Radio Tirana 1 042 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Caseking dodawał (albo wciąż dodaje) żelki do każdej paczki, więc to nie były żadne przeprosiny za opóźnione zamówienie.
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego @Meurondostałeś żółwika? Bez tego zdjęcie się nie liczy 2
Necronom 431 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego @Smalec liczymy na konkretnego mema do zaistniałej sytuacji 😉 2
ffallen 49 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Ale ja się @PiPoLiNiO nie dziwię, że już rzuca słowami na "ch" nawet. Kurdę, wiedzą, że chłop czeka miesiąc po premierze na kartę, mają jego zamówienie i wiedzą, że ten numer jest konkretnie jego - to już nie można było zadbać, żeby zrobić tą paczkę w weekend, skoro wiedzieli, że wyjdzie późnym czwartkiem? I nie trafia do mnie argument, że mają tysiące zamówień dziennie. Skoro zadbali aby wszyscy inni Astrale dostali z opcją weekend, to nie uwierzę, że to przypadek, że akurat jego zamówienie cudem pominięto Czysta złośliwość jakiegoś pracownika, co czyta to forum, albo znał sprawę, naprawdę PS: I teraz jeszcze przez cały weekend @PiPoLiNiO musi oglądać zdjęcia innych Astrali, co wszyscy dostali i będą się bawić w weekend, tylko nie on Tak po gamerowsku to szkoda chłopa bez kitu 1 1 1
Necronom 431 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Wszyscy to rozumieją, ale ten dziwny zbieg okoliczności jest na swój sposób zabawny 😉
Voodoo2 958 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego A Wy tak serio myślicie, że tam na logistyce jakiś magazynier zrobił na złość @PiPoLiNiO ? A niby skąd miałby wiedzieć, że to jego? Z centrali Prezes dzwonił? 17 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Caseking dodawał ok nie wiedziałem nawet, wydawało mi się że zaczął właśnie podczas premiery RTX3000 i RX6000?
x-kom 281 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, ffallen napisał(a): Ale ja się @PiPoLiNiO nie dziwię, że już rzuca słowami na "ch" nawet. Kurdę, wiedzą, że chłop czeka miesiąc po premierze na kartę, mają jego zamówienie i wiedzą, że ten numer jest konkretnie jego - to już nie można było zadbać, żeby zrobić tą paczkę w weekend, skoro wiedzieli, że wyjdzie późnym czwartkiem? I nie trafia do mnie argument, że mają tysiące zamówień dziennie. Skoro zadbali aby wszyscy inni Astrale dostali z opcją weekend, to nie uwierzę, że to przypadek, że akurat jego zamówienie cudem pominięto Czysta złośliwość jakiegoś pracownika, co czyta to forum, albo znał sprawę, naprawdę PS: I teraz jeszcze przez cały weekend @PiPoLiNiO musi oglądać zdjęcia innych Astrali, co wszyscy dostali i będą się bawić w weekend, tylko nie on Tak po gamerowsku to szkoda chłopa bez kitu @ffallen Wszystkie paczki Astrali zostały odebrane przez jednego kuriera, wszystkie były nadane w ten sam sposób.
Brolly 762 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 3 minuty temu, areczek1987 napisał(a): Ale w ten X-kom męczycie No co każdy chcę dostać czekoladowego zółwika Dobre idę oglądać live z amd 1 1
sovas 662 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-5090-gaming-trio-oc-32gb-dlss-4 xDDDDDDD 18k za trio 1
Qrdello 826 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego @PiPoLiNiO może jeszcze dojdzie w weekend, ja nieraz też mam paczki nadawane w piątek, standardy, i potrafią w sobotę być w paczkomacie. Jest jeszcze nadzieja. @x-kom Brawo raczej powątpiewam czy ktokolwiek uwierzy tutaj że to przypadek. "Jedna paczka w oddziale", aha :] No i mnie to wprawdzie nie dotyczy, bo mam wywalone na blackwella, ale z tą czekoladką to nieśmieszny żart Karty za naście tysi i nie stać Was jakiś porządny voucher za miesiąc oczekiwania wręczyć? Zrobiliście jajo przy premierze ps5, zrobiliście przy serii 3xxx, gdzie ludzie po pół roku na karty czekali, to że jesteście duzi znaczy mało, jak z ludźmi tak pogrywacie.
Voodoo2 958 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): Karty za naście tysi i nie stać Was jakiś porządny voucher za miesiąc oczekiwania wręczyć? ale dostali chyba 400 czy 500 zł zwrotu jeszcze
Qrdello 826 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, Voodoo2 napisał(a): ale dostali chyba 400 czy 500 zł zwrotu jeszcze I to jest ten porządny voucher ? NIżej tysiąca bym nie schodził.
lukadd 2 912 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Mnie zastanawia to podwójne przyjęcie w centrum logistycznym... Może cewki jeszcze testują na magazynie. 4
Qrdello 826 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Teraz, Voodoo2 napisał(a): gdzie indziej nic nie dostali To inna kwestia zupełnie. Nic patrzę na innych tylko na xkom, który robi takie premiery krzaki od jakiegoś czasu już Druga sprawa, że ludzie są tak napaleni na nowinki, że wyłącza się logiczne myślenie. Czasami warto pół roku poczekać, aż kurz opadnie i wtedy raz że za normalną kase kupić, a dwa od ręki prawie z półki.
bourne2008 1 204 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Mnie zastanawia to podwójne przyjęcie w centrum logistycznym... Dziwne, że może być jeszcze jedno centrum logistyczne między Częstochową a Gdańskiem? Co ty myślisz że kurier jedzie do Ciebie z Częstochowy ?
Zachy 586 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 1 minutę temu, bourne2008 napisał(a): Dziwne, że może być jeszcze jedno centrum logistyczne między Częstochową a Gdańskiem? Co ty myślisz że kurier jedzie do Ciebie z Częstochowy ? Do mnie jechal do 3City i nigdzie po drodze zadnych dodatkowych punktow nie zahaczal.
Voodoo2 958 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego no to zostaje tylko takie wytłumaczenie.. 1
Kanzu 206 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) 27 minut temu, sovas napisał(a): xDDDDDDD 18k za trio Godzinę temu było 17.3k, ale znikło ze strony 19k za Ventusa jest bardziej kuszące. Edytowane 28 Lutego przez Kanzu 1
Rekomendowane odpowiedzi