Phoenix. 4 714 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca https://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-pro-6000-blackwell-leaked-24064-cores-96gb-g7-memory-and-600w-double-flow-through-cooler 1
lukadd 2 908 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 4 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Dzieki, ale wlasnie dopytuje w tej sytuacji, ze niby jest jakis problem z robieniem UV na 50XX - a widzialem ze paru tutaj sie to udalo Nawet nie próbuj UV na obecną chwilę jak nie ogarniasz tematu, bo są z tym problemy. I te filmiki z youtuba nic ci nie pomogą. Edytowane 8 Marca przez lukadd 1
maxmaster027 882 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 52 minuty temu, BarBar009 napisał(a): Śmietnik tu jest cały czas Dokładnie był ale nie aż taki Na poczatku premierty (długo wyczekiwanej) RTXów mnniej wiecej tak było potem w pipolinio i jego świerszcz w miare rozwoju sytuacji bardziej w cos takiego sie przeksztalcilo Ponoć prace trwaja
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) @PiPoLiNiO jak to bylo w koncu z twoimi cewkami, one graly na pulpicie bez obciazenia? Bo ja sobie sprawdzilem i jest tak: Bez sluchawek: 1. Wymagająca gierka - nie slychac wcale albo bardzo delikatnie bo wentyle i mniej fps 2. Wymagajaca gierka - menu duzo fps - slychac delikatnie 3. CS:2 - slychac juz znacznie (wzgledem reszty przypadkow), ale w zadnym wypadku jak z tych przeroznych filmikow z neta 4. OCCT Benchmark - dziwna sprawa, cewki zaczynaja piszczesc jak komar, a jak zaczynam jezdzic myszka po pulpicie (i tylko konkretnie po nim!) zaczyna sie robic dzwiek jakbym machal myszka w menu jakiejs gierki ktora ma dzwiek po najechaniu na opcje, zas scroll na przegladarce czy cos cisza, ewentualnie ten dzwiek komara, ale wciaz pod obciazeniem OCCT Sluchawki: - W kazdym tescie nic nie slychac wszystko w 4k/240hz Edytowane 8 Marca przez Tester Wrażeń
Zachy 586 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 30 minut temu, DżonyBi napisał(a): nawet Trio, w ktorym poskapili komory parowej. Won! Ta osoba ktora grzecznosciowo wziela ode mnie Trio byla zadowolona z kultury pracy i temperatur. Nie miales a widzę wiesz lepiej 21 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Dzieki, ale wlasnie dopytuje w tej sytuacji, ze niby jest jakis problem z robieniem UV na 50XX - a widzialem ze paru tutaj sie to udalo Trzeba rozpracowac myki jak ruszać krzywa napięć zeby sie nie rozjezdzaly. Ale ciezko to wytlumaczyc
RTX4090 358 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Przygody pimpusia ze sprzętem ... To mi przypominają przygody innego forumowicza... tylko tamten brał kredyty non stop, ze wszystkim miał problem, po czym karta i tak lądowała na allegro 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): W słuchawkach nic nie było słychać. Bez słuchawek każda gra to komar, scrollowanie stron, przełączanie okien w Windows, jeżdżenie po ikonach paska zadań Ale wszystko co zwiazane z pulpitem bez zadnych obciazen benchmarkami jakimis, ta?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń jop Kumam, no to mi sie pofarcilo wzglednie. Teraz musze w koncu ja pogrzac dluzej i zobaczyc czy czasami mi psikusa nie zrobi i sie nie zmieni na gorsze
Zachy 586 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Grzecznościowo przepłaciła 🤭🤭🤭 Patryk, spokoj! Przywracam Cie do porzadku. Kazde slowo, kazdy gest ma znaczenie! Edytowane 8 Marca przez Zachy
