michaelius33 354 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Zawsze można kupić Radeona i pokazać środkowy palec Nvidii. Potem i tak zazwyczaj się okazuje, że po stabilizacji cen to ta Nvidia nie jest taka znowu dużo droższa
maxmaster027 887 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 27 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Trochę do merytoryki do poprawki, ale póki co. Koliber & Owl - Swierszcze w Asusie Reggae 01.mp3 cewki wyja aż trzęsą sie frendzle w kocu no tekst dobry 2
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Na szybko rzeźbione, ale mogę przysiąść i zrobić coś kompleksowego i szytego na forum (mam zioma, co w tym grubo siedzi). Edytowane 5 Marca przez JeRRyF3D
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Kurrrw chyba otworze tego Astrala i bede liczyl na szczescie
sideband 1 775 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 24 minuty temu, lysyn napisał(a): Napisałem i mnie olali. Kazali stery przeinstalować i potem już nie odpisali. To zrób im koło dupy na reddit to zaraz gadka się zmieni A pytali o wersje biosu?
sovas 662 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 25 minut temu, lysyn napisał(a): Chciałabym wymienić swoją kartę Innd3D X3 5090 na inna 5090 która jest cicha w idle i w której nie piszczą cewki (w mojej cewki nie piszczą ale w idle jest lekki szum który mi przeszkadza). Oczywiście dopłacę. Spoko opcja pod wodę w sumie.
lysyn 96 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Moje gadki z suportem Good morning. I bought an INNO3D GeForce RTX 5090 X3 card and the fans are running loudly at idle (about 1200 rpm). Previously, I had an INNO3D GeForce RTX 4090 iCHILL X3 card and it worked quietly in idle. This volume interferes with my work in windows. What can be done to make the card work quieter? This card like the 4090 has silent mode, have you added maybe a screen? Or higher resolution screen with this upgrade Because at a powerdraw of 50W or temp of 50C the fans start spinning. So you using this card more the you did before or something else changed With best regards, Max INNO3D Europe This is a version of the INNO3D GeForce RTX 5090 X3 card. Maybe it doesn't have a semi-passive mode? The fans are constantly spinning at 1200 rpm. Maybe some bios to reduce the speed of the fans because they are too loud. Hi, No this has the silent mode. Did you reinstall the drivers when you installed this card? I ja na koniec I have the latest drivers installed (after cleaning the old ones) and it is still 1200 rpm I juz potem nic nie odpisali. Ps. Jak się uruchamia Windows to karta chodzi cicho dopiero jak pojawia sie ekran logowania to juz jest głośniej i 1200 rpm na wentylach. Nie jest to jakoś bardzo głośno ale przy wcześniejszej karcie miałem ciszej. Edytowane 5 Marca przez lysyn
sovas 662 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca @lysyn A skąd jesteś? Możesz na priv napisać jak tu nie chcesz
lysyn 96 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Chełm. Lubelskie. Myślę że ta głośność wielu by nie przeszkadzała. Edytowane 5 Marca przez lysyn
sovas 662 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca A to daleko. Tak to bym mógł potestować i się wymienić jakby mi podpasowała, bo ja i tak woduję, więc mi zbędne chłodzenie, czy tryb 0 rpm ważne żeby miała dobre cewki i chip
lysyn 96 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) ROP ma wszystkie i cewki nie piszczą. Chyba że sam założę wodę. W 2500 bym się zmieścił? Edytowane 5 Marca przez lysyn
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Astral wczoraj wysłany utknął o 2 w nocy w jakimś przeładunku, pierwszy raz coś takiego natrafiam w środku tygodnia :O A też ciekawa sprawa - kupiłem ramy na morele, od supertech, a w śledzeniu paczki jest, że wysłał komputronik XDD
sovas 662 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 1 minutę temu, lysyn napisał(a): ROP ma wszystkie i cewki nie piszczą. Chyba że sam założę wodę. W 2500 bym się zmieścił? A jaką masz obudowę?
lysyn 96 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 2 minuty temu, sovas napisał(a): A jaką masz obudowę? Fractal Design Meshify 2 XL
michaelius33 354 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 3 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): A też ciekawa sprawa - kupiłem ramy na morele, od supertech, a w śledzeniu paczki jest, że wysłał komputronik XDD Zapewne to jakaś mniejsza firma, która ma dostęp do komputronika po cenach hurtowych. Jak kiedyś kupiłem dysk SSD i pendrive z Komputronika to z kolei jedno dostałem od nich z magazynu a drugie przyszło prosto z Action 1
sovas 662 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) 4 minuty temu, lysyn napisał(a): Fractal Design Meshify 2 XL To na spokojnie możesz wodować. Myślę, że do 2,5k coś się uda złożyć. Na front pewnie wejdzie chłodnica 360. Ja to bym coś takiego zrobił, tylko na 2 chłodnice, no ale trochę by to kosztowało Edytowane 5 Marca przez sovas
dhyde00 240 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Jeśli Gigabyte to tylko Gaming OC albo Aorus. Windforce odradzam, miałem 4090 i irytujące to było że raz na jakiś czas wiatraki chodzili nawet w idlu bo chłodzenie nie dało rady trzymać tryb pasywny. Oprócz tego zero problemu z cewkami 2
Kanzu 206 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Pierwsze waterforce w sprzedaży od gigusia z upośledzonymi cenami. 3
sovas 662 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) @lysyn Chyba idzie się zmieścić. Na szybko dodawałem, więc pewnie można poprawić, chłodnica jakaś grubsza itp. Musiałbyś sprawdzić co tam wejdzie do obudowy. Ja bym to wodował na 100% Jak nigdy nie składałeś custom lc, to bym zaczął od soft tube. https://www.angela.pl/index.php?d=koszyk&kid=c0312551-f9ba-11ef-9807-c81f66ed6571 Edytowane 5 Marca przez sovas 1
Voodoo2 958 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca nie oczekuj cudów, jeśli chodzi o kulturę pracy na jednej chłodnicy
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Dobra, zasilacz sprawdzony. Dark Power 13 Pro 1600W. Prawdziwy potwór. Musiało być dobrze. Tylko taka moc mogła okiełznać cewki Astrala! Także w końcu mogę cieszyć się sprzętem!!! Nie no kurwa, żartuję. Astral na śmietnik 😎 K*rwa mać 2
Gość Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Zachciało się kart żrących 600W to teraz z cewkami problemy, jakoś narzekania na cewki przy niższych modelach nie widzę
Rekomendowane odpowiedzi