Nex1M 113 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) https://www.morele.net/lian-li-lian-li-strimer-wireless-12v-2x6-gpu-kabel-wide-14200330/ Edytowane 20 Kwietnia przez Nex1M 1 1
Tolfu 36 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): No ten pająk okropny jest i ułożenie kabli nic nie da. Nie wiem kto to wymyślił z tym kablem 12vhpwr, ale myślę, że to można było wymyśleć lepiej 2 godziny temu, ShaDow_Pro napisał(a): Te przewody na zdjęciu wyglądają, lekko mówiąc niekorzystnie. Jak kupię modularny zasilacz to będą lepiej wyglądać Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Kupujesz kabel z wtykiem kątowym i tyle. Prawdopodobnie kupię to bo inaczej się nie uda przez ten kabel a wyginać go nie można
Slayer 253 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Teraz dopiero przeczytałem o tym, że physx 32 bit ucinaja na tej nowej serii. Czy oni są normalni? aż mi się odechciało robić upgrade GPU... 1
Slayer 253 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Nie, lubię czasami wracać do takich gier jak borderlands2. Co to w ogóle za odpowiedź lol 1 1
DżonyBi 1 968 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Ktos tu pisal, ze na nowych sterach w idle spadl pobor wat? Teraz mam ~15W. Wczesniej ~25W. Taktowanie w idle spadlo. Edytowane 20 Kwietnia przez DżonyBi
Phoenix. 4 712 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 8 godzin temu, ju-rek napisał(a): UV 2820 - 1.0V Wlacz TAA jak juz chcesz porownywac
ju-rek 444 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 8 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wlacz TAA jak juz chcesz porownywac Gdzie jest pokazane, że mają włączone?
Phoenix. 4 712 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Domyslne ustawienia to wlaczone TAA oraz maja max ustawienia Ustaw max preset i reszte popraw manualnie na maxa to bedziesz mial ich ustawienia. Chyba, ze ja sie myle ale to by trzeba zapytac jak mieli w tej zakladce ustawione Edytowane 20 Kwietnia przez Phoenix.
Phoenix. 4 712 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Teraz nagle kazdy bedzie gral w Borderlands 2 z 2012r 2
Phoenix. 4 712 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia No i nadal bedziesz mogl w niego grac
Slayer 253 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Ty normalny jesteś? Odpowiadasz jakbyś był 12 latkiem, naucz się trochę kultury człowieku. 1
luk21pl 42 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Jak wygląda sprawa physx liczonego we współpracy z geforce 1050TI? Jest sens się w to bawić? Sterowniki wtedy muszą być dla serii 5xxx i 1050 ti?
areczek1987 898 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Ktoś coś już dostał z tych przecen na xkom i podzieli się jak to działa?
kamilos69 316 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 2 godziny temu, Karro napisał(a): albo bedze chodził specjalnie w pewne miejsce w biurze by zbić szybę w mirror edge Ci ludzie nie grali w te gry.Wiedza z filmików youtube Swego czasu Mafia 2 z PhysX robiła wrażenie. Ale niestety sama NV zaorała swój własny pomysł na fajną fizykę.
Phoenix. 4 712 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Pomysl na fizyke to zaorali deweloperzy, nvidia dala narzedzie, z ktorego jak widac nie bardzo dzis sie korzysta lub w malym stopniu i fizyka w grach to cos obcego. 1
DżonyBi 1 968 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Przy okazji wklejam odpowiedź Nvidii.
Phoenix. 4 712 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-576-02-driver-said-to-be-affected-by-serious-gpu-temperature-sensor-bug 1
musichunter1x 1 307 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) "“NVIDIA: THE WAY IT’S MEANT TO PLAY YOU” Ogrywają ludzi, jak tylko mogą. Ciekawostka... W Space Marine 2 zwykłe tekstury zapychają się na 4gb oraz 6gb, zależnie od ustawień, ale Nvidia daje sobie radę w1080p przez lepszą kompresję tekstur lub coś takiego. Przynajmniej w lokacjach gdzie to testowałem, a były to m.in. te z filmu. Edytowane 21 Kwietnia przez musichunter1x
sideband 1 770 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia NV nie posiada żadnej lepszej kompresji textur.
Rekomendowane odpowiedzi