Nie zazdroszczę przygód, może jednak trzeba wyższe ceny ustawiać?
Ja już chyba wspominałem, że miałem tylko jedną głupią sytuację, a tak - zero problemów.
A sprzedałem w swoim życiu... <sprawdza archiwalny budżet>: myszkę, dwa komplety RAM, wentylatory, trzy obudowy, słuchawkę BT, pada, trzy karty graficzne, dwa zasilacze, skaner, procesor, płytę główną, kartę dźwiękową, monitor, ramię do monitora (jedno i drugie chyba po siedmiu-ośmiu miesiącach ) i kierownicę. Były też buty, jeansy i kurtka.
Niekoniecznie, ja sprzedawałem kartę pamięci do Xboxa, kupujący założył z dupy spór w którym napisał - "Witam testowałem 3 razy i transfer spada nagle nie utrzymuje zapisywanej danej prędkości Przesyłam zdjęcie plamy na dysku !! Mają dziwny odcień", ja odrzuciłem możliwość zwrotu i po około 2 tygodniach decyzja olx o przelaniu mi kasy.
Całe 7 zł drożej mamy lepszy dysk z 5 letnią gwarancją https://www.morele.net/dysk-ssd-kioxia-exceria-pro-1tb-m-2-2280-pci-e-x4-gen4-nvme-lse10z001tg8-9597237/
W tym Verbatim mogą już od dawna siedzieć kości QLC, wersja 4TB tak występuje na dodatek z innym kontrolerem.
Rekomendowane odpowiedzi