Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Dzień 2gi posiadania Astrala 5090 - może jeszcze na nim nie pograłem, bo nie mam reszty komponentów, ale za to chate mi posprzątał i zrobił śniadanie do pracy, zajeb*sta sprawa 5
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Daj focie karty. Jestem w robocie i jej nie odpakowałem nawet, póki nie uda mi się reszty PC zamówić, wole żeby se lezała spakowana
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, ODIN85 napisał(a): A jak coś jest uszkodzone? Lol. No przeciez mam 14 dni Cewki Astrala w menu cs:go XD Od ziomka z gpu price discorda @PiPoLiNiO @Zachy @tobem90 Spoiler VID20250227173543.mp4 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): XD? Takie cewki to ja biorę z pocałowaniem rączki i jeszcze dopłace. Ale to nawet pod obciazeniem nie jest, wydaje sie glosno xd
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Ty nie wiesz co to głośne cewki 😁😁😁😁 No wlasnie nie, bo nigdy ich nie slyszalem IRL, dowiedzialem sie o tym z neta xd A kurde karta z najwyzszej polki i takim cholerstwem sie przejmowac, slabe Jeszcze wyslal z neta filmik, ze identycznie u niego slychac jak tu: 1 1
Zachy 590 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jak dostanę kiedyś kartę kiedys? no drama plz przeciez juz wyslali?
Zachy 590 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Moja wyslana wczoraj: dotrze dzisiaj, bo oni jak nadaja w nocy, to na rano powinna dotrzec. i jak jest nadana w czwartek to w piatek powinna byc weekendowa to tylko chodzi o to, ze jak nadana w piatek to na sobote/niedziele dotrze. 1
wkamil73 285 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 15 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ale to nawet pod obciazeniem nie jest, wydaje sie glosno xd No tak, ale telefon prawie leży na karcie. Ty chyba cewek nie słyszałeś
DżonyBi 1 975 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego W sobote przeciez wkladaja do paczkomatow zwykle paczki. Nie musi byc weekendowa.
Zachy 590 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Tak czesto jak maja problem z dostarczeniem na piatek, a paczka byla nadana w czwartek to w sobote trafia do paczkomatu. tak mialem jak zamawialem 9800x3d z x-komu. nadana czwartek piatek nie przyszla w sobote po 15 wrzucona do paczkomatu
Dr_bb 43 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Wjechal TUF 5090 w koncu. Jezu ale to jest bydle wielkie i ciezkie. Wieksze i ciezsze niz poprzedni Gainward 4090. Mialem rozkmine czy brac MSI Trio czy TUFa. Mam nadzieje ze sobrze wybralem 1 1
Spl97 1 293 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego Dokładnie, od dość dawna InPost do paczkomatów również dostarcza w soboty.
Radio Tirana 1 055 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Jak nie mieszkasz w dużym mieście to bez dopłacenia za paczkę w weekend kurier InPostu nigdzie się nie ruszy.
wkamil73 285 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Zachy Może i wysłali, ale moja nie jest weekendowa jak Twoja, i na tą chwilę o 1 w nocy była w centrum logistycznym i słuch o niej zaginął. Więc to kiedyś może nastąpić w poniedziałek, bo o 9 rano to już powinna być w doręczeniu to ten gratis od x-kom 1 minutę temu, Radio Tirana napisał(a): Jak nie mieszkasz w dużym mieście to bez dopłacenia za paczkę w weekend kurier InPostu nigdzie się nie ruszy. W takim razie Sieradz jest duży, bo zdarza się to u mnie bardzo często (bez opcji paczka w weekend) 5 minut temu, Zachy napisał(a): Tak czesto jak maja problem z dostarczeniem na piatek, a paczka byla nadana w czwartek to w sobote trafia do paczkomatu. I czegoś takiego również doświadczyłem. Chociaż nie jest to 100% regułą.
Spl97 1 293 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego 15 godzin temu, Kłaczkov napisał(a): widze ze popyt juz powoli hamuje. skoro 5070TI wisi za 1.05-1.1k euro i jeszcze sie nie wyprzedal Afera ROP-owa również miała na to wpływ . 3 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Jak nie mieszkasz w dużym mieście to bez dopłacenia za paczkę w weekend kurier InPostu nigdzie się nie ruszy. Na wiochach także ci z InPostu jeżdżą w soboty, nie raz miałem paczkę do odbioru właśnie w sobotę, zamiast dopiero w poniedziałek.
wkamil73 285 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, Voodoo2 napisał(a): przeprosiny przyjęte, teraz Zotac GeForce RTX 5090 za 18200 zł brzmi uczciwie Ja myślę, że wentyl za 16999 brzmi uczciwiej
Radio Tirana 1 055 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 7 minut temu, Spl97 napisał(a): Na wiochach także ci z InPostu jeżdżą w soboty, nie raz miałem paczkę do odbioru właśnie w sobotę, zamiast dopiero w poniedziałek Ja piszę tylko ze swojego doświadczenia. W mnie w powiatowym (26 tys. mieszkańców) jak nie dopłacę za paczkę w weekend to nigdy jej w sobotę nie dostanę.
Totek 784 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Z sobotami to zależy, raz dostarczają raz nie. To nie tak, że we wszystkie soboty dostarczają, w styczniu nie dostarczyli w soboty, ale przed świętami w grudniu to co sobotę była paka. Średnio u mnie wychodzi co druga sobota pracująca w inposcie.
tobem90 78 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 48 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): No przeciez mam 14 dni Cewki Astrala w menu cs:go XD Od ziomka z gpu price discorda @PiPoLiNiO @Zachy @tobem90 Ukryj zawartość VID20250227173543.mp4 4.3 MB · 0 pobrań Nie gram z uchem wklejonym do obudowy komputera tylko w słuchawkach. 👍 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) 30tys. miasto u mnie. Kurierzy inpostu normalnie dostarczaja i odbieraja w soboty. W kazda sobote. Korzystam z paczkomatu dosc czesto. Edytowane 28 Lutego przez DżonyBi
Reddzik 2 777 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) U mnie nie raz paczka przeleżała do poniedziałku, jak allegro nie ma napisu dostawa w sobotę, albo sklep i nie dopłacę, to będzie leżeć, samo z siebie nigdy nie miałem paczki w sobotę w paczkomacie, mieszkam w małym mieście, a o kurierze nie wspomnę. edit Przykład, jak w końcu @x-kom wyśle moją płytę główną na którą czekam od poniedziałku bez dopisku dostawa w sobotę, to jej nie będzie w sobotę w paczkomacie. Po prostu będzie leżeć przez weekend na magazynie. Edytowane 28 Lutego przez Reddzik 1
Zachy 590 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Jak zamawiam paczki do miasta rodzinnego, ponizej 50k mieszkancow odrobine, to paczki przywoza i rozwoza/odbieraja nawet kilka razy dziennie mam z okna widok na paczkomat inpostu sa przynajmniej 3-4 razy dziennie przy nim z odbieraniem paczek nieweekendowych w weekend tez nie ma tam problemu w Gdansku tym bardziej u mnie.
Rekomendowane odpowiedzi