"kretynskich" rozwiazan z przed +5 lat, czy obecnych? napisze to jezscze raz - problemem dla mnie nie jest sama fukcjonalnosc, ale jej implementacja
czyli jedno wielkie zamieszanie. nie ma znaczenia kiedy sie pojawil wyrok, bo to nie on definiuje czy cos zle dzialalo, czy nie, z perspektywy samego uzytkownika. uzytkownik mial problem z implementacja fukcjonalnosci i nastapilo "zderzenie" z realiami i sama legislacja, ktora bardzo rzadko za nimi nadaza. implementacja funkcjonalnosci byla zle zrobiona w latach 2018/19, ale to nie oznacza, ze fukcjonalnosc sama w sobie jest zla. tak samo jak instrukcja obslugi auta na tablecie, ktora mozna wlaczyc podczas jazdy, jest zla impelentacja funkcjonalnosci
i gdzie ja sie Ciebie czepiam? wyrazam tylko swoja opinie na temat pewnej fukcjonalnosci i jej implementacji. mniej lub bardziej ironicznie czy merytorycznie. "uruchomiles" sie, bo zalozyles takie, a nie inne intencje z mojej strony. blednie zreszta. a wystarczylo napsiac "sorki, zle zinterpretowalem". dalej bedziesz w to brnal?
Rekomendowane odpowiedzi