DżonyBi 1 975 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 21 minut temu, Elvis79 napisał(a): To ustrojstwo z końcówki filmu warto pakować? Karta będzie ważyć 1.1kg Dostaniesz support z karta. Zamontuj. Edytowane 21 Lutego przez DżonyBi 2
Kadajo 7 420 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Jak już ktoś tego Ventusa 70Ti będzie miał to niech da znać jak po UV z kultura pracy bo to ważne info będzie dla potencjalnych kupujących.
Elvis79 161 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Ja dam znać co do 5080, a co do podpórki to zdania wyżej są podzielone, aczkolwiek oficjalnie informuję decyzja podjęta, że - dla świętego spokoju zamontuję Edytowane 21 Lutego przez Elvis79
maxmaster027 893 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak juz ktos tego Ventusa 70Ti bedzie mial to niech da znac jak po OC z kultura pracy bo to wazne info bedzie dla potencjalnych kupujacyhc. na ventusie 17'C wiecej od vanguard i sporo glosniej nawet na quiet bios na trio jest 4'C na trio wiecej od vanguard, Z tym, że takie testy sa robione w takiej duzej, niezakurzonej obudowie... Raczej jak ktos kupuje Ventusa takiej obudowy nie ma, chlodzenie wodne tez niekoniecznie. To robi temerature, ktora zamiast 70.7 bedzie (szczegolnie po oc) wchodzila na 80C a moze i wiecej. Edytowane 21 Lutego przez maxmaster027
Doamdor 1 796 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak juz ktos tego Ventusa 70Ti bedzie mial to niech da znac jak po OC z kultura pracy bo to wazne info bedzie dla potencjalnych kupujacyhc. Ventus i OC? Tutaj co najwyżej można pamięci podkręcić, a dla rdzenia ustawić niskie napięcie, żeby pobór prądu i RPM obniżyć. Bawię się trzecim Ventusem, lecz teraz z niskiej półki 2 wentylatorowym i jest praktycznie podobnie, lecz pobór znacznie mniejszy, więc RPM stock 1530, UV RPM 1410 i jest ok. W Przypadku RTX 5070Ti, będzie próba zejść poniżej 2000 RPM. 1
Zachy 590 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Co do podporek. Jest ich spory wybor na Temu (wiem, cudowny sklep ). ja jakis czas temu kupilem taka plaska i szeroka na jakies 2-2.5cm do tego ma dlugie ramie na ktorym opiera sie karta i trzy rozne rozmairowki. Ja akurat szukalem czegos malego 2-5cm, bo tak mam ustawiony przeswit w EVO XL. ma tez przyklejana podstawke (mozna to dziadostwo dokleic do niej), albo inna opcja przykrecic ja do obudowy, jesli sa miejsca montazowe na wentylator przykladowe. koszt moze 9-10zl, a ile mozliwosci
Mar_s 2 226 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Ja mam wbudowaną we Fractala Torrenta, nic specjalnego ale działa.
Voggie 71 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego W końcu dotarł z x-komu. Najgorsze teraz, że zasilacz dopiero będzie po weekendzie, więc nie nacieszy się człowiek w pełni 5 1 11
maras2574 891 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego @Zachy Jeśli chodzi o dyskretną podpórkę, to tylko https://www.kaufland.pl/product/401892243/?utm_source=shopping&utm_medium=non-paid&utm_campaign=pricecomparison&sid=75294893
maras2574 891 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 17 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Idalna to taka; Idealna to taka, której nie widać 1
Brolly 765 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co tu się dzieje Widzę że przegapiłem jakiś show a posty usunięte i baniki pewnie 11 godzin temu, Doamdor napisał(a): Mój BIK jest czerwony jak rosja za stalina aż strach generować raport chociaż wiem że tam właśnie tak jest jak spłacę co mam to nie dostanę nic w raty nawet przez najbliższe 2 lata xDDD Edytowane 21 Lutego przez Brolly 1
DyndaS 93 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 31 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Idalna to taka; Przy ostatnich 2 generacjach kart, to wypadałoby tam strażaka dać. 5
Fenrir_14 827 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Pod koniec przyszłego tygodnia kolejne dostawy rtx 5090 potwierdzone w 4 sklepach zagranicą - w tym od Gigabyte, pewnie do Polski też coś powlatuje 😀 także orient panie i panowie, nie dajcie się wyślizgać skalperom 👍
Brolly 765 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 42 minuty temu, Voggie napisał(a): W końcu dotarł z x-komu. Najgorsze teraz, że zasilacz dopiero będzie po weekendzie, więc nie nacieszy się człowiek w pełni 1500w? 2
Johny72 17 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 54 minuty temu, Zachy napisał(a): Co do podporek. Jest ich spory wybor na Temu (wiem, cudowny sklep ). ja jakis czas temu kupilem taka plaska i szeroka na jakies 2-2.5cm do tego ma dlugie ramie na ktorym opiera sie karta i trzy rozne rozmairowki. Ja akurat szukalem czegos malego 2-5cm, bo tak mam ustawiony przeswit w EVO XL. ma tez przyklejana podstawke (mozna to dziadostwo dokleic do niej), albo inna opcja przykrecic ja do obudowy, jesli sa miejsca montazowe na wentylator przykladowe. koszt moze 9-10zl, a ile mozliwosci ja sobie zrobiłem podpórkę z opakowania po musującej witaminie C - opakowanie to taki okrągły walec o średnicy około 1,5 cm trochę go skróciłem i pomalowałem na czarno. Spełnia swoje zadanie w 100%
P.Wiśnia 129 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Dopasowałem do wieku komentujących: 3
Element Wojny 4 776 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Najwazniejsze, ze Pipo dzis w koncu dostanie swojego 5090. Jakas drama w nocy byla? Ej no badzcie ludzie, podajcie szczegoly, kto kogo pobil i kto pojechal na urlop? Edytowane 21 Lutego przez Element Wojny 3
Element Wojny 4 776 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Już dostałem rano. Tylko zdjęć nie dodaje bo od nocy jest tu za dużo zawiści. Ej no dawaj, przeplaciles Twoja sprawa, ja Ci do portefla zagladac nie bede, ale karte chociaz pokaz na forum. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): No dobra, masz: Fajna karta, taka troche malo widoczna... X-kom dostal bana za robienie ludzi w balona? Edytowane 21 Lutego przez Element Wojny 1
Rekomendowane odpowiedzi