Bodhi 3 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja PiPoLiNiO, to pochwal się jaka marka i model ostatecznie z tych 20 wygrał, bo się można było pogubić...haha
ODIN85 3 502 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): RODACY! I RODACZKI! Chciałbym wszystkich poinformować, że trafiłem 10/10! Pulpit cisza, w grach niemal cisza całkowita. Oczywiście jeśli za 2 dni wszystko się zjebie, to przez Waszą zawiść, że w końcu się udało! Uszy rano myłeś? 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @PiPoLiNiO udaje ze już wszytko ok i ze trafił na fest sztukę 8
MarcoSimone 671 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Czołgiem, Co może powodować znikanie obrazu na 2-3s? Nawet w idle. Piszę tutaj bo może to GPU broi? Edytowane 14 Maja przez MarcoSimone
sovas 662 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 52 minuty temu, Doamdor napisał(a): Ktoś chętny? Ileee Jak 5080 to tylko outlet za < 4,5k. Pojawiają się co jakiś czas. 34 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie 20, ledwie 12 sztuk wystarczyło MSI SUPRIM Jakie 10/10? Musiałaby wyglądać jak astral
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 22 minuty temu, MarcoSimone napisał(a): Czołgiem, Co może powodować znikanie obrazu na 2-3s? Nawet w idle. Piszę tutaj bo może to GPU broi? Sterowniki. 1
Doamdor 1 784 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 37 minut temu, sovas napisał(a): Ileee Jak 5080 to tylko outlet za < 4,5k. Pojawiają się co jakiś czas. Jakie 10/10? Musiałaby wyglądać jak astral Astral za 4,5k?
Faflucy 312 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Godzinę temu, MarcoSimone napisał(a): Czołgiem, Co może powodować znikanie obrazu na 2-3s? Nawet w idle. Piszę tutaj bo może to GPU broi? Chujowe sterowniki, u mnie monitor w ogóle nie wstaje jak przedzie w stan głębokiego uśpienia. Czasami jeszcze mam jakieś artefakty w filmikach na platformie X. 1
sovas 662 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @Doamdor Za astrala to ciężko. Z asusa to najczęściej: Bardziej mi chodziło o to, że bym nie dał 5k+ za te karty.
DżonyBi 1 970 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja https://www.techpowerup.com/review/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-rgb-plus-oc/ 1
krulaks 59 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 8 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jak nie, jak tak. Przypomniałem sobie o studiującej kuzynce 🤣🤣🤣 Jak to jest, -10% na studenta?
ket_rab 227 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @PiPoLiNiO są nawet stetoskopy bezprzewodowe i larwy świerszczy można nasłuchiwać
krulaks 59 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Update co do częściowo zwróconego Astrala LC: Postała karta pionowo to pompa przestała taka mielić. Zwrot i tak leci bo cewki słychać na pulpicie
krulaks 59 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Po czasie zaczęły dawać czy od początku? Trudno powiedzieć, wcześniej było słychać tylko pompę - zagłuszała wszystko 1
Pitt_34 326 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Obawiam się , że w Twoim przypadku to będzie bardzo trudne
Doamdor 1 784 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 4 godziny temu, sovas napisał(a): @Doamdor Za astrala to ciężko. Z asusa to najczęściej: Bardziej mi chodziło o to, że bym nie dał 5k+ za te karty. Poniżej 5k nie kupisz dobrej wersji RTX 5080.
ODIN85 3 502 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Kumam. Cóż, próbuj dalej. W końcu się uda Ja od pół dnia się jaram jak głupi, że w końcu jest ideolo. I oby tak zostało... Jak sytuacja?
Zachy 586 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 15 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie 20, ledwie 12 sztuk wystarczyło MSI SUPRIM A jak Ci dawno temu mowilem ze powinien byc suprim to miałeś wywalone
sovas 662 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 9 godzin temu, Doamdor napisał(a): Poniżej 5k nie kupisz dobrej wersji RTX 5080. Za około 4,5 jedynie outlet na ten moment Ale te outlety są przeważnie w idealnym stanie po zwrotach 14 dniowych. Sam tak kupiłem 5070ti za 3,350. Trzeba niestety mieć ustawionego bota swojego, ewentualnie powiadomienia z discorda, bo znikają szybko.
TheMr. 2 606 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Ktoś widział MSI Vanguarda 5070Ti bliżej 4.2k zł? Bo niestety ale muszę wymienić kartę przez brak DP 2.1 w 4xxx A monitor zaraz ma premierę i trzeba się przygotować
Rekomendowane odpowiedzi