SmogSmok 279 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Jest moc Edytowane 12 Września przez SmogSmok 1 1
Doamdor 1 788 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) RTX 4090/5090 z DLSS daje radę, gorzej z resztą kart. Pojawi się więcej takich gier, to ludzie będą mieli powód do upgrade na RTX 60xx, a biznes nadal będzie się dobrze kręcił. Edytowane 12 Września przez Doamdor
ODIN85 3 502 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 40 minut temu, SmogSmok napisał(a): Jest moc Nawet nie ma roku od premiery a 5090 już na złom 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Ja bym już chętnie na 6090 wymienił ale Jensen mówi że jeszcze nie ma natomiast sama gra to oczywiście kasztan Edytowane 12 Września przez Fenrir_14 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @sideband co zrobisz jak się lenie ociągają z robotą haha
Doamdor 1 788 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 5 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Ja bym już chętnie na 6090 wymienił ale Jensen mówi że jeszcze nie ma natomiast sama gra to oczywiście kasztan Włącz MFG x2 to będziesz miła RTX 6090, MFG 3x da ci RTX 7090, a MFG x4 RTX 8090. 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) @Doamdor wtedy z kolei nowa technologia wyświetlaczy jest potrzebna, bo dzisiejsze OLEDy i G-Sync nie dają rady. Obraz jakiś taki rwący, rozmazany, jakieś artefakty, szumy i zniekształcenia. Nie podoba mi się to Zabiera przyjemność z rozrywki. Wolałbym jednak wydajniejszą kartę Edytowane 12 Września przez Fenrir_14
sideband 1 775 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @Fenrir_14 lenie to będą lać wodę jak przy 5090, a rzeczywistej mocy będzie przybywać niewiele
Voodoo2 958 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Każda grę można obciążyć ledwie widocznymi ficzerami, żeby na wykresach prezentowało się to jako graficzny chad albo słabo zoptymalizowany dziad w zależności od interpretacji poszczególnego gracza
Fenrir_14 825 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) @sideband niestety tak prawdopodobnie będzie. Konkurencja na rybach więc hulaj dusza piekła nie ma ;/ Edytowane 12 Września przez Fenrir_14
Doamdor 1 788 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @Fenrir_14 RTX 6090 będzie wydajniejszy, lecz jak wyjdzie, to wyjdą nowe gry i znów będzie walka o 60 fps z DLSS w 4K.
Fenrir_14 825 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Jeżeli będzie wydajniejszy w stosunku do 5090 tak jak wydajniejsza była w dniu premiery 4090 do 3090 to ja narzekać nie będę 😀
areczek1987 908 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Godzinę temu, SmogSmok napisał(a): Jest moc Ty sobie drwisz?
sideband 1 775 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 33 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @sideband niestety tak prawdopodobnie będzie. Konkurencja na rybach więc hulaj dusza piekła nie ma ;/ O tak będą Do tego ten HL2 RTX to pewnie nigdy nie wyjdzie pełniak 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Czekają pewnie na odpowiednią okazję więc może w 2054 zagrasz z okazji 50th Anniversary Gift Edition 🤣🤣
areczek1987 908 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) 59 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Jeżeli będzie wydajniejszy w stosunku do 5090 tak jak wydajniejsza była w dniu premiery 4090 do 3090 to ja narzekać nie będę 😀 Koło 30 jak dobrze pójdzie 40% za top jeszcze pytanie czy inflacji przy tym jeszcze nierewolucyjnym 3Np dołożą. Powinni czekać do 2Np ale to 2028 i będzie wtedy min 30% do ceny. Konkurencją dla domowych składaczy konsol są centra danych i tyle popłaczesz. Pytanie ile jeszcze mogą W w chłodzeniu i dostarczaniu wepchnąć. Nie wiem z czego ta gierka ma te wymagania i gdzie resztę czasu włożyli deweloperzy. Gra dla tych co mają FG tylko... Edytowane 12 Września przez areczek1987
tomcug 2 440 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Godzinę temu, sideband napisał(a): Do tego ten HL2 RTX to pewnie nigdy nie wyjdzie pełniak Zdaje się, że NVIDIA wzięła projekt pod swój "patronat", to może za kilka lat wyjdzie.
sideband 1 775 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września To jest projekt społeczności NV to tylko im pomaga w implementacji pewnych rzeczy. NV to cwaniaki też nie chcą wykładać na to kasy Między czasie wyszły łatki do tego "wspaniałego" demka
Totek 784 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Takie wymagania z taką grafiką?? Fajny ten UE5. Jeszcze trochę to na samą informacje o zastosowanym silniku będę skreślał gry, a to już kolejna gra z kolei która wygląda słabo a wymaga cudów. Borderlandsowi graficznie bliżej do Fortnajta niż Crysisa.
babayaga 136 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Pobawiłem się tym FG w świeżo kupionym 5070ti. Kurde nie ma tragedii, ale faktycznie +90 fps natywnie musi być. Czuć lekki wzrost input laga, ale do przeżycia w grach singlowych, po chwili się przyzwyczajam. Myślałem, że będzie sporo gorzej. Za to włączenie FG przy 50-60 fps lub o zgrozo mniej, wywołuje u mnie dosłownie zawroty głowy, coś podobnego mam na VR jak fps zleci poniżej 90. Może na padzie byłoby ok, ale na myszce totalnie dla mnie niegrywalne. No i mega podoba mi się dlaa, super to wygląda na 1440p.
babayaga 136 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września X2. X4 wiele nie poprawiał, a lag ciut większy. Może na oledzie x4 lepiej wypada. Ja mam 240hz ips obecnie.
Rekomendowane odpowiedzi