BarBar009 62 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń jop Od 3 generacji ASUS obrywa, że jego cewki są najgłośniejsze i najbardziej irytujące i dalej nic z tym nie robią... Potrafią wsadzać 4 wentylatory (głośne XD), 3kg chłodzenie za miliony monet i po co jak cewki bardziej wkurzają niż Ventus... Podziwiam ludzi co kupują karty z 2 ręki albo na OLX bez możliwości zwrotu, trafisz na takiego komara i nie pozostaje nic innego jak sprzedać innemu frajerowi.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 39 minut temu, Zachy napisał(a): Ta osoba ktora grzecznosciowo wziela ode mnie Trio byla zadowolona z kultury pracy i temperatur. Nie miales a widzę wiesz lepiej Wiem czego chce jezeli chodzi o chlodzenie. Przed Liquidem 4090 mialem prawie 2 miesiace 4090 Trio tez bez komory parowej i tez z 8 rurkami cieplnymi. Porownywalem wagowo i rozmiarowo oba coolery, i nawet jak cos pozmieniali to szalu nie ma. Cooler bardzo zblizony. Widzialem testy MSI Trio 5090 w internecie. Poziom prawie 5090 FE. Moze poza vram, bo tu troche lepiej na Trio. A to, ze ktos jest zadowolony to nawet nie skomentuje tego. Tutaj ktos nawet dobrze nie wygrzal Trio 5090. 530W raptem, a 73C@1700rpm Archiwalne zdjecie mojego 4090 Trio. Spoiler Jestem otwarty na dyskusje Edytowane 8 Marca przez DżonyBi
maxmaster027 882 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 42 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jeszcze za mną zatęsknisz Zniknę jak tylko Twoja przepowiednia o 4090 za 3.5K zł się spełni 😎 Jak nv bedzie dalej tak odcinała wafle (postępowo) to 4090 zestarzeje sie jak wino le chateau de chatel Jeżeliby porównać karty do dobrego wina, to 4090 jest tym najbardziej na prawo Edytowane 8 Marca przez maxmaster027
Stjepan 2 376 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca I jak to ma się nie palić? Przewód RTX 5090 z rekordową temperaturą
Kadajo 7 408 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 57 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-pro-6000-blackwell-leaked-24064-cores-96gb-g7-memory-and-600w-double-flow-through-cooler No, nareszcie jakiś porządny RTX a nie te popeliny co wypuścili do tej pory 1 1
Tankietka 218 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca To czekam kolejny rok. Czy tam dwa. Rok temu znawcy mi doradzali bym nie kupował 4000 a poczekał na 5000.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 6 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a): Nwm dziwne te dane, zareczam, ze nic 5578rpm nie chodzi. No jakas lebiega mi to skladala ewidentnie, mega wkurwiony jestem xd Więc wiemy zatem dlaczego, jak ktoś pisze: "pytałem w serwisie czy mi cep X pociągnie gpu Y" robię MEH & L O L &! MEH ?! Wielu się wydaje (nie mam pojęcia z czego to wynika), że w serwisach, to pracują jacyś turbo fascynaci IT, co śpią na forach. A wielu z nich, to zwykli partacze, którzy tu na forum, wielu naszym "amatorom" mogliby buty czyścić. Edytowane 8 Marca przez JeRRyF3D 1
Marcusfff 274 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca @Zachy Sprzedajesz swojego Astrala? Jeżeli tak, to dlaczego?
Zachy 586 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Jeszcze sie waham. Jestem zawiedziony wydajnością vs wattage TO co i jak ogrywam nie wymaga tez 5090 Edytowane 8 Marca przez Zachy
Stjepan 2 376 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Przydał by się 7090 128GB GDDR7 1500W będzie żreć.
Lameismyname 2 340 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca @Smalec i co, będzie coś z tej przeróbki z akwarelarzem czy odpuściłeś? 😀
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) No i chu w du. Cewki sie zaczely odzywac wszedzie, w dodatku zasilacz wydaje co jakis czas dziwny dzwiek klikniecia, jak od myszki czy cos Ale sie jeszcze waham czy co zasilacz czy karta ten dzwiek daje Edytowane 8 Marca przez Tester Wrażeń 2
Rekomendowane odpowiedzi