oldfashioned 459 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Niechlujny? Chyba ktos jest troche przebodzcowany tymi idealnymi setupami, gdzie ludzie maja 50m2 z jednym stolem na srodku, wszystko na bialo
Lameismyname 2 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Teraz, Smalec napisał(a): @Lameismyname a karawana z testami jedzie dalej, do kolejnego miasteczka. Ludzie, zamykajcie chałupy i obudowy! Ta. Przychodzą niby powróżyć z mobo, a potem po 9800X3D zostają tylko pogięte piny A potem myk na olx. 2
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 minutę temu, Lameismyname napisał(a): Ta. Przychodzą niby powróżyć z mobo, a potem po 9800X3D zostają tylko pogięte piny A potem myk na olx. Cze ty dalej nawijasz temat o 9800X3D od rana?
Smalec 1 551 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 3 minuty temu, AudRob napisał(a): Po przeczytaniu twego komentarza przypomniała mi się jedna baba co przyjechała Oplem do serwisu na wymianę oleju ale trafiła na swego. Gość spuszcza olej a ona mówi panie co tu taki bałagan i śmierdzi tym olejem on zakręca korek opuszcza auto i mówi proszę jechać do salonu kosmetycznego niech tam robią pani auto nie będzie śmierdziało i czysto będzie . Baba krzyczy płacę i wymagam musi pan zrobić gość na to nic nie muszę i won z zakładu. Nawet odejmując ten burdel, ty też testujesz hardware na kartonach, albo z dwiema kartami w środku? 1
Lameismyname 2 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 minutę temu, AudRob napisał(a): Cze ty dalej nawijasz temat o 9800X3D od rana? Cze. Nie oceniaj wyrwanego z kontekstu. Z kolegą @Smalec zeszliśmy na pewien wątek, a akurat miałem zdjęcie z dywanem w zanadrzu 😉
maxmaster027 882 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 minutę temu, Lameismyname napisał(a): Cze. Nie oceniaj wyrwanego z kontekstu. Z kolegą @Smalec zeszliśmy na pewien wątek, a akurat miałem zdjęcie z dywanem w zanadrzu 😉 To jest mały dywan czy wielki procesor bo juz sie pogubiłem 1
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Kolega elektronik robił robi mi wzmak do auta bo się spalił nikt się tego nie podjął tylko on i zrobił bałaganiarz taki że szok biuro zawalone całe elektroniką a miejsce tylko na szufladzie biurka ale zrobił i ja zadowolony . Żeby to robił nawet na koszu od śmieci nie interesuje mnie to aby działało. 1
Lameismyname 2 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Teraz, maxmaster027 napisał(a): To jest mały dywan czy wielki procesor bo juz sie pogubiłem To jest Panie kochany podkładka pod mysz. Akurat zdjęcie było robione wcześniej w innym celu ale akurat pasowało prześmiewczo do sytuacji.
Smalec 1 551 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, AudRob napisał(a): Kolega elektronik robił robi mi wzmak do auta bo się spalił nikt się tego nie podjął tylko on i zrobił bałaganiarz taki że szok biuro zawalone całe elektroniką a miejsce tylko na szufladzie biurka ale zrobił i ja zadowolony . Żeby to robił nawet na koszu od śmieci nie interesuje mnie to aby działało. Ale on niczego nie naprawia, tylko "testuje", czaisz różnicę?
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 10 minut temu, Lameismyname napisał(a): Ta. Przychodzą niby powróżyć z mobo, a potem po 9800X3D zostają tylko pogięte piny A potem myk na olx. Idę sprawdzić czy w pokoju dalej leży dywan no muszę sprawdzić🤣 1
maxmaster027 882 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Rozumiem, pewnie jakis najnowszy model, dlatego
Smalec 1 551 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 7 minut temu, maxmaster027 napisał(a): To jest mały dywan czy wielki procesor bo juz sie pogubiłem To dywanik do łazienki 1
Lameismyname 2 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @Smalec Ciekawe jaki kanał z recenzjami się teraz pojawi na youtube... Stolen Hardware Unboxed? Gypsy Nexus? Burglar Tech Tips? 1
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 5 minut temu, Smalec napisał(a): Ale on niczego nie naprawia, tylko "testuje", czaisz różnicę? Każdy robi jak i gdzie chce nikt nie każe oglądać.
