srekal34 66 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 13 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @srekal34 Lubię to Do tego jedynie słuszne wentyle - T30 & Toughfan 14 Pro ? Widzę że po zmianie cepa LC poszło do szafy. Karta chłodna i ładnie trzyma zegary. Gratki Niee, LC poszlo do szafy na czas grafy nie oplaca mi sie bawic z LC na samo CPU, dlatego mam zastepczego True Spirita Tak, t30 i Toughfan 14 pro. 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Żenująca generacja. Uwaga przy zakupie RTX 5090, niektóre mają mniej jednostek ROP. Potwierdzono gorszą wydajność
Joloxx9 941 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Godzinę temu, lukadd napisał(a): Ale bez podania RPM wentyli to wiele nie mówi. Astral 1 od góry, moja karta zaznaczona kolorem. :] 3 minuty temu, Stjepan napisał(a): Żenująca generacja. Uwaga przy zakupie RTX 5090, niektóre mają mniej jednostek ROP. Potwierdzono gorszą wydajność To może niektóre dostaną więcej Edytowane 21 Lutego przez Joloxx9 1
Gość Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, Stjepan napisał(a): Żenująca generacja. Uwaga przy zakupie RTX 5090, niektóre mają mniej jednostek ROP. Potwierdzono gorszą wydajność Zawsze mogą dlss włączyć
LecOLiCe 14 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Na X-Kom Zotaci po 20 koła a w międzyczasie takie info... https://www.purepc.pl/zotac-geforce-rtx-5090-solid-uwaga-na-brakujace-jednostki-rop-niektore-egzemplarze-sa-wolniejsze-od-innych-ukladow-rtx-5090
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Na OLX taniej karty są od tych na xkom Edytowane 21 Lutego przez Tester Wrażeń
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Degeneracja kart dla frajerów po zawyżonych cenach A ja se pije i mam bekę z frajerów Piękny piątek, taki cieszący Edytowane 21 Lutego przez Crew 900 1 1
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego https://www.3dmark.com/3dm/126510101? Core +325 Mem +1500 1
RTX4090 358 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Czy mi się wydaje czy najbardziej napalony Pimpuś na 5090 nie ma tutaj tylko nowego RTX 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): Degeneracja kart dla frajerów po zawyżonych cenach A ja se pije i mam bekę z frajerów Piękny piątek, taki satyryczny Gratulacje 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Słabe to misiu w dodatku nieaktualne... Edytowane 21 Lutego przez Crew 900
NoviAMG 432 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego O 16 już pić ? Zalewanie smutków z powodu cen ehh...
Stjepan 2 379 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Cytat - jarające się wtyczki - nieobecne czujniki hotspot - brak obsługi physX 32bit - BRAK KART W SKLEPACH + chore ceny Generacja mem. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Teraz, NoviAMG napisał(a): O 16 już pić ? Zalewanie smutków z powodu cen ehh... Jakichh smutków? Piątek jest to trza wypić. Poza tym ja na laptopie siedzę i mi nie potrzeba lepszych podzespołów na ten moment. 1
Gość Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): Generacja mem. Dopisałbym nieszczesnych nabywców jako kolejny mem... osoby które wspieraja ten żart zasługują na wyróżnienie
lukadd 2 915 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 6 minut temu, sovas napisał(a): A finalnie i tak się ustawi UV. Sprawdź cewki na niższych napięciach po UV i przy niższych poborach na ile zmieniają tony. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, marioking napisał(a): Dopisałbym nieszczesnych nabywców jako kolejny mem... osoby które wspieraja ten żart zasługują na wyróżnienie Czekaj jeszzcze moment i zaczną mnie dojeżdżać, że mnie zazdrość zżera i mnie nie stać Edytowane 21 Lutego przez Crew 900 1
Lameismyname 2 343 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Karty pocięte z ROP, ciekawe jak z niższymi modelami. Jakieś takie cyganienie to powinno się o UOKiK otrzeć.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 4 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Czekaj jeszzcze moment i zaczną mnie dojeżdżać, że mnie zazdrość zżera i mnie nie stać Ja tylko memika wstawiłem za to wyzywanie od frajerów jednocześnie szczycąc się, że się chleje, mega osiągnięcie i mega luz xd Ale tak to no-offence mimo wszystko
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Karty pocięte z ROP, ciekawe jak z niższymi modelami. Jakieś takie cyganienie to powinno się o UOKiK otrzeć. Nie zdziwilbym się gdyby sklep zażądali od gościa dopłaty za dodatkowe ROP 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Karty pocięte z ROP, ciekawe jak z niższymi modelami. Jakieś takie cyganienie to powinno się o UOKiK otrzeć. Pozwy zbiorowe w USA, chcemy 10 mld dolarów zadośćuczynienia i pełne karty za friko. 1 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ja tylko memika wstawiłem za to wyzywanie od frajerów jednocześnie szczycąc się, że się chleje, mega osiągnięcie i mega luz xd Ale tak to no-offence mimo wszystko No sorki, ale też bez obrazy ale dla mnie tacy co doznają orgazmu na tych kartach i kupują za każdą cenę to jakbyś to nazwał? Dla mnie to jest frajerstwo łagodnym językiem pisząc. A potem narzekanie, że kupiłem taką kartę za tyle kasy a ona ma problemy z 2k i trzeba ficzery odpalać... I wracamy znów, po co produkcja gier i optymalizacja ma sens skoro nvidia im to ułatwiła i nawet z tym "ficzerami" jest mizernie... Edytowane 21 Lutego przez Crew 900
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): No sorki, ale też bez obrazy ale dla mnie tacy co doznają orgazmu na tych kartach i kupują za każdą cenę to jakbyś to nazwał? Trochę odebrałem, że odnosisz się tu do nas, a nie tych jaśków co za 20k kartę kupują, bo zgadzam się, że to głupie i sam bym nawet 15k nie dał.
Rekomendowane odpowiedzi