Tolfu 36 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Ciekawe czy kiedyś to naprawią xd grałem w fc 25 jak coś Edytowane 5 Maja przez Tolfu
Tolfu 36 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 5 minut temu, Karro napisał(a): Nigdy,musisz przekasować OC uv Nie robiłem nigdy oc ani uv
leven 539 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 16 minut temu, Tolfu napisał(a): Ciekawe czy kiedyś to naprawią xd grałem w fc 25 jak coś Spróbuj zaktualizować DX poprzez pliczek: https://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718ccc4-6315-4d8e-9543-8e28a4e18c4c/dxwebsetup.exe Po pobraniu pliczka uruchom go i na drugiej stronie odptaszkuj ofertę instalacji paska bing, bo to śmieć jakiś.
j4z 941 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 51 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dali ujowy żel który wypływa. Ma być niby jakaś akcja serwisowa. https://videocardz.com/newz/thermal-gel-on-gigabyte-rtx-50-cards-may-slip-and-expose-components lol, jaki cyrk, ceny windują to chociaż jakość by trzymali...
j4z 941 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Nie siedzę jakoś mocno w temacie. Myślałem, że nie muszę, jak Wy siedzicie.
j4z 941 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): No wystarczyło zapytać https://forum.ithardware.pl/topic/10449-którą-z-tych-czterech-5080-wziąć/page/2/#findComment-209462
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @j4z nie sluchaj go, ten zel wyplywa tylko jak karte dajesz wertykalnie xd
krulaks 59 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 56 minut temu, PaVLo napisał(a): Nie złapią mnie na to Chyba nie jest źle. Nie jest to Ventus to i da radę chłodzić 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Z fizyki to Ty uciekałeś co? Bo przecież poziomo żel utrzyma konsystencję. Wiadomo Pokaż jeden przypadek wyciekającego żelu przy standardowym montażu. Skoro ktoś daje kartę pionowo i wtedy żel ma drogę spływania równo z grawitacją to oczywiście jest większa szansa na takie coś. Dokładnie taka sama sytuacja była z wyciekającym ciekłym metalem w PS5 stawianym pionowo
Pitt_34 326 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Godzinę temu, j4z napisał(a): Jaki kurła żel!? W razie co, normalnie kartę montuj i będzie ok
Ogider 103 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Człowiek po czekaniu sobie zamówił wreszcie 5080(w sumie zawsz 14 dni na zwrot ; )) to teraz informacja że za zakrętem wersja super Jak żyć.
Pitt_34 326 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Podeślij link do karty normalnie zamontowanej w której wyciekł żel.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Okej. Czyli jak kupi, żel wypłynie i coś uszkodzi, to w razie czego pokryjesz mu straty, bo przecież nie wypłynie Gdyby żaba żyto żarła to by munką srała Jak dla mnie mega przesadzasz. Było parę przypadków, że żel był problemem w montażu wertykalnym, nic o standardowym montażu i dla mnie to brzmi logicznie. Nie uciekałem z lekcji fizyki, właśnie dlatego brzmi dla mnie logicznie, że skoro ten żel ma bardziej płynną konsystencję grawitacja może go stopniowo ciągnąć w dół. Jak masz normalny montaż to wątpie, że cokolwiek się stanie
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja https://ithardware.pl/aktualnosci/geforce_rtx_5080_super_i_rtx_5070_super_coraz_blizej_przecieki-41357.html 5 minut temu, Ogider napisał(a): Człowiek po czekaniu sobie zamówił wreszcie 5080(w sumie zawsz 14 dni na zwrot ; )) to teraz informacja że za zakrętem wersja super Jak żyć. Hold!
j4z 941 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Ja tam nie będę holdować przez pół roku lub więcej. Chcę grać teraz. A po premierze pewnie znowu trzy miesiące cyrków z dostępnością...
Spl97 1 293 Opublikowano 5 Maja Autor Opublikowano 5 Maja 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/geforce_rtx_5080_super_i_rtx_5070_super_coraz_blizej_przecieki-41357.html Hold! Zródło? MLID i wszystko jasne . Dać na wstrzymanie.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): No tak. Kto broni żelu? Posiadacze Gigabyte. Nie mam linków. Ale może za miesiąc-dwa, link będzie prowadzić do Waszych postów No nie masz linków bo sobie teoretyzujesz tylko Jakbym nie miał gigabyte to samo bym gadał. Tak samo broniłem wygląd suprima kiedy cisnąłeś go od gówna próbując na siłe kupić Astrala
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Nie da się obronić tego co jest brzydkie Da się, jeśli inne zalety produktu przeważają
Pitt_34 326 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): No tak. Kto broni żelu? Posiadacze Gigabyte. Bronię, bo jeszcze mi nie wyciekł, jak wycieknie to przestanę bronić 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Da się, jeśli inne zalety produktu przeważają Astrala z jego brzydotą nie da się obronić
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Piszesz tak, jak byś nie gadał ze mną prywatnie, i nie wiedział, że najnowsza sztuka jest w pip cicha w grach, za to słychać ją w przeglądarce Więc gdzie te zalety ja się pytam. Astral chociaż jest ładny No ale miałeś suprima gdzie na pulpicie nie grał + suprim jest chłodniejszy, ma cichsze wentyle i cichsze cewki w grach A co do żelu jeszcze to ja przecież mam luźno nabite na tej karcie 100h-140h gameplayu + benchmarków, gdzie ten typek z posta o wycieku z wertykalnego montażu pisał, że grał godzine dziennie i mu wylazło poza kartę Edytowane 5 Maja przez Tester Wrażeń
leven 539 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja No z tymi wyciekami, to już było klepane, że są: https://ithardware.pl/aktualnosci/gigabyte_wyciek_zelu_termicznego_geforce_rtx_50-41132.html
Rekomendowane odpowiedzi