maxmaster027 882 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 5 minut temu, Smalec napisał(a): To dywanik do łazienki Chyba dla krasoludka
Smalec 1 551 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @AudRob Ok, a nie sądzisz, że wyniki takich testów mogą wprowadzać w błąd? 5 minut temu, Lameismyname napisał(a): @Smalec Ciekawe jaki kanał z recenzjami się teraz pojawi na youtube... Stolen Hardware Unboxed? Gypsy Nexus? Burglar Tech Tips? Linus Steal Tips 1
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 6 minut temu, Smalec napisał(a): @AudRob Ok, a nie sądzisz, że wyniki takich testów mogą wprowadzać w błąd? Linus Steal Tips Szczerze to nie wiem i mało mnie to interesuje . 1
Doamdor 1 782 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Biały król RTX 5070 Ti Ventus nadciąga. Edytowane 7 Października przez Doamdor 3
Lameismyname 2 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 9 minut temu, Doamdor napisał(a): Biały król RTX 5070 Ti Ventus nadciąga. @Smalec Widzisz to? Może MSI doczytało, że ciemne kolory bardziej się nagrzewają w słońcu, a teraz każdy buda z oknem na biurku. Myślą, że ugrają te parę stopni 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 47 minut temu, AudRob napisał(a): Kolega elektronik robił robi mi wzmak do auta bo się spalił nikt się tego nie podjął tylko on i zrobił bałaganiarz taki że szok biuro zawalone całe elektroniką a miejsce tylko na szufladzie biurka ale zrobił i ja zadowolony . Żeby to robił nawet na koszu od śmieci nie interesuje mnie to aby działało. Co dla jednego jest bałaganem dla innego uporządkowanym spokojem. Rozumiem ze ktoś lubi schludność i porządek ale to niech go sobie pilnuje w swoim domu a do cudzego nie zagląda.
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Co dla jednego jest bałaganem dla innego uporządkowanym spokojem. Rozumiem ze ktoś lubi schludność i porządek ale to niech go sobie pilnuje w swoim domu a do cudzego nie zagląda. Tak jest👍 Teraz, AudRob napisał(a): Tak jest👍 Ty ja to rozumiemy ale nie każdy. 2 minuty temu, AudRob napisał(a): Tak jest👍 Ty ja to rozumiemy ale nie każdy. Sorry ja i ty rozumiemy
Lameismyname 2 340 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Tak na szczerość to youtuberzy prześcigają się w pedanckiej czystości, przyzwyczajając nas do niej, a tutaj koleżka trochę bałaganiarz to rzucił się w oczy i przy okazji łach z niego został zdarty. Może trochę na wyrost. Mi przypomina tych live-streamerów handlującymi ciuchami co pudełka przerzucają Stąd trochę "cygański" klimat jak kolega @Smalec zauważył. 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Co dla jednego jest bałaganem dla innego uporządkowanym spokojem. Rozumiem ze ktoś lubi schludność i porządek ale to niech go sobie pilnuje w swoim domu a do cudzego nie zagląda. Granica gdzieś jest ale gdzie? Właśnie kwestia subiektywna. 1
Totek 780 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Turecki Ryzen, tylko wsadzić na płytę Asrocka i czekać na dżihad 3
AudRob 128 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 6 minut temu, Lameismyname napisał(a): Tak na szczerość to youtuberzy prześcigają się w pedanckiej czystości, przyzwyczajając nas do niej, a tutaj koleżka trochę bałaganiarz to rzucił się w oczy i przy okazji łach z niego został zdarty. Może trochę na wyrost. Mi przypomina tych live-streamerów handlującymi ciuchami co pudełka przerzucają Stąd trochę "cygański" klimat jak kolega @Smalec zauważył. Granica gdzieś jest ale gdzie? Właśnie kwestia subiektywna. I gdzie ty tu widzisz bałagan jestem pewny że ten gość tu na zdjęciu wie gdzie co leży ponieważ sam to położył i szybciej znajdzie niż żona by zrobiła porządek. 1
Rekomendowane odpowiedzi