skalperom nie wysyłają 2
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, sovas napisał(a): PCB Suprim vs PCB Trio. Widać, że obcięli trochę kondensatorów. Wywalili kondensatory tantalowe na rzecz elektrolitycznych i tantalowe dla vram. Suprim ewidentnie ma lepsze PCB, bardziej "na bogato" Na bezrybiu i rak ryba - jak to mowia. Trio tylko jednego powaznie brak - vapor chamber. ale chlodzenie i tak chyba daje rade. Suprim ma: + lepsze kondy (jak podales) + VC + wiecej rurek cieplnych + pewnie sporo ciezsze i bogatsze chlodzenie 1
Dominik ze Szczecina 3 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, Umpero napisał(a): Skalperom nie wysyłają Odpisali mi, że muszę przesłać zaświadczenie o rażeniu prądem i wtedy wyślą.
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, Dominik ze Szczecina napisał(a): Mi jeszcze nie wysłali 🙄 Bo wziales dwie i jestes na dywaniku u prezesa
Dominik ze Szczecina 3 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, Zachy napisał(a): Bo wziales dwie i jestes na dywaniku u prezesa Trochę spękałem, bo już trzecia była w koszyku... Strach pomyśleć, jakie życzenia bym dostał z tego forum 🤕
Umpero 979 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, Dominik ze Szczecina napisał(a): Odpisali mi, że muszę przesłać zaświadczenie o rażeniu prądem i wtedy wyślą. Na zabiegi od forumowych terapeutów ITH od rażenia prądem terminy bardziej odległe niż na NFZ. Więc lepiej anuluj te karty bo nie warto tyle czekać.
Umpero 979 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, Dominik ze Szczecina napisał(a): Trochę spękałem, bo już trzecia była w koszyku... Strach pomyśleć, jakie życzenia bym dostał z tego forum 🤕 A czego się spodziewasz jak tacy jak ty w ciula lecą? Takie mirki handlarzyny. Rynek psujoo
DżonyBi 1 966 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, Zachy napisał(a): Suprim ma: + lepsze kondy (jak podales) + VC + wiecej rurek cieplnych + pewnie sporo ciezsze i bogatsze chlodzenie Suprim to Lexus, Trio to Toyota, a Ventus to garbata i owlosiona baba bez zebow 1
dawidoxx 974 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Poszło zgłoszenie do UOKiK. Łącznie z informacją o zezwalaniu właścicieli forum ITH, na reklamowanie tu swoich scamerskich praktyk przez sklep @x-kom. Jestem ciekaw czy w momencie przywłaszczenia części zadatku na rezerwację 4090 przyszły kupujący był informowany z góry że może coś takiego nastąpi, bo jeśli nie to wystarczy zgłosić to na policję 🤣 Edytowane 19 Lutego przez dawidoxx 3
dawidoxx 974 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 24 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Skłamałbym gdybym napisał że się spodziewałem innego finału lol Gratulacje dla kupujących w @x-kom Wolałbym zapłacić trochę więcej i kupić w porządnym i wiarygodnym sklepie niż lokować kapitał u skalpera z wyimaginowanym terminem dostawy 😀 Ja u nich nic oprócz papieru do drukarki nie kupuje 1
ztx 167 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, dawidoxx napisał(a): wystarczy zgłosić to na policję I co kto powie na policji? Zadatek to nie zaliczka. Zaliczka jest zwrotna, zadatek nie.
Dominik ze Szczecina 3 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, Umpero napisał(a): Na zabiegi od forumowych terapeutów ITH od rażenia prądem terminy bardziej odległe niż na NFZ. Więc lepiej anuluj te karty bo nie warto tyle czekać. O kurde chyba mi się przypadkiem anulowało 😱 A nie, czekaj... To twoje 🧌 2
Kiper09 22 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Tak trochę pozwolę sobie zejść z temu, może mi ktoś pomóc jak włączyć DLSS 4 w Jedi Survivor na 5080? I ogólnie jak wymusić DLSS 4 na wszystkich grach?
galakty 3 305 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 15 minut temu, some1 napisał(a): Piszę o 4090. Premierowe zamówienie miałem wysłane tego samego dnia. Komu udało się kupić to dostał bez większych opóźnień. Ale wtedy kart było dużo więcej i dystrybutorzy nie lecieli tak w kulki. A to tak. I wtedy też cena była szokiem, dzisiaj już normalna
chimichanga 18 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): Jestem ciekaw czy w momencie przywłaszczenia części zadatku na rezerwację 4090 przyszły kupujący był informowany z góry że może coś takiego nastąpi, bo jeśli nie to wystarczy zgłosić to na policję 🤣 „Zadatek ma charakter zabezpieczenia – jeśli strona nie wywiąże się z umowy, zadatek jest utracony lub podlega zwrotowi w podwojonej wysokości. Zaliczka natomiast stanowi część zapłaty za usługę lub towar i jest zwracana w przypadku niewykonania umowy, bez względu na przyczynę.” Z tego co pisał @PiPoLiNiO to osoba, która od niego kupowała 4090 sama wycofała się z umowy bo znalazła inną ofertę więc jeżeli rzeczywiście była poinformowana, że wpłaca zadatek to nic się jej nie należy.
some1 536 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) @Brolly Pewnie 15 jak zwykle. Edytowane 19 Lutego przez some1 1
dawidoxx 974 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Jesteś za głupi na znalezienie mojego ogłoszenia na OLX czy na to aby przeczytać go ze zrozumieniem? Jak coś to służę pomocą, ale najpierw się dokształć trochę. Nic nie muszę szukać wnioskuję tylko na tych wypocinach którymi raczyłeś forum w tej sprawie i wyszło że nie informowałeś gościa o tym.. tylko jak taka łajza bez honoru polasiles się na 100 pln 🤣 Teraz wylewasz żale, bo zostałeś w dupie a czas goni 🤣 1 1
Umpero 979 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, Dominik ze Szczecina napisał(a): O kurde chyba mi się przypadkiem anulowało 😱 A nie, czekaj... To twoje 🧌 @Mar_s to było do skalpera więc się nie liczy 1
Pawlos 69 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Suprim to Lexus, Trio to Toyota, a Ventus to garbata i owlosiona baba bez zebow Miałem Toyote 4070. Typowa hybryda cicha chłodna i mnóstwo plastiku miała
Kadajo 7 396 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @chimichanga Czyli jednak jesteś głupi. Piszesz o Bieszczadach dla innego użytkownika bo cie obraza a sam za chwile robisz to samo ? Proszę bardzo taka sama kara dla ciebie. 6
Rekomendowane odpowiedzi