bourne2008 1 207 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 10 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Wydano do doręczenia 9
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): A kiedy będziesz montował? Trza popcorn przygotować Jak bede mial wszystkie czesci (a powinny byc wszystkie dzisiaj) to sie odezwe do takiego ziomeczka co sie takimi rzeczami zajmuje i pewnie jutro by go zlozyl, o ile nie ma roboty nawalonej
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): A myślisz że strona nie ma profitów z tego że tu jest? Domyslam sie, ze to jest glownym powodem, dlaczego tutaj nadal jest, w innym wypadku kazdy admin juz dawno by go stad wywalil.
Tornado3 336 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 14 minut temu, Radio Tirana napisał(a): pod obciążeniem pod jakim obciążeniem ? tutaj masz stock
darekz 67 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 41 minut temu, mortir napisał(a): 27.02 zamówiłem też tego windforce z odbiorem osobistym w salonie. Tego samego dnia dostałem informację, że został wysłany do salonu i tyle. Od tego czasu cisza. Inna sprawa że śpiesząc się ze składaniem zamówienia, nie zorientowałem się że stracę prawo zwrotu, a w ciemno windforce nie wezmę mając już inspire ze znośną jakością pracy. Gdzie jest taki zapis, że nie możesz zwrócić towaru przy odbiorze w salonie? Zawsze zamawiam do salonu i z kilkanaście razy do salonu zwracałem właśnie... To nie jest rezerwacja jak w Euro. Edytowane 6 Marca przez darekz
Radio Tirana 1 056 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 7 minut temu, Tornado3 napisał(a): pod jakim obciążeniem ? Pod takim
ostryb 17 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Szybkie pytanko. Za 650£ mogę kupić Gainward GeForce RTX 5070 Phoenix. Ale za 900£ ZOTAC NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti. Pytanie czy warto dopłacić do Ti?
Tornado3 336 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca @Radio Tirana rozróżniasz stock od UV ? u Ciebie jest 0.935v
Radio Tirana 1 056 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 7 minut temu, Tornado3 napisał(a): rozróżniasz stock od UV Mam wrażenie, że nie do końca zdajesz sobie sprawę jak karta graficzna zachowuje się gdy jest dojeżdżana Furmarkiem. Mianowicie samoczynnie zrzuca zegary i napięcie. Nigdy nie utrzyma stockowego napięcia. Edytowane 6 Marca przez Radio Tirana 1
Tornado3 336 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca w porządku ja tam wole w grach testować ew 3dmark
Radio Tirana 1 056 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca I bardzo dobrze, ponieważ tylko grach czy 3D Marku można zweryfikować stabilność OC albo UV. Natomiast jeżeli chcesz szybko zweryfikować jakość chłodzenia karty to mimo wszystko wypalarki pokroju Furmarka czy OCCT są niezastąpione.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Ktos chetny? Edytowane 6 Marca przez DżonyBi
lysyn 96 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Czekam na TUF 5090 do testów. Ma być po niedzieli. 1
bourne2008 1 207 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 54 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Jak bede mial wszystkie czesci (a powinny byc wszystkie dzisiaj) to sie odezwe do takiego ziomeczka co sie takimi rzeczami zajmuje i pewnie jutro by go zlozyl, o ile nie ma roboty nawalonej Jak możesz Toż to sama przyjemność składać takiego potwora.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 14 minut temu, bourne2008 napisał(a): Jak możesz Toż to sama przyjemność składać takiego potwora. Jak wspominam sobie składanie aktualnego kompa, - który finalnie nie odpalił - to wole dać gościowi co zrobi to porządnie i mieć w dupie, szczególnie że tu jeszcze więcej roboty będzie bo dużo tych wiatraków argb Edytowane 6 Marca przez Tester Wrażeń
maxmaster027 893 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 13 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): A tak abstrahując, gdzie Ci wszyscy krzykacze od palących wtyczek? Coś od 3 premierowych ani widu ani słychu o kolejnych Najwyraźniej ludzie tutaj na forum potafią podłączać
Tornado3 336 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 11 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Zadna ilosc rurek nie pomoze przy 41mm grubosci karty i 300W poboru w 5080 X3 chłodzenie jest identyczne a tam 360W
sideband 1 781 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 23 minuty temu, MarcoSimone napisał(a): @PiPoLiNiO Mała podaż, mało pożarów Prędzej zrobią parę benchmarków, a później siedzą na forum do kolejnej premiery 2
sovas 662 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 34 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): A tak abstrahując, gdzie Ci wszyscy krzykacze od palących wtyczek? Coś od 3 premierowych ani widu ani słychu o kolejnych Teraz każdy kupował w zestawie miernik i kamerę, do tego oczywiście nowy przewód i czujniki temperatury w złączu Btw starałem się ostatnio monitorować temperaturę na złączu od karty i tak średnio pod obciążeniem 55 stopni. Trochę pomagają na pewno wentylatory na karcie, bo czuć strumień powietrza w tym miejscu. Zobaczymy jak będzie na bloku wodnym, ale nie widzę zagrożeń 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 1 godzinę temu, darekz napisał(a): Gdzie jest taki zapis, że nie możesz zwrócić towaru przy odbiorze w salonie? Zawsze zamawiam do salonu i z kilkanaście razy do salonu zwracałem właśnie... To nie jest rezerwacja jak w Euro. Liczy się forma zawarcia umowy (zdalna). Nie odbioru. Jak zamawiasz netem, a odbierasz osobiście = nie ma to nic do rzeczy = możesz oddać, tak, jak przy zamawianiu z netu.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca offtop: https://videocardz.com/pixel/mindfactory-delists-all-geforce-rtx-40-50-cards-amid-insolvency-rumors
mortir 6 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 1 godzinę temu, darekz napisał(a): Gdzie jest taki zapis, że nie możesz zwrócić towaru przy odbiorze w salonie? Zawsze zamawiam do salonu i z kilkanaście razy do salonu zwracałem właśnie... To nie jest rezerwacja jak w Euro. Może i racja, chociaż nie jest to takie do końca jednoznaczne bo w regulaminie jest przewidziana rezerwacja i wyraźnie wylaczono wtedy prawo odstapienia. W systemie widnieje jednak jako zamówienie. Jeśli będę chciał wziąć do sprawdzenia to jeszcze poproszę o mailowe potwierdzenie. 21 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Liczy się forma zawarcia umowy (zdalna). Nie odbioru. Jak zamawiasz netem, a odbierasz osobiście = nie ma to nic do rzeczy = możesz oddać, tak, jak przy zamawianiu z netu. Pod warunkiem, że zawierasz umowę na odległość a nie dopiero w salonie przy płatności.
Prykon 17 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Boże coś się stało? Ponad godzina bez posta. Zaczynam się martwić 1
Rekomendowane odpowiedzi